.it's xmas tomorow.

idag sådär dagen före julafton, kirrade jag (min pappa) en mobil. det kvittar, men mitt utkast i min gamla mobil försvann. halva mitt skriftliga liv ligger där. nu är jag en halva fattigare, samtidigt som jag försöker komma på om där fanns något vettigt alls eller om det bara var skit.. nu är jag förvirrad!
imorgon är det jul afton, det tycker jag är mysigt..
idag ska vi fira jul, bara jag och mina föräldrar bara för att få ha lite tid ensamma, om jag fattat allt rätt. imorgon ska vi fira med min pappas sida, och dagen efter det ska vi fira med min pappas sida? haha.. vi firar inte mycket jul i min släkt, nej aldrig. kommer bli fet.. puss

.body n skinny bitch.

Hjälpte Lovisa (mode lärare på skolan) med ett projekt hon gjorde till någon kurs hon gick, vi har samma mått, jag är 17 och hon 26, ja vi är skinny. Iallafall, det hon skulle skapa var något med bomull. Det blev en body där "bh'n" var gjord av bomull.
Den sitter as snyggt på, ment to be skinny bitch.








.The Time (Dirty Bit).


alla vi som dör lite när vi hör denna låten.


.awesome snygghet.




.

En klok kvinna vid namn Michaela Forni skrev en gång: Ni vet hur det är ibland när man bara vill vara så jävla nära men hur nära man än kommer är man aldrig tillräckligt nära? Precis så. När man tittar på telefonen och helst av allt vill plocka upp den och ringa och aldrig lägga på. precis så är det..

.helgen.

som om "imorgon har jag inget planerat" finns i mitt liv? nej.. somnade hos jennifer, efter ett långt samtal med nadia och ett litet försök med att se coco chanel. vaknade vid 10, alice undrade om vi skulle dra till göteborg, det tycker jag var en bra idé. så det gjorde vi. ullared vad lockande så där hamnade vi 2 timmar, sen vidare till liseberg, där vi mest hängde rundor. tyckte allt var mysigt och så, frös gjorde vi i slutet. sedan sov vi.. otroligt mycket, nu har jag packat klart, ligger i min säng. ska sova när som.. har fotografering imorgon vid 10-15, efter det ska jag hänga med min pappa och sen ska jag till båstad, och sen tänkte vi nog köra lite utgång med fina vänner. taggar ändå lucia på måndagmorgonen, så kände att det var nog lika bra att tagga lite redan på söndagen. hihi

.helg.

fixat skot, bankkort och handlat käk (sushi). har nyss varit och fikat med saga, sweet. nu blir det mat med min mamma och pappa, sen ska jag hoppa in i en taxi till jennifer, vi ska dricka vin snacka skit och hänga. det blir awesome, imorgon har jag inget planerat, as skönt. söndag blir det fotografering och utgång.

.kirrade gula skor.

känns väl ganska lägligt att be om ursäkt för kvaliten..

.ledig - fredag som vanligt.

vaknade nyss, dog när jag såg vad klockan var.. halv 1.. ja, då har man lyckats. igår var jag äntligen på den där övningskörningskursen. 3½ timme. sen hängde jag lite med min mamma, kollade julklappar. får se om det blir väla idag, har fått hårda bud om att jag ska ha nya skor, ja, converse i december är tydligen inte höjdare. annars ska jag träffa mina fina vänner idag, puss.

.såhär?.

jag det tycker jag.

.i och med att jag är så glad på min historia så ska ni få se detta.

fick en uppgift, fick skriva om den i mitt språk. nu förstår jag.
kolla vad jag döpt den till, hihihihihihih.

.äre.

ska skriva en sak på min hand, ja det ska jag. det ska stå: "ta tag i ditt liv emmie!" det blir som en lapp, fast lappar brukar försvinna. hoppas inte handen gör det.. skulle bli tomt, och förmodligen ensamt med bara en hand. tänk så är det högran som ryker? då åstakommer jag inte mycket.. egentligen lovade jag "flickan som köpt mat till mig så jag kan överleva veckan" att göra min läxa idag, fast.. nu blir du inte glad, men du vet själv hur kallt här är, det är omöjligt.. jag lovar att jag ska göra mitt bästa för att fixa det imorgon. men blir inte pepp när jag har sten runt mig och typ, det är asakallt.. ush dö.. nu ska jag titta film istället och sen sova, jag ska kolla på film i termobyxor. typ.
JA, IDAG ÄR INGEN VARM DAG.

RSS 2.0