måndag efter inspark..


Hej alla! Ja jag har inte orkat blogga, men i helgen har jag varit på bhof med adina katarina och alice. Träffade jättemånga trevliga människor och hade ont i min rygg. I lördags var alice och adina hos mig. Vi kollade på "när karuselerna sover" och somnade hur tidigt som hellst, kollade klart den på söndags morgonen och efter det stack jag hem till min farmor och sen tog jag och katarina tåget till båstad, och hade inspark! det var riktigt roligt men vi sov inte så mycket inatt.. Så jag är väldigt trött just nu, ska grilla marshmewlos ikväll! gott. Ush, så trött jag är.. Men jag klarade mig igenom alla dagar trots att vi slutade 4.. Nu ska vi grilla lite, puss på er! 


onsdag med mycket estetiskt.

Hej alla! Nu ska vi snart ha basgrupp och efter det estetiskverksamhet tror jag? Idag har vi haft gehör och sedan iv-estet. Satt ute och ritade men färg som inte går bort! bra.. Sedan åt vi lite, Och nu ska jag gå på min lektion. Tänker sova jättemycket när jag slutat! Kanske äta pizza hos eddie senare ikväll, bara jag får sova lite..

datasalen med katarina och varm nyponsoppa!

Hej allihopa! Nu bloggar jag, idag har jag haft scenografi första timmen, det var faktiskt kul! Sen hade vi kommunikation och efter det svenska sen åt vi och hade lite svenska, typ skriv en berättelse på 5 minuter, det gick väl bra. Iallafall sen simmade vi, jag hanna och elin simmade som fiskar! haha.. Iallafall 20 bröst och 20 rygg, i 50 basäng! Och vi klarade det väldigt bra! Efter det var vi alla vääldigt trötta och hade lite kommunikation igen. Sen slutade vi, jag och hanna gick bort till havet för vi behövde lite ideer på vår pjäs vi ska spela upp på torsdag, jag sofia elin och hanna. Ska spela varandra. Och det kar vara väldigt kul har vi lärt oss idag! haha. Så vi har tränat lite på det, ätit hamburgare och nu har jag gjort min matte! Så jag och min roomie katarina sitter här med nyponsoppa! och är helt inne i datorerna! Iallafall detta glömde jag! haha..  När jag och hanna gick på stranden, så kollade jag inte riktigt fram, och till slut ligger där en FUCKING ÖRN en meter ifrån mig. Jag skrek så nog hela halmstad hörde mig!! Hanna fattade inget och mina ben bara sprang, när jag väl fick luft blev hon också rädd. Sen darade jag ungefär 5 minuter och kan fortf se den halvätna örnen framför mig!. 
Idag lyssnar vi på: the sounds - like a lady!


day outfit, slitna jeansshorts vit tröja från  mw och väst från lindex! och converse.

trashigt! haha..

när det handlar om mig och katta, vill jag gärna vara värst!

eller ja det kvittar nog vem det än gäller, jag ska vara värst!

söndag med sofie och nikon suger!


Jag har nyss varit hos sofie i några timmar, bakat och skrattat och kollat oc, iallafall.
Jag borde sova för väldigt längesedan i och med att min klocka ringer 06.00 imorgon! ska duscha och sedan fixa mig, äta och ta tåget, 53 minuter efter det! Min roomie somnade för längesedan och då hade jag inte ens packat, det har jag faktiskt nu, hade hört att det ska bli dåligt väder? vet inte hur det ligger till med det, men det märker jag väl om några timmar! Nej nu ska jag stänga av radion som jag satt på när jag packade, vad fan är det för musik dom spelar på söndagskvällarna?.. Jaja, nu måste jag sova! sovgott sweethearts! puss.

FÖRESTEN SÅ ÄR JAG SÅ ARG SÅ ATT JAG HAR GRÅTIT IDAG, PÅ NIKON! JÄVLA SKIT MÄRKE!!!
(mamma, om du nu läser detta.. bli nu inte sur, men DOM SUGER KUK!..)

Bang- Rye Rye feat. M.I.A.


söndag med bex och helgen med adina mm.


Hej! Orkar man blogga på helgen? no..
Iallafall nu är det söndag, i fredags kom adina och alice hit, jag somnade och vi kollade på klipp på youtube? life! Igår var sofie och adina här och vi gjorde verkligen inget speciellt, men det funkade det också! Idag har jag varit ute en runda på bexkex och vi har kollat match, nu sitter jag här och är hungirg.. Nyss kollat kläder med min mamma, och igår var jag på väla och handlade lite.. Måste spara pengar nu! snart ska jag äta hoppas jag, och ikväll ska jag packa och vara social, tåget går 06.53 imorgon! och då har jag trots allt sovmorgon! haha.. puss

fredag och vi sitter på tåget hem.


