ett fetare minus än minuset innan.

jag får feta (inte för att skryta men.. glamorösa) jobb där dom redan valt ut mig, men kan inte komma dit i och med att jag jobbar på ett fiskhus. PEPP!

.minus.

no sun today. vi har 4 tv kanaler, där visas- rapport, hem till gården, xena krigar prinsessan och sändningsuppehåll. man kan kolla på beck, om man inte redan kan dom utantill. internet anslutningen här ute, skämtar man INTE bort, man kan liksom inte riktigt lita på den.. hultsfred är inställt, och som ni märker är jag INTE på peace&love. JAG OCH MINA VÄNNER BORDE VARA DÄR NU. vågar man satsa på sista minuten resor i augusti? jag saknar frida pettersson. jag lyssnar på Dj Mangoo ft Deadline- Fanta & Rosé. datan + spotify = not to count with. jag har inga springskor, så jag kan inte springa. och inte mycket kläder. så vad ska jag ha på mig? 
 
iallafall kommer amelie hit snart. thanks.


det tog nog ett bra tag att komma på denna extremt fantasifulla text.

1,2,3 fanta och rosé.
och kissie är med, gud så mycket bättre det blev nu liksom? står dom i ett garage?
Jag ska nog också göra en sån här video, jag det hade varit något! Jag ska försöka toppa detta med att ha verser. Det vore extremt!

day with adina & alice.

Började med att jag vaknade, duschade. Lina och Emily kom en runda.
Sedan kom Adina och Alice, vi tog en snabb runda på marknaden och sedan satt vi oss ute och snackade och kollade på folk som gick förbi. Med lätta ord, en enkel och spännande dag. Efter det körde Adina bort till Alice, där jag fick mat, asusual.. Och sedan målade vi hennes garderob, så nu sitter jag här med färg på mina ben. puss.

what i have done.

vi kör på måndagen innan vi slutade:

Måndag: checkade ut, flyttade hem till herman. festade hos marie och sedan lizette. kom hem. spelade gitarr och sjöng.
Tisdag: skolan. tog våra saker. katarina snackade och jag var glad. vi städade. amelie kom och festade. några andra ettor kom. ingen sov där vi skulle.
Onsdag: skola. jag & katarina blev sjuka av regnet vid ett. johanna blev sjuk redan vid 9 på morgonen. det ösregnade! vi tog taxi, sa hejdå till kaiza. chillade i emlis säng. amelie kom. alla sov. vi städade köket. vi festade hos lotta och lizette.
Torsdag: skolan. mådde cp. hade bara shorts. det regnade. vi lekte med mu07. jag hade inte mycket röst. (jag kommer inte ihåg vad som hände) men jag sov hos amelie.
Fredag: skolavslutning. kolla studenter i klippan. träffade mina hjärtan. hem-bytade kläder. antons student. utgång med adina. helsingborg vid halv 1. förfest. tura? retro? inget blev rätt. gick hem vid halv 4.
Lördag: väckt vid 9. bil till båstad en timme. skulle inte jobba? (idiot). lunchade i båstad. åkte till sommarstugan-
sov. åkte hem. (kommer inte ihåg vad som hände på kvällen)
Söndag: Firade min farmor. Amelie kom hit. Fanny och Jc också. Vi kollade film och sov.
Måndag: Gå upp tidigt. väla med alice. åt i helsingborg med fanny, mattias, jc och rasmus. amelie kom förbi. jag sov hos fanny.
Tisdag: Fanny skulle jobba. Jag hängde hos min farmor. Jag var hos min kusin. Jag åkte till amelie? tror jag.
Onsdag: Förmodligen vaknade jag hos amelie. Åkte hem. Solade i ljundbyhed med hjärtan. Grillning hos mig på kvällen.
Torsdag: Solade. Hälsade på min farmor. Elin kom hem till mig. Vi åt glass. Gick till rasmus och kollade film. Sedan satt vi ute hos Markus och drack, alice var där. Jag kom hem mitt på morgonen och sov.
Fredag: Körde gocart. Åt på rackis och sov?
Lördag: 08.00-01.00 Danmark.
Söndag: Lina kommer snart, vi ska till båstad. vad ska jag ha på mig?

desnudate.


necklace.


plikten kallar.


här är jätte varmt.

Ni ska få en hel biografi på vår sista vecka, men inte just nu. Bussen går om en timme och här är sjukt varmt.. Viktors pappa var här nyss och hämtade mina sista saker, helt super bra! När vi kommer "hem" som vi kallar det, ska vi duscha, mycket! Slutade vid halv två och har varit här på skolan sedan dess. Puss

mycket regn.

Gick upp vid 6.
Tåg med Katarina.
Engelska
Lunch
Bild
Chillin med Kaiza och Katarina.
Vad blir det för mat ikväll?

jag går barfota på skolavslutningen.

Jag har checkat med Katarina och det var ok!

söndag i klippan.

OK, en sak. Vad har, ringa någon och klockan halv 5 på morgonen med varandra att göra? Iallafall, vaknade vid tio och följde med Camilla och mamma som skulle hämtat ett bord. Fick lyssna på att Camilla var glad för att jag inte skulle övningsköra med min mamma, och jag är nog lika tacksam.. Sen körde hon mig till Fanny där Matilda var, vi åt glass och satt bara och snackade i solen. Kollade någon skräckfilm också, sedan kom min mamma och så körde vi hem till Camilla och åt lite. Hämtade mina saker hos Saga och sedan städade jag mitt rum och gick bort till Alice, där jag också fick mat. Det är alltid så hos Alice, jag är mer familjmedlem än kompis och är hon hos mig är det samma. Jag gillar det jättemycket, vi satt oss där ute och åt grillat och snackade. Maten gick över till vin och Alice pappa gick in och min mamma tillkom. Så det slutade med att vi fyra satt ute till lite innan elva och sedan gick jag och mamma hem. Nu har jag duschat och packat det sista, till min sista vecka på internatet. Får lägenheten om två månader. Nu ska jag ha mitt vanliga kvälls snack som jag alltid har med Katarina, fast när vi inte ses så går det över msn. Det är alltid så, snackar vi inte på kvällen har vi för mycket att snacka om nästa dag och så får inte allt plats. Snacka om att vi kan snacka..

jag älskar dig.

kissie fake.

Jag är inte den som är den, men snygga ben hon ligger inne med. Dom är typ raka? Eller vad säger ni?
Lite väl skakig på handen?

vem lämnade vem

Jag grät och vi kysstes fast jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå.
Vem lämnade vem, jag är inte över dig än..

snake


facebook truth.

Jag skulle vilja gilla att jag gillar på facebook, men som vanligt blir det inte som jag vill. Så nu tänkte jag bara anpassa mig. Fast det är väl som att ge upp?



solen skiner.

Hej det är fint väder, det hjälper inte ett dugg. Jag har blivit lite brunare och gjort sidecut, men det var väl inget nytt. Så tänkte jag säga att jag trots allt haft en bra dag, började med teater, ska ha en musikal klart tills nästa vecka. Maten i skolan var äcklig, konstigt om jag inte får anorexia. Kollade på teater här på skolan, åkt och köpte glass, johanna tappade sin och trillade av gungan. Jag skrattade... Vi funderade på att rymma, precis som pippi. Men vi orkar inte idag. Så nu ska vi sova, puss.

du är starkare än mig.

Som du ser på mig:
Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig..

favo pic?

inse

jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut.

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut. 

rakat.



RSS 2.0