torsdag morgon - lalandia.

Hejhej! igår har det varit väldigt varmt, sjukt skönt. Vid 4 kom fani och vi gick ut och sola, vid 5 kom mattias och ville bli klippt., så var vi klara vid 6 och då stack matte och marcus kom, så var vi hos mig och fortf solade och sånt. Så stack vi till carsani och åt. När jag skulle beställa var det: pizzatalrik, (pommestalrik) och fani beställde: en "liten" kycklingrulle, marcus skulle ha: pommestalrik, fast utan pommes och med kebab istället. Nog förvirade dom blev där, så kom massa folk och vi tog det lugnt sen stack massa folk och vi cyklade ner till eldalen för att starta en brassa.

Så gick jag och fani en runda och hittade ett ställe där vi alltid lekte när vi var små, sjukt kul att hitta det faktiskt. Så vid halv 10 stack jag hem med elin och sofi. Och jag cyklade helt ärligt ena hem till mig på 7 minuter i bara t-shirt också! känner att det var ganska bra. Nu är jag sjukt pissedoff! för som ni inte vet (men det vet ni nu) så ska jag till lalandia nu och kommer inte hem förens på söndag! Och det är mina pappa som bjödit dit alla, så min räddning var måns och hans familj. Men nu ska dom inte med? så nu ska jag till lalandia med massa målare i 30års åldern. Ja men toppen! gud vad kul..

Jag är på jätte jävligt bra humör! mmmmm.. Iallafall vaknade nyss och har duschat och tänkte lägga in bilder sen igår i och med att igår funkade inte mitt internet. puss på er och ha ett bra valborg.


matilda, mattias, fani, adam, rebecca.

och det gick jättesnabbt ner, jag bara skrek..

adam och fani

Ja när jag och fani var små, låg vår koja här!

elin skulle också doppa sina tår.

tisdag eftermiddag/kväll

Hej!
nu tänkte jag sova, men iallafall idag efter skolan satt jag hemma och kollade tv, sen stack jag till min farmor och skulle fixa mina chinos, jag bestämde att jag skulle göra det själv, vilket slutade med att det såg ut som rid byxor på vänsta benet och vanliga på andra.. Snyggt! så bestämmde att jag skulle klippa som till shorts, och dom blev bra, men när jag ska klippa en bit av där jag sytt, klipper jag rakt i byx benet. Så där var dom byxorna borta. haha!

Sen stack jag hem till fani och kollade lite på vänner, och berättade om mitt ryck på musiken.. Vi skulle då ha musik, och jag gillar inte det! Så iallafall satt vi oss ner och jag och sofie la upp våra fötter på vars en stol. Han: ta bort fötterna. Emi: nej? Han: jo, emi: "lägger upp benet ist för foten" och ser lycklig ut. Han: men ta ner dina fötter! sofie: det är hennes ben :D Så tillslut tog jag bort dom, då börjar nicko hålla på med sin mobil, så typ ska vi diskutera det i 5 minuter, sen började vi då spela piano.. Jag var bra till en början, sen tröttnade jag rejält i och med att han sjöng typ: lalalalal D, lalalal H lalalal A?  så spelade jag och sofie då på samma, och jag spelade lite som jag ville och sådär. Blev tillsagt x antal gånger, så efter ett tag när alla är tysta, var ajg tvungen att trycka lite mer. Så smäller ner händerna på "skarpaste" tangenterna eller vad man kallar det.Blablabla, och ajg blev tillsagt. typ det kändes som det kröp myrror i mig, började trycka lite som jag ville.  Han stänger pianot och nu är det panik i mig, börjar slå med mina fingar uppe på pianot och blablabla, emi sluta nu typ! plötsligt ser jag en sånt kul instrument, Glädjen i mina ögon såg nog ut som jag var 4 år eller något. Sofie bara skrattar åt mig, börjat slå lite på den. Sen skulle vi spela igen, då spelar jag med allt förutom fingrarna.. (huvudet funkar jättebra) uttråkad eller något?
 
