Helikoptrar osv.

Sånt här tycker jag är kul att läsa om, så det hoppas jag också ni gör:

Det var vid femtiden på morgonen som det sågs en helikopter hovra eller eventuellt ha landat på taket till värdeföretaget g4s lokaler i södra stockholm. Rånarna brött sig in genom taket och hissade senare upp påsar med pengar till helikoptern. Senare flög dom iväg och polisen kunde inte göra mycket då deras egna helikoptrar inge gick att använda. Polisens helikoptrar var bombhotade och kunde inte lyfta. Men hela morgonen i stockholm så var jakten igång med poliser och nationella insatsstyrkan! Än har rånarna inte hittats.


Suede fringe Heel


Jättesöta höstskor med 10centimeters klack ifrån http://www.vivistyle.se/


fredag på bahnhof.

Utgång med Emily och Adina! puss




blondies..

Haha, hur dum är inte jag.. Satt och kollade på fokis blogg och hittade denna bilden, jag och Sandra bara hur fan sitter muggen fast?? 

det är föresten en ring. För er idioter som inte riktigt fattar.. 


fredag och vi har engelska.

Fredag idag, och vi har engelska. Vår föra lektion (matte) uteblev så vi satt oss i datorsalen och efter det kollade vi på moulin rouge. Nu har vi engelska i två timmar och vi ska skriva om nyheter, så vi ska göra en pjäs och jag ska snacka om sport, grattis! haha, iallfalll nu ska jag väl bara sitter här för det känns som att jag bara behöver leta fakta idag, och det tänker jag göra.. Nästan, efter denna lektionen ska vi äta och sen har vi kommunikation, och jag hoppas att vi inte får någon läxa. Och sen ska jag åka hem med viktors pappa för dom ska ha samtal efter skolan, sen ikväll får vi se vad som händer, danmark ängelholm eller bhof? kan se vart detta slutar. Puss


onsdag med kaiza här.

Nu ska jag ha basgrupp och sen dans, idag har jag haft gehör och estetiskt/bild.
Nu sitter jag här med kaiza och jag ska fixa min blogg en vacker dag, har lite saker på g. haha. puss

fredag och jag är sjuk..

Min blogg är under ombygnad, idag är jag sjuk.. Vaknade nyss, och nu ska jag kanske duscha. Dont know. Katarina ska ha datan och vi ska hem vid 1 idag, fixa löshår osv. puss


torsdag och jag är sjuk med katarina.


Ja idag är jag sjuk, eller ja jag och katarina är sjuka.. På riktigt, vi skolkar inte, utan har ont i halsen och är jätteförkylda.. Iallafall har jag nästan inte sovit inatt, för vi fick en dum ide om att hälsa på dom i det andra huset vid halv 1 tiden, och vi är ju tysta som mös och sånt, så det gick väldigt bra. Passade på att säga godnatt till alla när vi ändå var där och sen stack vi upp igen, måste bara säga att vi skulle gå på toa så står jag upp och hon sitter, så slår jag till henne rakt på näsan, när jag då ska sätta mig armbågar hon mig mitt i pannen, detta var under vår rymning och allt det, så jag skrattade ju så jag höll på att dö.. I trappan på väg upp skrattade vi ännu mer, för det var ju så spännanade och sånt! Iallafall när vi kom upp till vårt rum, vid 1 tiden, satt jonte här? han stannade till halv 2 och satt och snackade, efter det somnade vi och katarina bara: "vi har inte så många barn!"
mitt i natten, jag bara wtf? vad snackar du om? hon: nej inget vi tar det imorgon, jag bara nej säg: hon bara ja men vi har ju inte så många barn, nog jag skrattade! iallfall i morse sjukanmälde vi oss för att vi som sagt är sjuka. Nu har vi kollar på oth och jag bölade sönder medans katarina halv sov. Sen kollade vi rosa the movie och gusten och felix störde, vi hoppas dom blir sjuka! Nu har vi gjort mat och ska starta om filmen för vi kunde inte konsentrera oss föra gången. puss på er dådå.. Tro mig, ni får ingen bild!!


onsdag med kaiza.