Nu sitter jag på tåget och bloggar lite, träffade nyss adina jennifer och josse! Fick skjuts av Sebastian och Elin till ängelholm, åkte med kajsa och hoppade av i helsingborg när hon åkte vidare! Träffade cindy snabbt och så nu sitter vi på tåget till helsingborg! Ska bli skönt att komma hem till mitt andra"?" hem. Har inte saknat dom, men det kan bli skönt ändå. Vi bor som en familj förstår ni! Iallafall, blir kanske fest med katarina och adina ikväll, får se om jag och katarina orkar, adina hon verkade på. haha, nu ska jag stänga datan för vi ska snart av! puss.

HAHAH! nu skrattar jag..

torsdag med dans!


Hej allihopa! idag har jag varit i skolan, och sista lektionen hade vi dans, and i LOVE it! Har nyss varit där nere och ätit lite och snackat, nu sitter kajsa och katarina här och vi dricker lite te, har nyss suttit här och sjungit med elin! Gjort lite matteläxa, och borde träna lite stretching! får gör det senare, katta ska sitta här! Imorgon åker vi hem och det är både bra och dåligt, får skjuts av elins kille och sen tar vi tåg, bara så ni vet! Imorgon ska vi ta skolfoto.. haha, vår klass ska ha pyamas, tycker inte ni behöver kommentera! puss



detta är vårt rum,

vår utsikt, heltokej tycker vi.



Jaja, jag körde in i häcken.. rakt in, kunde inte svänga!

onsdag kväll med kenza och katarina!


Nu är jag hemma, vi har varit i båstad hela kvällen, hos ir08 och grillat lite och sånt, segt att cykla hem tycker vi! jag katta och kajsa (kenza) sitter här nu och dricker lite se, ska sova snart. Iallafall imorgon har vi matte a, svenska a, scenisk gestaltning, genör a, dans och gest a! Efter det händer säkert något kul, vet ni hur mycket mat vi får här? massor. haha,
som sagt, nu ska jag sova! puss







nu blir jag lite sur! funkar inte att lägga in fler bilder! vi tar det imorgon..
tack för ikväll!

onsdag med elin


Nu har vi haft genör i 2-3 timmar, nu har vi håla och jag och elin sitter här i datasalen och har nyss ätit! efter detta ska vi ha basgrupper, sen estetiskverksamhet och efter det vet jag inte. men vi slutar iallafall vid 4! kattas mamma skickade pengar till oss idag, så vi ska nog ner till båstad och köpa godis! hoppas på att det blir innan 6, för isf kan jag få kolla märkesbutiken! och det vill jag Nu ska vi upp till reseptionen och försöka fixa tåg/buss-kort till mig! det  kommer nog inte funka.. hoppas alla har det bra! puss! 

vi chillar på rummet!

Nu är jag på mitt och katarinas rum, jag trivs jättemycket här och det gör katarina också såklart! Två killar kom nyss med två marabou chocklad till oss, så nu är vi väldigt nöjda! vi har ett fint rum, det har vi fått höra iallafall, och min säng är skön säger dom! Vi ska sova snart, eller vi borde sova, för vi får frukost halv 8. Så nu ska hon få sitta lite vid datan och sen ska vi väl fixa oss! hoppas ni också har det bra, och lycka till alal som ska börja gymnasiet! puss.








 


(y) vecka med adina och katarina!

Föresten har jag haft en jättebra vecka!  Föra torsdagen var vi i danmark och det var super! När jag kom hem på lördagen stack jag och rebecca på fest i ljundbyhed, och söndagen tog jag det lugnt. Måndagen var jag och adina på bhof. Tisdagen festade jag adina och katarina. Onsdagen handlade vi hem saker till vårt rum, torsdagen var lugn. Fredagen festade vi hos andre och idag tar jag det lugnt! imorgon flyttar jag, så jag har haft en toppen vecka! och hoppas den slutar så. Ett minus, torsdags kväll (nej vi kan säga natt) tillbringade jag i helsingborg på djursjukhuset med min sjuka hund, vi kom dit vid halv 11 och var hemma halv 4.. Kan diskuteras! Men nu mår hon bra och det är huvudsaken tycker jag. Nu ska jag snart packa och jag tycker det är väldigt svårt. Det fanns planer på att åka till danmark innan, men jag hoppar det! Malmö planer fanns också och jag tillbringar min lördag till att packa, detta har aldigt hänt och kommer inte hända!
Här kommer lite bilder från igår:











<3

Bounce!