Så gick jag och fani ut en runda, skrattade som galningar åt allt! exakt allt som räknades som kul. Så ska hon spotta, spottar på sin hand. Och får panik, jag får också panik för jag fattade inte, så jag tog tag i henne. Hon bara: spoottt påå miiin haaandd! jag trodde hon sa: taaa booort diiin hand! så släpper jag och hon bara cyklar iväg? hahaha, så fixade hon det och jag bara skarattade som en galning. Ska hon förklara om en kille som hade jagat henne, och ska vissa för mig hur allt hände, så har jag en burkfanta i handen och hon skiter i det, tar tag i min hand och verkligen skakar på den, Så hon får all fanta över sig själv. Då pallade jag inte mer, så jag släppte cyklen och bara satt mig ner.. Så jävla seg, och sen hade vi ju inte skrattat jättemycket hela dagen. Det var liksom dropen, haha. Men iallfall nu är jag hemma och jag tänker sova nu. Imorgon är sista dagen och sen är jag ledig! :) puss

måndag kväll

Ja min blogg ser fortf helt fuckad ut.
Jättefint väder idag så vi har solat varje lektion, älskar solen! Imorse var jag och frida ute i två timmar bara sådär. Och efter skolan tog jag det lugnt sen möte jag fani och macke och sara på netto och sen vid 6 möte jag jonna och sen blev det dans, cornelia möte mig på stationen och vi orkade verkligen inte dans idag. Så när jag kom hem i klippan möte jag byrlen och jocke, och sen hem och käkade tacos och snackade telefon med sara om livet och sånt. Så nu ligger jag här och är sur på att mina kläder inte har kommit och jag är ännu mer sur på min mamma som tog min dricka jag hade här uppe, för här är sjukt varmt och jag har en varm data i knäet och är sjukt törstig. Jag har det inte lätt, nu ska jag ner och borsta mina tänder! puss.

fredag-söndag

hej på er!
Denna helgen har jag haft fullt upp I fredags vid 3 stack jag alice och min mamma till torekov på jobb intervju, och ja det gick bra. För er som undrar är det ett ställe i Torekov, en resturang där jag ska jobba som servetris och allmänt hjälpare. Men sen ville dom kanske flytta mig till Båstad istället och det säger jag inte nej till. Ska iallfall dit nästa helg och jobba i två dar, så efter allt drog vi in till båstad och kollade på 3orna som hade upv, och sen vid 9 var vi hemma, städade min garderob! Det tog sin lilla tid och efter det somnade jag till någon film, jag somnade alltid när jag och alice ska kolla film, sen vaknade jag alltid av att hon säger: nu ska jag nog hem. hahaha! och bara: okej, jag ska nog sova (a).

Lördag
morgon vaknade jag klockan halv 8, eller ja inte så friviligt. Mitt alarm ringder och det vara bara till att gå upp, 10 över 8 var jag hemma hos Elin för att fixa hennes smink och hår och sen hjälpte vi resten av familjen också. Vid 11 tog jag bussen och där satt min kusin och hennes kompis, och dom skulle kolla på gympaupv? så jag drog med dom hem till mig, satt dom framför tv och hann duscha och städa mitt rum, sen direkt till alice för att fixa hennes hår för hon skulle på konfa. Och när vi var där hjälpte jag också den familjen med att fixa kläder osv, sen vid 1 stack vi hem till mig och då fixade jag mitt hår, (inte alls trött på att fixa hår..) Så vid 2 var vi på idrottshallen för att kolla på gympa, lite segt! och sen var jag tvungen att sticka därifrån innan det var slut. Så var jag hemma hos fani kvar över 3 och hennes pappa kom halv 4, så jag hann sminka mig sätta upp mitt hår och välja kläder. Sen köpte vi faktiskt mat, och hämtade matte, och kom försent till kyrkan! (y) Orkade inte sitta där i mer än en halv timme sen gick jag och ina ut, och ja sen drog vi hem till matilda och gick tips runda, fick faktiskt 6/10. Och sen lekte vi i såna lag, haha! jag och fani skulle skjuta sån pistol och det gick inte alls bra, träffade typ allt förutom tavlan. Sen jättegod mat och sen hyrde vi film och jag somnade. Sen var jag pigg och då vid 2 typ sov fani och jag och matilda snackade som galningar.