Hej allihop! Idag har vi haft mycket gehör och skrivit egna melodier osv, det var heltokej. Sen hade vi bild och vi la sånt gips på våra kroppar, skit kul och fräckt! Iallafall sen åt vi och hade friluftsdag.. suck! Iallfall vi vann typ för att jag och jonte sprang sista biten och vann! Superbra tyckte jag, sen kollade jag och felix på film och åt nudlar och sen så färgade jag jontes hår brunt, och sen åt vi! Nu sitter jag och kaiza här, viktor sitter och hälsar på oss lite, snackar om livet. Nu ska jag sminka mig lite och gå på toa! ikväll ska vi snacka lite i klassen och kolla idol. puss.


bild ifrån helgen med jeni! lite kul bild ju.


tisdag i datasalen med lina amanda och vivi.

Nu sitter jag här i datasalen med lina vivi och amanda. Innan idag slutade jag vid halv 4 och tog en dusch och efter det tog jag det bara lugnt sen kom katarina felix och viktor och hälsade på lite, och sen kom min mamma hit, hon är bra hon! Iallafall vi hade startsamtal och det gick så bra som det kunde gått! Dom tyckte jag var bra med allt som bara fanns, och det gillar jag och min mamma en hel del! Ja men sen stack hon och jag fick mat, tacos! Utan bröd men skitsamma, och fika fick vi också! Nu sitter vi här och ska kolla på idol om någon halvtimme. 

tisdag och vi bowlar på vår idrott.

Hej allihopa, första lektionen idag var vi fria ifrån och sen hade vi kommunikation där vi läste upp presentationer och lite sådant, sen hade vi svenska och lunch och nu har jag och min kära klass varit och bowlat! Haha, det var då gympa vi hade och ingen lärare, så vi flörtade lite med ägaren och fick både hög musik och discolights, riktigt kul! Och jag gjorde 3 strikes! Bra eller? Iallafall så bröt jag min nagel, jävla skit tycker jag! Bilder kommer ikväll när min mamma kommer hit för vi ska ha samtal med min mentor, iallafall ikväll ska vi äta tacos och kolla på idol, and i like it! Nu ska vi ha kommunikation igen och sen slutar vi! puss.


Svar på frågorna från igår!

. hur länge har du dansat ?
Jag har dansat i 5 år, dock inte bara en gång i veckan utan, 4.

. favoritgodis ?
Chocklad absolut!

. trivs du i ditt nya bruna hår ?
Ja, men det är väldigt ovant att kolla sig i speglen

. har du någon favoritblogg som du följer ?
Alla mina vänners och folket på skolan, annars kenza, kisses.

. vart köper du alla dina snygga kläder ? 
Jag handlar mycket på h&m och ginatricot som alla andra vanliga människor, jag hatar att göra av med pengar.
Men är mamma med så blir det märkesbutiken, ralph lauren hunkydory och oddmolly finns där! Och tack föresten.

. din favoritfärg ? 
Brunt, vit, svart och beige.

. värför är du så söt?
Haha, tack så mycket för det första! Och ja har faktiskt inget svar..

. vrf kallar alla dej fjortis?
Ja du det är en väldigt bra fråga, enligt mig är fjortisar inte riktigt som jag, just nu är det mer en stil att vara fjortis.. Och vad jag har hört av andra så är jag väldigt mogen för min ålder och borde därför inte vara så fjortisaktig på mitt sett heller.

. var köper du dina kläder?
H&m, gina, märkesbutiken funkar alltid!

. vilken storlek har du? 
Skor- 36-37. Kläder- xs, 32.

. varför var du tvungen att gå i båstad?
Det är ingen som har tvingat mig att gå här! Det var något jag valde själv. Och jag trivs jättebra.

. vilken är din favofilm?
Babylon a.d är bra, fame är väldigt bra, snygga killar i båda filmerna!

. vem är den snyggaste du vet? :D
Modeler! absolut. Mitch hewer är snygg, men jag har många snygga kompisar också!

. är du oskuld?
Nästa gång vi ses kan du väl fråga?

