.skulle vilja berätta.

NIKE AIR är fett,
jag färgar mitt hår grått/blont.
rosa i topparna kommer funka.
något annat som borde hända är nog
att allt kläder i helhet ska vara längre baktill,
mycker längre! det är fint tycker jag.
vita skor är häftigt. faktiskt, dom kommer alltid var det.
så ett par feta skor är vad jag ska kicka.
tatueringar är vackert, speciellt dom som symboliserar frihet.
frihet är fint, det med.
just det, en hatt ska jag ha. den ska vara svart och bred
typ 15 cm blir bra.
alla klänningar som fashiontoast äger är "to die for".
jeans skjortan kommer ta mitt hjärta.
dr martens tar stora steg, och vi blir soulmates.
music kan man inte leva utan..
och nadia ska få en haj.
och just det, jag vill ha en mocka jacka med fransar.
och sen pälssvans, att hänga på en väska.
LV did it, och urban outfiters, (& hm)

.ni vill veta.

vaknade vid halv 8, sminkade mig lite och stack till skolan, dansade. dansade, sminkade oss, dansade och hade föreställning för skolan, gick helt okej. käkade och stack till ica och köpte mer mat, stack till cajsa och somnade. (sov cp skönt) tills amelie och cajsa började skrika.. sofie gjorde tacos och så käkade vi, och var jätte mätta sen stack vi till skolan, dansade och sminkade oss och hade genomgång med ljus, sedan dans upv, och nu har jag hämtat mina saker där hemma, och nu är jag hemma hemma (klippan) ikväll ska jag sova, ska duscha snart och sen sova. lätt. sen ska jag hänga med katarina och efter det ska jag dra till köpenhamn. puss

.jag tror verkligen jag är superwomen.

jag tror jag kan vara vaken hur länge som helst, hinner jag inte det jag skulle hinna är det inget problem, för det finns ingen tid man måste sova, (speciellt inte när man har dans upv nästa dag) hänger ni med? jag kom hem nyss, jag har varit hos cajsa och victoria och ätit dyr kebab, sedan gjorde vi ansiktsmask och sånt, och så kollade vi på fem myror är fler än fyra elefanter. nu har jag nyss duschat, nu ska jag packa i och med att jag ska hem imorgon va. kanske skulle börjat packa innan? nejnej.. mitt hjärta dunkar till snook nu, så tja! (har varit i skolan 22 timmar samanlagt dessa två dagarna)

.vi är coola.


Vi två, hejdå Fuck off, du dog.

Men inga tårar på min kind
Dendär rådjursblicken är så gjord

Oss bar ett kors som blev för stort
Åh visst du kan gråta om du vill
Jag synar dina kort, dina kort

Åh, det är snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min
Och du får ingen tår, ingenting

För din mamma
Borde lärt dig lite granna
Tönt
Säg till din mammama
Att vi inte är tillsammans
Hälsa från ditt ex
Åhh
Låt mig bli ditt ex
Mm
Hälsa från ditt ex
Mm
Hälsa från ditt ex

Ditt ess I ärmen var en flod
Och inga tårar på min kind
Tack hej, fuck dig
Jag har fått nog, har fått nog
Det är snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min
Och du får ingen tår, ingenting

För din mamma
Borde lärt dig lite grand
Tönt
Säg till din mammama
Att vi inte är tillsammans
Låt mig gå

För ingen tår når min kind
Så förstår så försvinn
Säg hejdå
Hälsa din
Din mamma
Borde lärt dig lite granna
Tönt
Säg till din mammama
Att vi inte är tillsammans

Hälsa från ditt ex
Åhh
Låt mig bli ditt ex
Mm


.fetaste dagen.

allt som inte var planerat att hända, hände.
read my lips.
Så dagen började i skolan? nej, i sängen och sen duschen och garderoben och bussen (som vi slapp betala, yey! höh..) iallafall, i skolan. vi hade håla, chillade och dansade sen hade vi matte och vi jobbade lite och snackade lite, sen hade vi mat, och värsta rasten, så kommer min drama lärare och ber mig göra audition till swat, som halva klassen tränat på en vecka. dans, monolog och sång. så bara säger hon till mig att jag ska göra det, jag bara: jag har ingen monolog, hon bara, vi struntar i den, jag vill att du söker. leta nu upp en låt och gå på dans audition. jag hamnade på dans audition och den gick helt okej, faktiskt. för att vara som den var (svår). Sedan hade vi teater lektion, fick värsta manuset och det var skit coolt, tror det kan blir riktigt bra. ingen blev producent för hon ville se alla på scen, (gilla). så iallafall, hade audition, gick helt okej hoppas jag. för att inte vara förbered och så. ja, sen hade vi kör. läraren sa att jag skulle hålla i lektionen och gick, haha! så jag och christian tog tag i våra liv och tog där med tag i allt. och körde uppvärmning, sång och så. han spelade piano och jag bad dom sjunga. knappt bra! sen snodde vi käk på skolan, slapp betala. slängde i oss maten och sprang till bussen. nu har jag berättat om min dag, den var fet. puss