Och sen vaknade vi redan halv 11 och då var det söndag. Matilda skulle upp pga match, så jag bad min mamma hämta oss vid 20 i redan kvällen innan. Så när alla typ vaknat säger matilda att vi inte behöver gå upp ännu för hon behövde inte gå upp förens 1.. Och jag bara: men kom du på det nyss?.. Matilda: nej? för 10 minutersen! :D Så min mamma kom ju och vi kom hem och sen kom sofie typ 15 minuter efter det och vi tog det himlans lugnt för det var jättefint väder. Och vi åt glass också, så vid 3 stack jag på träning och hon hängde med, så vid 5 var jag tbx här och duschade och fixade mig sen drog jag till fani för att fixa massa och lämna saker och sånt. Sen hade jag följe med macke hem och nu har jag städat mitt rum och ligger här. Bara 3 skoldagar till, sen blir det lalandia! :)

fredag:



lördag:
















dom flesta bilderna är sjukt kassa..
specielt den på mig och josse..

torsdag kväll

Idag efter skolan satt jag bara vid tv och snackade telefon med fani. Efter maten stack jag till min farmor och sen kom Frida dit och sen gick vi en runda och snackade allmänt mycket om livet. Vi är nog inte lika varandra, absolut inte. Nu är jag hemma och det är kallt.. Jag vill att det ska vara så varmt så det blir jobbigt att andas. haha! då är jag nöjd. Imorgon är det fredag och jag ska på jobb intervju tror jag och sen ska jag ner till min blivande skola och kolla lite där. Jag ta alice med mig! :) puss på er. 


torsdag eftermiddag

Nu har jag haft nationela och det gick väl sådär. Sen hade vi hk då vi bara satt och gjorde inget alls, eller jo vi snackade såklart. Nu har vi sånt med alla klasser och vi sitter vid datan, killarna som sitter här och spelar spel man tyckte var kul när man var 10, sitter och slår i skärmarna och tangentborden flyger. haha, nu brött dom sina pennor.. Efter skolan ska jag bara hem, ta det sjukt lugnt och inte göra något alls. Jag har ont i min arm sen vi tog spruta igår. Sånt jobbigt ont, känns som träningsvärk. Nu tänker jag kolla bloggar. Puss! :)

onsdag eftermiddag/kväll

Idag vid 4 slutade vi skolan, som var galet seg! på nationela i svenska fick jag alla vg. När jag kom hem gjorde jag och alice kladdkaka som inte blev bra.. Så kom mattias och danne och åt upp det, sen vid halv 6 stack vi ut i byn för att hämta alice skor? och köpa mat tills imorgon. För vi ska ha nationela i matte, och det kommer gå åt h*lvete... Så vid 6 möte jag mattias och danne vid stationen. Går in på tåget och sätter oss i tysta kupen? innan vi ens suttit oss ner har dom hunnit säga till oss. Efter en minut har vi fått blickar från höger och vänster. Och mattias kommer på att det blir nog bäst om vi kör tysta leken. Vilket han avbryter efter högst en halv minut. hahaha, sjukt misslyckat.

Så blev det dans och sånt. Sjukt kul att dansa igen. Jag och Cindy är nog inte viga! åhfan att vi är.  Så skyndade vi oss till tåget som redan stod där, så kommer vi fram jag bara hinner vi ta biljet. Hon på skånetrafiken bara hånskrattar och säger typ nej, jag bara "andas" och frågar om vi får betala på tåget. Hon bara nej?, vi vände oss om och gick tbx.. Så vid kvart över kom Dannes mamma och sen stack jag och mattias hem till fani och åt sånt gott. Sen cyklade vi 3 till stationen för jag behövde min cykel och efter att ha kommit hem och att min mamma dampade på allt och inget, så nu sitter jag här och snackar telefon och har inget att göra.

väla i måndags.


Gröna klänningen - Gina
Blommiga klänningen - hm.
troserna - hm.




godmorgon onsdag!

Idag börjar jag klockan 10 för att ta spruta, men jag är redan vaken och vaknade för en timme sedan.
Danne är här och vi har nyss ätit frukost, och vid 6 ska jag dansa i perstorp och sen ska jag till Fani för hennes mamma hade gjort god mat. haha! puss.


idag.
Jeans - mq/zoul.
Linne - gina.
Kofta - Jc


tisdag är en sovardag!