. vem är den fulaste du vet?  
Jättesvår fråga.. Men greven i mysteriet på greveholm är ruskigt äcklig!

. berätta en hemlighet om dig själv?! 
Berättar jag en hemlighet så blir det ingen hemlighet längre. Men jag kan berätta någon sak om mig, tillexempel att jag inte alltid är så nöjd med mitt huvud! Ibland vill jag spola ner det eller något..

. vilka affärer handlar du mest i ? 
Gina eller h&m, solo och märkesbutiken funkar, martys i malmö och weekdays.

. finns det några hemsidor (klädes) som du brukar kolla på och handla? 
Nelly.se! lätt

. vad är din högsta dröm?
Pengar och framgång.

. vad går du för program på gymnasiet?
Jag går musikal linje i och med att jag vill bli dansare.

. skulle du vilja bli känd på din blogg?
Ja absolut! Vem vill inte det?

Nu har jag haft håla ifrån min scenografi, nu ska vi snacka inför klassen på kommunikation. puss på er sålänge.

Frågestund!

Ni kan ta och fråga allt från himmel till jord och jag ska försöka svara ikväll!

måndag med johanna och elin

Nu har jag slutat och jag sitter här med Johanna och om ni inte har något för er kan ni kolla hennes blogg: http://johannawelin.blogg.se. iallafall så ska vi äta om typ 10 minuter, kyckling och couscous, stavar som jag vill! Har nyss haft bild och vi målade naglar och lite sånt, seg dag idag.. Saga sov hos mig igår till idag och jag vaknade vid 6 idag, det är kul.. Men ska man med tåget vid 7 så får det ju funka. Nu kom elin och ikväll vet jag inte vad som händer. Dagens plus är kaffemaskinen, för vi behövde inte betala för drickan, och det utnytjade vi till max så nu är jag kissinödig! haha. Nu ska jag dra, pusss.


söndag med mamma och pappa och god mat!


Nu sticker jag mamma och pappa till östa och äter! Ska slänga på mig lite smink, men ni kan ju få lite snabb outfit, föresten var mina kusiner och hälsade på nyss och dagens två väldigt spelade låter är: fuck you-lily allen och knock you down-keri hilton. puss på er nu så länge!



byxor/chinos: cheapmonday
linne: only
halsband: ingen aning.
fast viktigast är hårfärgen!


frida, i miss you.

Kan ju berätta att jag saknar frida så himla mycket!!
Thailand var bäst och jag vill bara tillbaka dit.




söndag i helsingborg med hunden.


Godkväll allihop! Idag har jag tillbringat min dag i helsingborg för att tävla med min hund, detta är en sådan sak som händer kanske två gånger om året. Haha, iallafall hon kom tvåa och vi är nöjda, i love my dog iallafall. När jag kom hem gjorde jag och mamma äpplepaj och drack te i vårt utehus, det är ett växthus haha.. Fast där är liksom inte morötter osv. Utan min mamma har fått en sådan ide att göra om det, så där är två stolar och lite sånt mysigt! Idag orkar jag inte mycket, ska nog äta pizza senare. Igår var jag och jeni i kvidinge och festade lite, det har väldigt trevligt faktiskt, och vid 1 tiden kom hennes syster och körde hem oss, så tack till jeni som räddade min lördag. Nu är det bara så att jag har ett visst beroende av att göra saker på helgerna, och jag har inte gjort så mycket denna helgen så jag har ett visst behov av folk, musik och dans. Men nej, jag ska gräva ner mig! haha. My sis kanske kommer lite senare och sover över på mitt rum! puss


lördag som känns som torsdag..


Jag är seg på att blogga, men denna helgen har varit seg som fan!! inget händer, och det som får mig att få lite liv är idag nrj.se/webradio. Vad är detta för liv, haha.. Har ändrat lite på min blogg, men det tar hundra år så jag gav upp efter 5. Iallafall igår var vi lediga och jag färgade mitt hår brunt, so im brunett! och det har jag aldrig varit så det är lite kul tycker jag, idag har Saga varit här och vi har fotat. hahah gud! Nu vill ja ha mat, godis och lite sånt! :) mmmm. puss på er!





söndag med toga! i like it.


