.SIESTA.

alltså jag FETT MYCKET PEPPAR SÖNDER, SIESTA.
mindre än en vecka kvar! börjar bli bud på att åka på tisdagen, men blir väl onsdagen. fan, jag sabbade stämningen nyss. WAAAAAAAH, siesta. gal1 bra!

.bubbelgum alltså.

Vad tror du om att världen går under 2012?
Det går inte, jag har tuggumi som går ut 2013..

.idag här jag häftig.

har pluggat i princip sedan jag kom hem.. henke och anton kom förbi iofs, nu ska jag hoppa in i duschen. och sen sova!

puss.

.chill dag.

började dagen med matte b, vi är inte så tighta.. men det gick. sedan religion där vi inte hade någon lärare, nu har vi ätit och har musik för dans och teater, men ingen lärare. så jag och viktoria chillar med våra bloggar. puss
jättegammal bild, ehm det är sofie i mitten.. haha

.rain.

denna dagen har varit en dag utan flow, jag ska inte säga att den sögit, men jag kan fan säga att jag varit med om bättre! började med att jag tydligen hade nationela i engelska, det var lugnt. hade ändå inte kunnat förbereda mig, men att säga "emmie det är din tur" 5 minuter innan är faktiskt inte lika lugnt. det gick bra iallafall. sen hade vi håla, ett bra tag. sedan prov i historia, gick också sin vägg kändes det som. nu har jag pluggat lite historia och ska sova när som, eller.. borde. det regnar och är tråkigt väder.. jag är inte pepp. hoppas på bättre väder i slutet av veckan. för då ska jag vara pepp. puss!

.om sanningen ska fram.

Om jag lyssnar när du pratar, inte talar om mig själv.
Om jag säger du är vacker, men att det spelar ingen roll.
För skönhet finns inom oss, om jag ljuger om sånt där.
Om jag säger det går bra nu, men inte talar om mitt jobb.
Om jag ger dig mina tårar, men är stark när du är svag.
Spelar sweet home Alabama, på en läger elds gitarr.
Om jag är säker på mig själv, men aldrig är för självgod.
Om jag är en alfahanne i sängen, men aldrig bråkar.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram.
Om jag inte är så svartsjuk, inte håller dig så hårt.
Om jag inte är så matcho, men försvarar dig ändå.
Om jag ljuger om min barndom, säger att den varit svår.
Väcker molnen i ditt hjärta, leker mamma pappa.

.månadens-svenska-finaste-låt.

har hittat månadens-svenska-finaste-låt,
snälla bli min - veronica maggio.

.valborg 2011.


.my life. (liten uppdatering).

vi firade valborg igår, det var underbart! massa fina folk, hela dagen. vi tog tåget (flow1) (vi hade flow1-5 med allt som heter kolektivtrafik denna dag förresten, ni ska få höra.) vi började vid 11, tog tåget, trodde inte vi skulle få biljett men visst fick vi det. dock ingen plats på tåget, men det kunde vi leva med, lite trångt bara. blev mycket nagellack, banan och öl, mysigt. framme i lund köpte vi en fin picknik, vandrade bort mot parken, satt oss på en vall och åt vår fina picknik, träffade massa kompisar och ännu finare folk. när vi ätit klart och återförenat oss med nyårsfolket (folket vi firade nyår med sist..) gick vi på utflykt, det var fler än vi som hade tanken "att fira valborg i lund".. det märkte vi ganska snabbt, vi fortsatte, det blev värre, det blev värst, jag och gry hoppade upp på en kontainer och upptäckte; detta.
det var alltså fler som letat sig hitåt.. vi rawade sönder, ärligt. det var galet. samtidigt som våra kompisar gick backstage och rawade på scenen, jaja vi var lyckliga ändå. (addi, jag vet att du läser, jag är fortfarande inte avundsjuk för att du ravade på scen till bubbelgum......) sedan vandrade vi bort till våra pojkkompisar och rökte vattenpipa. kvällen närmade sig och vi möte ludde, söt kille. han hade klabb med frisyren, så vi agerade frisörer och löste sitationen galant! gry blev hungrig så vi åt, träffade ännu mer folk, åkte till malmö (flow2), åt på burgerking och träffade tomten, en tjej blev arg på katarina, jag skämdes samtidigt som jag inte fick luft, vi bestämde oss för att leta oss bort till nobeltorget, vandrade ut, oj där kom vår buss (flow3) hem till chris som hade inflytningsfest, det var trevligt, där satt vi ett tag, sedan vidare till helsingborg,(flow4) där vi träffade ännu fler, sedan hamnade jag hemma hos min mamma,(flow5) haha! hon var glad över att se mig. möte katarina och drog till båstad, tog en is latte för att för en gångsskull ta det lite lugnt. vi kom hem och började storstäda, både ute och inne. vi har haft lite problem med vattensamling utanför dörren, tänkte ta tag i det, (4 dm långt ner, det är en bit om man har en gammal diskborste) vi använde en sopslev, (säg inget till vår hyresvärd tack.) fick upp allt vatten och upptäckte något silvrigt, katarina drog och man kände verkligen att det tog imot, vi bestämde oss (med lite hjälp av vår granne att dra) vad hittar vi? en till sopslev? ja minsann. någon som satt den där och gått för förmodligen 10 årsedan, vi skrattade.. vi trodde vi hittat "problemet", men nej, det rinner ändå inte ner, men kanske lite större chans att det kommer förbi nu när sopsleven är borta. så nu ska jag sova.

RSS 2.0