Jag är super trött! Idag har varit en jätteseg dag, först lektionen lärde vi oss "ordning&reda" och sen hade vi matte.. Där jag halvsov och smsade och som vanligt fattade jag inget. Sen hade vi Musik och jag och sofie är som gudar asså, helt sjukt bra är vi. Sen no, där var jag också trött.. Och efter det hade vi svenska, då vi kollade på stardust. Sov lite där med och kollade ändå ganska mycket på filmen, på svensk/eng satt vi bara. Ja rakt upp och ner och bara snackade. För vi hade ingen lärare.

Sen gympan och jag hade extremt ont i hvuudet. Lärarna tyckte det var konstigt att jag och ina hade sååå ont samtidigt. Men vi lyckades övertala dom och vi gick lite istället. Efter skolan blev det plugg.. So och matte. Sen vid 4 drog jag hem till Rasmus där alla va, så skulle fani dansa vid 6 och sen vid 7 var alla på carsano för att äta, efter det drog vi upp till mattias och kollade på tv. Sen hem och nu sitter jag här, har kollat andra avenyn på datan och somnade. Nu är jag vaken igen och tänker sova. haha, sovardagen!
och imorgon blir det spruta i skolan. Jag är inte rädd för sprutor! så det så.

Svar till Anonym: jag ska se om jag hinner fixa en bild tills imorgon.
Men bikinin finns säkert på deras hemsida, www.hm.com.


måndag 20 april.

Ja, idag har jag varit i skolan och solat sista lektionen. Slutade redan 1, cyklade ner till byn så Ina kunde ta ut pengar, träffade Danne som hängde med hem. Sen vid halv 3 möte vi Fani och Elin på stationen och så tog vi tåget till Väla. Köpte 2 klänningar och troser och sen presenter till alla som konfirmeras och fyller år. Tex, josse som fyller år idag. Grattis babe! :)
Så var vi hemma vid halv 8 och då åt jag och fani sen kollade vi på färjan ^ lyxlirare. Så vid 10 stack jag hemåt.

Så träffade vi Marcus på preem, han bara till fani: ska du hem? fani: ja. marcus: bra då tar du med denna (hämtar världens stång..) fani bara: HAHAHA, kör du upp den någonstanns.. han bara: nej. Så hon bara: fan.. nu får jag springa hem också. haha, jag bara skrattade och körde vidare. Kom typ 50 meter och träffade Sofia Hanna och Marcus, stannade där och snacka lite. Sen hem och nu ligger jag här och snackar telefon, piecingar och tatueringar snackar vi!

söndag i storstaden med Klara och Fani.

Idag vid 10 väcktes jag av Jonnas mobil som ringde, högsta ringsignalen och technomusik som hade väckt en hel stad om man ville det.. godmorgon på dig också. Så vid 10 stack Jonna hem och jag tog det himlans lugnt. Vid 1 stack jag hem till Fani och vi gick ut en runda i storstaden med Klara som gillade det. Och skulle "hoppa" (man lyfter henne i varsin arm) hela tiden, efter det kollade vi 3 på tv och tog det väldigt lugnt.

Höll på att skratta ihjäl mig åt Klara som helt plötsligt skulle gå, drog på sig mina skor och en mössa där öronen stod utanför. För nu skulle hon minsann hitta sin pappa, som inte ens vad hemma.. Har allt på film, och det är galet kul att se på. Så iallafall vid 7 cyklade jag hem för att äta och efter det hem till Mattias där Fanny, Danne och Marcus var. Så stack vi ut och det var väldigt kallt och nu sitter jag här och gör inget! :)





sötunge!
svar till anonym i föra inläget:
bikinin jag har på mig är ifrån h&m, och köpt detta året. :)

lördag kväll hos mig.

