.1.







.at the balett.

ja.. mitt ben ser helt kapat ut, typ hängde med kissie.. nej men vet inte vad som hänt.



.a bed off roses.





.i min säng.

Somnade tidigt igår, sov jätteskönt. Sedan hängde jag hemma framför tvn och åt lite, sedan hälsade jag på min pappa och handlade med min mamma. Nu är jag hemma i Båstad och har ätit med Katarina och kaiza, kollar på Easy A nu. Börjar halv 10 imorgon, sen ledig igen. Hihi, fett onödigt! Puss

.puss.

jag har inte haft tid att blogga, har varit i skövde. gick upp tio i 5 imorse, tog tåget halv 7 var i göteborg vid 8, käkade lite frukost och tog tåget så jag var i helsingborg vid 11, gick upp till sjukhuset och tog hand om min älskade farmor, det var trevligt för jag har saknat henne.. och inte kul att se när någon man älskar är sjuk.. ush, men är ledig så hängde där hela dagen och fixade en hel del, sedan hamnade jag hemma i klippan och nu sitter jag här och kollar tv och kläder med min mamma&pappa. min hund är fett söter och bara myser med,

.Nintendo 8bit.

Fick frukost på sängen idag, scones.. mums, nu har jag spelat tv spel, helt ärligt så suger jag riktigt mycket på det.. Nu ska vi in till stan och äta. Om jag orkar gå upp, åh.. Hatar detta vädret, as tråkigt.. massa snö har dom här också.. (jag har converse) jag vill bara vara inne och spela spel, fryser.. Puss

.natten och teater nu.

Tillbringa natten hos mina grannar, somnade vid 3-4. Vaknade vid 10, solade duschade och städa lite och packade, drog till skolan, vår katt är borta, eller nej han är mer inlåst skulle jag kalla det.. Nu är vi i skolan, började vid halv 1 och nu övar vi teater, kollar på Elin o ellen nu. Ska ha dans snart, och sen ska jag sällskapa Viktoria på tåget upp mot Göteborg och sen vill jag ha sushi och åka vidare till Skövde. That's what im up to idag. men dans och balett nu, yes! Och just det, hade fet växtvärk igår kväll, somnade vid 10, vaknade 12, blev våldgästad av inte mindre än ett tjugotal killar, fixade mig och drog med dom upp till våra grannar.

.one.

"I år kommer vi uppleva 4 ovanliga datum..1/1-11, 1/11-11, 11/1-11 11/11-11...  Nu kommer det skumma! Ta dom två sista siffrorna i årtalet du är född och plussa  dom med hur gammal du kommer bli i år..Summan blir 111!" Watch thus tex. 93+18=111 and this. 90+21=111 alla datum blir samma, lite sjukt ändå.

.löser mina probelm.

Ok, denna dagen suger, öööö.. Har pratat i telefon med min farmor som är på sjukhus.. Skit tråkig dag, riktigt suger.. Vill inte,. Inget kul. Ska dricka ikväll, inte äppeljuice... Sen ska jag lösa mina problem.. Check!

.när man är lite för mycket ledig.

Hej, vaknade vid tio idag, duschade och fixade mig och drog till Ängelholm, snackade med frisörerna om deras idéer och sen drog vi och åt på graffiti, köpte en klänning och två par trosor förresten. Inget märkvärdigt, nu är vi hemma igen. Jag pluggar teater och Katarina är på fotografering vid havet, hihi kallt.. Ikväll tänkte vi fira Fanny, så tror det blir så, får se! Börjar ett imorgon, teater och dans helt ok. Sen är denna skolveckan slut, skönt! Är ledig fram till onsdag, sen går jag onsdagen och är ledig till måndag, gilla skola. Vet bara inte vad jag ska göra på all ledighet, that sux faktiskt.. Puss

.ledigt är bra.

Kom nyss på att på två veckor kommer jag vara i skolan 4 dar, den är chill.. men inte jag som bestämmer, följer mest,. Hihi. Nu har jag solat och ätit glass med hallon så ska väl sova inom några timmar, ska ta tåget 11.23 imorgon. sov morgon, check. pus

.hippare hoppare.

yes dålig kvalité men vet att ni vill se detta.




.sova.

Sitter och äter, har feta problem med hur vi ska komma till Ängelholm imorgon, har fixat en ny modell.. Efter hundra om och men, kom på att vi kanske kan åka med skolans buss dit imorgon. Får se.. Har haft provet nu, gick bra. Ska lämna in våra listor på musikalen om 15 min.. har typ skrivit klart det, men hoppas det blir bra. Sov as skönt inatt.. Vill hem och sova..