Alla vet vad  Bounces är? ni dansade vet iallafall, förmodligen också att dom gjorde en hyllning till Michael Jackson, på sergelstorg i stockholm. Nu har dom gjort det igen! På grönalund, och jag vill att ni kollar på det!



ute med hunden

Nu ska jag och min mamma gå ut en runda med våran hund, för min pappa är i malmö! tillbaka snart :) puss

torsdagen med alice och nu är det kväll!

godkväll?  jag har en ny data.
Idag har Alice varit här, vi kollade tv och satt bara och snackade sen åt vi pasta och nu tränar hon, jag har inget att göra och det kan jag tycka ät lite tråkigt.. Iallafall nu ska ni får veta lite mer om mig, kanske. haha. puss

ALLMÄNT:
Exakt ålder? - 15 år & 8 månader.
Vart bor du? - Klippan 
Bor tillsammans med? - Mamma pappa och hunden.
Husdjur? - vovven, xsara heter hon.
Färg på ditt hus? - vitt & grönt.
När är du född? - den 23 november 1993
Klass? - Musikal på Appelryd om 4 dar.
Vilket år tar du studenten? - 2012
Något jobb? - Jag har sommarjobb på en uteservering i torekov. 
När ska du sova ikväll? - När jag är trött tänkte jag.
Duschat idag? - Ska göra det snart.
Kramat någon idag? - Nej det har jag inte.
Pussat någon idag? - Nepp.
Vad har du ätit? - en macka och pasta, lite vindruvor. 
Dagens klädsel? - gråa jogging & vit tröja.
Dagens roligaste? - en från starwars.. haha. 
Har du många vänner? - de jag behöver har jag.
Vem kramade du senast? - Katarina.
Hur många har varit otrogna med dig? - ingen?
Har du pojk/- flickvän? - nejnej, singel!
Vem pratade du i telefon med senast? - my mom. 
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Alice: jag kommer helt enkelt inte överens med dom!

FAVORIT:
Film? - fame
Låt? - yoyo - joey moe. just idag då.
Mat? - i love food! jag äter nästan allt..
Dryck? - icetea!
Stad? - saigon eller newyork. 
Land? - Vietnam.
Ämne i skolan? - bild och syslöjd! 
År? - whot? föra sommaren var bra, denna var det inget fel på.

SENASTE:
Personen du tänkte på? -  natasja (undrade om hennes musik fanns på spotify.)
Gången du spydde? - jaja, det var förföra veckan. malibu säger jag bara..
Pizzan du åt? - barbie hette den, äcklig!
Gången du var i göteborg? - 9 juni? 
Gången du var i stockholm? - förra året.  
Gången du var hög? - haha! jag har inte varit hög!  
Personen som såg dig gråta? - vet inte faktiskt, frida kommer jag ihåg. men måste varit någon efter henne. 

ANTINGEN ELLER:
Svart eller vitt? - vitt såklart!
Hund eller katt? - voffvoff.
Ut och festa eller hemma och mysa? - out and party!!
Lunarstorm, helgon eller playahead? - i löööv helgon?hahah.. inget av dom.
Ragga eller bli uppraggad? - det är olika, uppraggad är (y) men jag måste få ragga lite själv också.
Big brother eller paradise hotel? - big brother lätt!
Svart hår eller blont? - blont, barbie ska det va!
Blåa ögon eller bruna? - bruna!
Choklad eller lakrits? - chocklad
Göteborg eller stockholm? - stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? - högerhänt.
Coca cola eller fanta? - fanta får det ju bli..  haha
Randigt eller prickigt? - randigt heltklart!   prickigt ala 60´s
Älska eller älskas? - blandning.
Leva eller dö? - har inte prövat på döden ännu faktikst. så det får bli leva.

ANTAL: Personer du älskar? - som jag verkligen älskar är lätträknade.
Personer du hatar? - ogillar, lite dumt att hata.
Personer som sagt jag älskar dig? - har inte räknat.
Glassar du ätit på en dag? - har inte räknat de heller, vem gör det? 
Festivaler du varit på/ska på detta året? - rixfm festivalen! båstad.
Gånger du haft minnesluckor? - riktiga tror jag inte jag fått.
Piercingar har du? - nejnejnej
Gånger ditt hjärta brustit? - inte mycket att komma med. 