Igår klockan 1 började Mackes konfirmation. Jag och Sebbe fattade inte ens vad vi gjorde där haha, bakom oss satt Adam, Måns och Maur och sov.. Bra killar! Så efter det fick jag skjuts av Sofia och Nichole till Åbyvallen för jag tänkt gå hem därifrån. Men då drog dom med mig in på Mackes sånt kalas eller vad man säger. Så jag fick jättegod mat och allt och sen vid halv 6 var vi tvugna att dra hem. Jag Nichole och Jonna, så först hem till mig för att vi höll på att frysa ihjäl.. Bytade om och sånt sen cyklade vi ner till Ica för att köpa grilla mat.

Och vid 7 kom typ alla till mig för att grilla och det var ju trevligt. Fast matte är verkligen inget bra på det.. Vid halv 11 var det verkligen för kallt för att sitta ute. Så alla gick in och vid 11 skulle alla bada. Så nu är det typ inget vatten kvar.. Och efter att vi hade badat, var alla sjukt trötta. Vissa sov och andra orkade inte ens prata. Så jag tror dom sista gick vid 1 tiden. Och sen mitt i natten hade Alle tappat sin mobil, så då letade jag igenom mitt hus. Och nej jag hittade inte den. Så vi kan ju hoppas att han har hittat den.
Tack för en trevligt lördag:
Katta, Jonna, Jennifer, Jonna, Fanny, Matte, Danne, Danne, Rasmus, Nils, David, Becca, Marigona, Macke, Sebastian, Fredde, Hampus.


för er som inte ser macke, så står han i mörkt hår brevid han som håller korset.









lördag förmiddag med jonna och konfirmation

Igår vid sex tiden drog vi till Grönningen för att grilla och fira Josse lite, vid 10 typ bestämmde vi oss för att dra hem igen.
Så var vi då i Klippan och drog till Parken.. Vid 11 tyckte jag fani och jonna + killarna att  det var segt och drog bort till några som tältade. Men tälta i mitten av April tycker jag är lite kallt. Så som tur sov inte jag där. Utan vid 12 tidigast, kom min mamma och hämtade oss! haha, sen somnade vi! :) jävligt lugn kväll. Nu om typ en timme ska jag och Jonna på konfirmation. Och jag har till och med en "kavaljer" hahaha, han heter Sebastian Robertsson. Och efter konfirmationen vet jag inte vad vi ska. Men Jonna ska äta hos Macke så jag får väl hitta på något. Lämna saker till Alice? puss.

Matte Macke Jonna Marigona Jennifer x 2.
SebbeJocke Fanny Elin Jenny hennes kille Bond.
och såhär ser mitt städade rum ut.. Nu vet jag vad jag ska när jag kommer hem..

fredag eftermiddag med alice

Nu sitter jag hemma hos Alice och vi har nyss ätit varma mackor. Först dagen i skolan på ett tag, och det var heltokej!
Ikväll blir det Helsingborgs staden med tjejerna! :) kallt enligt mig! Men jag får väl klä mig lite med tjockkläder. Vad


Godmorgon 06.29?

Godmorgon 06.29?
Bra emi hjärna hänger inte med i tidsändringarna..
Så nu är det tråkigt, jag är helt klart vaken och somnade för 7 timmar och borde verkligen sova vid denna tiden. Men nejdå, föresten när vi kom hem stod det ett hus brevid oss, helt klart byggt. Lite ovant när man rullar upp gardinen. puss

Thailand/Krabi 2009

Nu är jag hemma!
Jag saknar redan Thailand och solen och varmen och Frida, för vi hade så himla kul! :)
Iallfall jag kommer inte ihåg mycket av vad jag har gjort, för det har hänt så himla mycket. Men iallfall första dagen träffade jag Frida och det var ju toppen! var på en ö som hette Railybeach och på kvällen åt vi tillsammans. Så gick jag hon och Elisas ut i stan. Samlade på oss några: jag elskar dig!  och upptäckte starbucks. Kvällen var räddad, frågan var nu om det kunde bli bättre? vi började funderar på åldersgräns och köpte oss några bacardi/smirnoff. Och kvällen var mer än räddad, gick hemåt mot hotellet. Vi vågade inte ta tuctuc för gubbarna ville verkligen ha in oss i "bilarna" så vi gick. Frågade inne på hotelet om vi fick bada. Det fick vi inte.. Det gjorde vi ändå! Fick syn på 2 människor och trodde det var vakter så vi fick panik och "gömde" oss i vattnet. haha, men tillslut fattade vi att det var våra föräldrar.. Bra!