.skula.

Sitter på bussen nu, har varit uppe i en kvart, den är jobbig.. Väldigt trött! Har projekt med Johanna nu och sedan prov i historia men tror det kommer gå bra faktiskt, känns så. Imorgon ska jag inte hänga i skolan hela dagen, för ska hjälpa några hårmodeller jag fått ansvar över borta i Ängelholm, hur lyckas jag? Igår kollade vi lägenheter, hittade en jag blev lite kär i.. Men vi får se.

.funkar.

Wow hej! Efter hundra om och men kan jag nu blogga på blogg.se ifrån iphone. Just nu har vi historia, sitter och pratar om Norden på 1700-talet, helt ok. Är ledig på fredag, och nästa vecka går jag i skolan en dag, den är kul.. vad gör men liksom? måndag & tisdag är jag ledig. Onsdag i skolan och sedan torsdag&fredag ledig.. what to do, vi ska väl kolla teater "hair" på torsdag.

.C M SPRING 2011.


.en dag i januari.

nu har skolan börjat, det är helt ok. hade teater idag i 4 timmar, den är lugn. nu ska jag snart göra mat, håller på att ladda ner shan atci så ska göra min kväll med att kolla på det, och har lagt in ny musik på min iphone, helt ok. imorgon har vi idrott första lektionen.. men börjar halv 1 på torsdag, och nadia kommer hit. hihi :*
iallafall, min plan är att duscha nu och sedan sola och sen duscha efter idrotten imorgon, så stannar ju färgen lite lättare, 40 minuter, utan att betala. helt ok! hihi..  katarina skar sig igår, fan vad jag skrattade..

.shape up.

tänkte kolla hur mycket kolhydrater fett och protein och framför allt kalorier jag får i mig om dagen, så laddade hem appen shape up (som kissie använder, haha) och den är sjukt intressant. där kan man kolla hur mycket allt innehåller och så fyller man i vad man äter och få fram dagligt intag. gillar detta!
katarina är på hockey i någon vip avdelning, så jag är hemma själv. nu ska jag käka lite och sen kolla eva och adam.

.helt ok.

tror bara inte riktigt på det, men man ska aldrig säga aldrig.


.lite 2010.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? absolut!
Har du några nyårslöften? nej.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? yesbox.
Vilka länder besökte du? danmark (kul tjej, nu känns det som jag gjort as mycket.. not)
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 25 september, 11 november, 27-29 maj.
Vad var din största framgång 2010? att jag bor själv, det är väl en framgång att jag lever.
Största misstaget? hm.. skulle tänkt lite innan jag gjorde vissa saker.
Bästa köpet? en päls, om alices mormors jeansjacka hade varit ett köp, hade den tagit priset.
Vad spenderade du mest pengar på? upplevelser och kläder. (ärligt tror jag att jag lagt 500 på sprit detta året, och jag har haft många alkoholfyllda nätter, blir alltid bjuden..) SKRYTER SOM FAN; YES!!
Gjorde någonting dig riktigt glad? mmmmycket!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? we dont speak americano, luminary once, one, meet me half way, the time (dirty bit), finns sjukt många. (2010 var världens musik år)
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? både och. men för det mesta gladare!
Vad önskar du att du gjort mer? festat på sommaren, jobbade som en galning..
Favoritprogram på Tv? ung & bortskämd..
Vad gjorde du på din födelsedag 2010? jag var ledig, var med vänner ifrån min klass och bodde i göteborg.
Hur skulle du beskriva din stil år 2010? på våren var det "bästa": tighta svarta byxor, klackar och tighta tröjor och löshår, ja såg ut som en tjej tagen ur victoria secret.. sommaren var nog lite stek och festival blandning.. sedan hockade jag typ en stil med mode och bohemiskt, det blev coolt och jag gillade det. trots att jag bara lever med stilen på sommaren.
Den bästa nya personen du träffade? nadia.

.things i like, så.

fina saker är ibland och alltid:

att bo själv med mina vänner
bambi
drömfångare
jeansskjortor
päls
musik (viktigt)
bingo rimérs bok; en flickfotografs bekännelse.
festivaler
sommaren, för då kan man leva på riktigt. allt annat suger.
höga skor
äta ute en vecka (alla måltider, yes jag har gjort det föra veckan)(utan att gå upp i vikt) + alla julmat.
Margaux Lonnberg.

grattis till min mamma som fyller 49 idag, puss.



RSS 2.0