VEM: Vill du kyssa nu? - mitch hewer, ye!
Ska du träffa imorgon? - får se, adina och katarina kanske.<3
Sjöng du senast för? - mamma och innan det alice, jag sjunger alltid!! allt också för den delen.
Hade du senast en msnkonversation med? - simonpimon :)
Spelade du tv-spel med senast? - fani tror jag
Vill du ta med på en romantisk resa nu? - en snygg och snäll kille, som man kan festa med! 
Vill du kasta en sten i huvudet på? - frågan är om jag hade orkat..
Förtjänar att dö? - ingen? eller jo.. nej han är redan hängd.
Vill du sova brevid inatt? - min kudde och hunden kanske.

VAD:
Gör dig glad? - vänner mat shoping och music!
Gör dig ledsen? - finns mycket..
Vad vill du helst göra nu? - duscha och vila.
Önskar du att du slapp göra? - mat, ingen är hemma.. och damsuga mitt rum.
Vill du ha nu? - money!
Önskar du dig i födelsedagspresent? - pengar och sådant. har en lista på mobilen.. haha
Längtar du till? - söndag och fredag kanske
Tycker du om dina betyg? - jadå! jag är glad över dom!
Ångrar du i ditt liv? - småsaker, (det lätt som jag inte hade något skit alls att tänka på)

onsdag med adina, katarina och becca!

Nu ska detta gå snabbt för jag ska sova!
Idag vaknade jag med adina och katarina, adina stack hem och vi åt och skyndade oss till bussen så vi kunde åka bort till ikea och fixa lite saker till vårt rum! mycket saker för lite pengar och snyggt blev det också! (y) kan ju vara snäll och beröma ikea för deras "snabbkassa" 1. jag och katarina tycker det är kul! 2. man får ha omkring 15 varor, vilket vi hade! och 3. man får trycka på skärmen och sånt! haha.. Så tog vi bussen in till knuttpunkten köpte en bakadpotatis och satt oss på tåget, träffade becca och katarina åkte hem och sen var jag och fixade min hy med rengöring osv! aj gjorde det och skitbra blev det! så tårara som satt i ögonvrå fick gott sitta kvar där! Sen när jag kom hem tog jag tag i att flytta över "mitt liv" till den nya datan. Och flytta min mammas saker till min gamla, det tog ungefär 2-3timmar och jag hade damp.. Sen lyckades becca få ut mig och vi gick en runda. Sen fortsatte jag och nu är jag klar! ingen musik kvar och rensat alla bilder till på köpet! Nu ska jag sova. adina och katarina! (y) haha.






nu ska jag sova! sovgott puss.

onsdag kväll med saga!

Godkväll! Efter att jag hade ätit möte jag saga och hennes mamma och åkte med dom till storstaden: stidsvig (; vi satt och ritade.. haha och snackade mest och sen gick vi en runda i skogen :)  we love walking! it´s true. Blir trist utan min sister nu när jag åker i 3 dar.. Iallafall mamma kom och hämtade mig och lämnade mig hos alice för jag skulle ha lite saker därifrån, och så satt vi och snackade lite om livet och sen gick jag hemåt, nu har jag packat klart! känns som att jag inte är bäst på att packa.. Men jag lär väl mig, iallafall så åker vi imorgon och det kan vara lite trist! Nu ska jag sova om jag ska orkar morgondagen och sånt! puss på er! :)


i will miss u din knäppa sak!

onsdag och sol/stranden med katarina!

Idag vaknade jag vid 10 och körde direkt till Torekov för att hämta mina pengar och lite sånt, och lämna hunden i stugan hos mina kusiner för vi ska ju till Danmark imorgon! Vid 1 tiden tog jag och Katarina tåget till Helsingborg och gick ner till stranden och la oss där i några timmar sen åt vi lite och tog tåget hem! Nu väntar jag på kebab, jag äter skräpmat hela tiden.. Fast denna gången har jag kababsallad, det jämnar väl ut sig lite iallafall? haha.. Efter jag har ätit ska jag direkt in i duschen och sen kör nog mamma mig till Saga! Nu kom hon, så nu blir det mat! puss.


jag ser helt miffad ut på denna bild! och vi är stencoola!



min mage på denna bilden är heller inget att leka med! :)

tisdag kväll

Idag vaknade jag vid 12 och stack direkt till min farmor för att hjälpa henne lite, så vid 2 möte jag saga och vi köpte hårärg och gick en lång runda och efter det fixade jag hennes hår och så har vi städat mitt rum och så, nu håller vi på att sälja motorcyklen och om dom kan bli klara någon gång kanske jag kan få mat/tacos i min mage för nu är jag hungrig, jag åt vid 1 tiden typ, flingor! lovley.. Nu ska jag gå ner och stressa dom lite! saga stack nyss hem.. puss

måndag natt och passar jag i glasögon?