Sen blev det en massa dar med bara sol bad och shopping! :)

Engång frågade ett par killar frida: Is she your friend or sister? Så säger jag: sister så säger frida: fri. FRISTER! ;)

Jag och Frida hamnade själva i stan mitt på dagen, skulle ta tuctuc hem. Jag orkar inte med alla thailändare som höll på och sånt, Så vi satt oss i en tuctuc och tyckte den var super mysko, så vi bytade till en annan. Vid detta laget hade vi ungefär 15 thailändare runt om oss.. Han: were are u from? frida: sweden. emi: iceland! han: sweden or iceland?
emi: iceland!! han: say something on your language. emi: frida säg något! frida: men nej! var ska jag säga?
emi: men bara säg något han fattar ändå inte. Frida: nej! (väntar i en minut och båda håller på att skratta ihjälsig..) han: say something! emi: frida för fan bara säg något! frida: men emi, det är inte jaaag som är från island! snacka du nu. Vid dethär laget låg jag typ dubbel i den dära tuctucen och fick inte luft..

Sen kom en kul dag, då Frida pajade en sko.. Jag har aldrig sett en Japan så arg. Hon höll heltklart på att döda Frida.. hahahaha! Frida skulle prova en sån gladiatorsko och skulle dra upp drakjedjan, då gick den man drar i av typ. Och dom fick damp. Den ena kunde inte engelska, så jag skrattade mest åt det. Så sa dom att dom hade ringt typ polisen och en massa. Så tillslut kom någon engelsktalande äcklig man. Så typ (han var väldigt äcklig) fick han lite damp. Så sa dom japanerna att skon var förliten, kommer jag där till han äckel, och sa att den passade för att jag såg att den gjorde det. Då var han på vår sida, tillsist orkade ingen mer så vi gav dom 1000 kr och gick, (i thailand är det väldigt viktigt att inte skrynkla pengar osv, pga av att kungen är på den) då skrynklar japanen den och slänger den i marken. Då skäller (SKRIKER) min mamma ut henne, så min mamma Carola och Frida står där och skriker om att hon e sjuk i huvudet osv. Men mamma höll på att slå henne. Jag lovar er, så jag typ står och håller i henne för att hon inte ska göra något. Aldrig sett min mamma så arg, och jag skrattade som fan. Frida stor tillslut och skrek: IM FUCKING SORRY!
Sen dess har vi bett frida att undvika dragkjedjor.

Sen har vi snorklat och varit på stranden där dom spelade in "the beach".

Den 13, firar dom nyår i Thailand så det var vi med på! För er som inte vet så har dom världens största vattenkrig då!
Och det var vi också med på, heltsjukt! Så jag och Frida gick ut vid middag för att hitta dom andra och sen hade vi vattenkrig. Jag vet inte hur löjligt det låter. Men det var galetkul! typ 10 killar på bilflak överallt som kastade vatten. Folk som fångade en och hälde hela skållar över en. Några Thaliländare tog vatten av smällt is, och hälde över mig och Frida, vi skrek så hela Krabi hörde oss.. Sen fick vi sånt puder som dom sätter på kinderna, vit eller rött. Vi kom senare på att det röda var väldigt svårt att få bort... Påvägen hem blev vi inbjudna av några Austaliensare till en resturange, där var vi från 3-7 och hade vattenkrig rakt igen hela och vi åt jättegod mat, haha.

Sista dagen blev mat på ett jättegott ställe uppe på ett tak. Efter maten stack jag och frida för att hitta en tatuerare. Det gjorde vi också och där var en snuggkille. Väldigt, men iallfall så gjorde dom tatueringar där, henna då för er som inte hänger med. Men i och med att jag oftast inte tåler sånt skit, så kunde jag inte göra, men frida skrev "Queen" på sin handled. Sjuktsnyggt blev det :) Sen var det bara hejdå..
Nu tänker jag stick hem till Frida. Så ni kan ju få bilder senare. PUSS

RSS 2.0