Godkväll på er, igår var riktigt bra! i love it. Iallafall var hemma vid 4 somnade vid halv 5 och vaknade vid 8, sprang nästan till bussen och kom i tid nästan iallafall, sjukt trött var jag dock.. Hade dans andra lektionen och sen matte.. efter det estet och sen slutade vi, hade bestämmt mig för att sova eller iallafall vila, men kajsa kom hit och vi snackade lite om igår, sen åt vi och sen dess har bara massa folk sprungit in och ut ifrån vårt rum, vi har kollat lite på the beach för jag har varit på en stranden och tänkte att då kan jag se filmen. Men jag gav upp det ganska snabbt. Nu har kajsa nyss gått och jag har gjort lite matte och hjälpt kajsa. vi är bäst på att samarbeta, nu ska jag sova. Mina ögon lever typ.. inte. haha. puss på er.









söndag med kaiza på tåget, vi ska på toga-fest!


hej allihop! just nu sitter jag här med kaiza och vi är väldigt skrattiga, och det tycker jag är kul! ikväll ska vi festa lite, katarina ska inte med, men vi ska iallafall sova i samma hus, haha. Och  imorgon är det skola, hur mår vi då? undrar jag och kaiza. iallafall det är toga-fest. och vi ska ha på oss lakan, detta kan bli kul! är ledig på fredag btw, och igår var jag med saga hela dagen och hon är bäst, i love here! tråkigt att hon inte kan bo i båstad, nu ska jag snacka med kaiza, puss på er och ha en bra kväll! puss.




denna ringen har jag köpt idag, ifrån hm.


kattgång!


Hej! Nu har katarina lämnat mig för att sova på pinnar i två dagar! hahah, gud vad jag är glad att jag inte är med. Alla i mitt hus sover, och det ska jag också göra.. Iallafall idag har vi haft lite olika lektioner, och snackat med 3:orna och haft håla i 2 timmar, det var kul? givande.. Och sen somnade nästan jag och elin men så kom jonte, och sen åt vi och kom på att vi skulle träffa lite folk (lite hemlis..) och vi slängde i oss maten och hann! Sen fick vi work some as of us! and i stay in shap!! eller hur johanna? haha.. Och att stay in shap kan vara krävande och jobbigt, ont i benen och varm kan man bli, träning! and i love it. :D Iallafall efter det, orkade jag inget, sofie ringde och sa att hon fått operations tid nu, and im happy for her! Och sen satt vi och kollade lite film med felix och dom, blev bjuden på varm oboy! Och senare fick vi mackor, skit goda! Och sen kollade vi på wildchild, men felix och viktor störde oss.. Så vi kollade på en annan film, som inte var bra. Och nu sitter jag här och är jättetrött och har ingen rumskamrat. kul ju.. Nej nu ska jag sova, lite med stay in shap så är jag nöjd! love!


tisdag med grillning!

                          
Godkväll allihop! Nu har jag både slutat skolan och ätit! Och umgåts lite med kajsa. Idag har vi haft massa lektioner som jag inte kommer ihåg, och gympa och det var inte dödligt varmt? nejnej.. Iallafall så slutade jag halv 4 och nu har vi ätit fisk.. Och sen blev jag utslängd från mitt rum så jag och kajsa gick och snackade lite med johanna och sen hittade vi betty som skulle sy en klänning mitt på golvet! Så vi satt där och var lite sociala. Nu är kajsa och katarina en runda i båstad och jag orkar verkligen inte cykla i detta väder, så nu sitter jag här. Ikväll ska vi grilla nere vid havet! Ska väl gå och se om jag hittar Lina! Föresten har kajsa världens underbaraste förnster.. I alla lägen, haha..


imorse: tröjan bikbik, västan prada och korta fransade shorts från hm
.
sen hade vi gympa och jag bytade kläder.

nu är jag ego, och tycker jag har vit hår?

and im keep going!
nu ska jag leta upp lite folk! puss.


RSS 2.0