Nu har det gått 9 timmar sedan jag bloggade och direkt efter jag druckit upp mitt te kom min mamma in genom dörren med fika och ett par inneskor till mig! Så det vara bara att sätta på nytt tevatten och slå mig ner, satt och snackade lite om livet och kläder och sådant. Sen kom saga hit och jag duschade och senare gjorde vi pastasallad! god blev den, adam och daniel kom till oss och adam fick göra pasta, fast han hade inget salt.. Så det smakade lite specielt. Sen kollade vi på film, collage? faktiskt heltokej, lite märklig.. Så vid 10 stack alla hemåt, och jag cyklade till min farmor för att lämna lite saker där och nu har jag kollat beck och jordan retsläkare och ska väl sova när som egentligen! Imorgon ska jag försöka planera mitt liv en aning, och det hade varit ett stort plus om jag hade ett litet körkort! men det har jag inte, för jag har lovat att hjälpa min farmor med lite saker hemma hos henne och sen ska jag träffa saga vid 3 tiden, och alice ska jag träffa på förmiddagen och äta med och sen hade det varit väldigt bra om jag kunde ta mig till torekov och få lite pengar, och då hade jag behöft en bil.. Så är det med det!  Nu ska jag sova, och sen möta alice för att äta frukost/lunch. puss!

passar jag i glasögon?

måndag eftermiddag med te!

Nu har jag lagt ut en bild och info på en peakjacka jag säljer, den ligger ute på min bilddagbok: emipemii. Om ni nu är sugna på att kolla på den. Jag har ätit världens godaste wook (kyckling med röd curry, basmati ris, paprika och vattenkastanj,) som kommer från findus och är helt galet god! Sen har jag strukit kläder och nu sitter jag här och dricker te, ska snart in i duschen och lägga ner lite tid på hur jag ska komma till saga eller hur hon ska komma hit! så nu får jag tänka till! Ska in om min farmor och lämna lite saker, gillar inte vädret alls.. puss på er!


i löve tea!

måndag med musik och wook,

Idag är det den här låten som gäller, and i like it! om 2 veckor flyttar jag! :D
Nu ska jag ner och laga wook! mmmm, i like this day! min saga kommer också snart!
får se vad vi hittar på idag.



Papa Roach - Scars
http://www.youtube.com/watch?v=60YkPPyKjE8 där har ni hela låten!

måndag morgon..

Igår kom saga hit och vi var ute och lite så hela dagen! sen stack hon hem vid 10, så gick jag hem en runda till min farmor och sen upp till simon och hämtade en tröja. Idag kommer nog saga hit om hon lyckas. Och inatt har det regnat, jag var lite rädd när det bara började åska jättemycket, no fun!
För den delen har jag slutat jobba! im happy. Ska hämta mina pengar imorgon och det tycker jag blir bra! träffa olivia och alla andra för sista gången, det är lite trist.. Kanske blir väla nu i veckan, och på onsdag-fredag blir det nog danmark! puss.
Ja och min kamera hur gått isönder! så det är därför ni inte får bilder..

lördag eftermiddag och alice är här

JAG ÄR FRISK! :)
Och nu är jag väldigt glad, för jag kan äta och sånt och jag har sovit bort min sjukdom, har sovit väldigt mycket! Ikväll blir det parken, heja parken! nej men det blir nog heltokej. Som sagt kom min pappa hem igår och jag bestämmde mig för att jag skulle umgås med han, så jag har åkt motorcykel idag! till skärelid och åt lite där och sen in om kusinerna och hälsade på och nu är jag hemma igen. Och nu kom Alice och hon ska få hjälpa mig med kläder, för det är ett väldigt problem idag, skit väder! :)   synd att jag inte har den andra datan för då hade ni fått webpictures på mina alternativ ;)
puss!


RSS 2.0