.langar två bilder på mitt crib.

så ni får se hur det ser ut. kök och toa. toan är otroligt stor.
den är som cajsa och viktorias hus (fast större)

.the knife, dom vill man slicka på.

känner coolheten flöda när min mamma skriver "whats up babe?" i ett mejl.
blir så glad, haha sweet. första lektionen hade du projekt och företagande, det var fett och sådär. sen hade vi pressfotografering och sydde kläder till vår dansföreställning, sedan hade vi historia och så dansade vi lite och sen stack jag hem. chillade och gjorde engelska läxan. ikväll har jag verkligen chillat, felix var här en runda, vi har käkat (mogen) mango. har nyss duschat med katarina och nu sitter vi här på katarinas rum, (vi ska sova över) som katarina kallar det. (för vi bor väl inte i samma hus? vägg mot vägg?) jaja.. nu sitter vi här och garvar åt allmänt idiotiska grejer.
men vi ska sova snart, hade det lite jobbigt med att komma upp imorse, gick på en kvart. inte illa.

.happymoment.

fick nyss fri solning. inte illa. vi är glada!
såklart är jag sämst på att snacka med främlingar..
men vi får iallafall massa poleter, och vill vi har fler. är det bara till att ringa.
puss på meddo.

.oskar linnros.

blev nyss kär i oskar linnros, på riktigt. inte bara den där vår/sommar förälskelsen (från och med du) utan, på riktigt. hela skivan. helt kär. oh love.


.drygt.

idag är en sån dryg dag.
det är jag och johanna hemma, vi gnäller över internetet och äter mackor. hon har nyss gjort en sockerkaka, jag spyr av tanken på socker/florsocker (mår illa av att skriva det) och kan därför inte käka den. fett! vi har fått igång mitt element. (tror vi) snart ska vi kolla på paradise hotell iallafall. imorgon slutar jag kvart i 12. får väl lifta hem eller något trevligt. idag, vaknade jag hos sofie, så har vi dansat våra rumpor av oss, vi har dansupv när som.. kollat film i två timmar (lektion) och så har jag varit och handlat. KUL DAG..

.temat ikväll är "din linje".

jag gillar planen med att vi ska festa ikväll, (klockan är 19.05) men jag och sofie tänkte sova först. så nu väntar jag på att sofie kommer så vi kan sova. tumme upp!

.kallt.

fett dag, vaknade 8. väckte elinor och sofie, och käkade varma mackor, duschade och så. fick skjuts till tåget, tåget är försenat (det är kallt) vi kommer till lund och det är kallt, vi går en runda, jag blir sminkad, det är fortfarande kallt.. vi fotar ute, det är kallt.. vi går till subway, det är kallt. vi får dricka, och äter. tåget är sent eller vi är tidiga för vi missat det andra tåget. och det är kallt. vi kommer bara till helsingborg med detta tåget. vi får hänga i helsingborg en timme, vi fikar. (vi är mäta eftersom vi nyss ätit på subway) vi väntar en timme och får vänta ytterligare 30 minuter, vi kommer på tåget, vi sover. vi kommer hem och städar. nu ska vi kolla trolltider och sova, ikväll ska vi festa. x. pluset kom ändå när vi satt på espresso house och dom sätter igång en hel lista med "hair" ja, mu09. ni vet hur det känns!!

.vi drar till lund.

lund för tfp-fotografering. kommer väl tillbaka i eftermiddag, som tur är åker jag med sofie, så jag slipper dö på tågresan. det blir nog bra. ikväll ska vi festa, och vara utklädda till musikalare? (eh..) hur ser vi ut? haha.. x

.skoldagen som gick snabbt.

hej! skoladagen slut. (fast det var den för tre timmar sedan) men iallafall, hade idrott. jag och cajsa vi ägde. sen när vi ägt klart åkte vi till skolan och hade redovisning, fast det var jag och sofie. men skitsamma, så åkte vi hem. och jag städade lite, käkade. och nu kommer sofie när som helst. vi ska chilla med mat och så, sen basta och sova, imorgon ska jag till lund för fotografering. hur tidigt som helst. xx
jag hookade fetaste mössan på länge. 150:-

.så är det att vara student.

igår slutade ganska hårt på mc donalds med katarina, cajsa, viktoria, sofie och amelie. vi åt, som fan. tills vi faktiskt ville spy, garvade och somnade i bilen påväg hem, var hemma ganska sent. felix och hans trupp, (eh..) kom hit och våldgästade oss mitt i natten, jag och katarina gömde oss och johanna öppnade dörren, dom bokstavligen vände upp och ner på allt som fanns att vända på. så efter några om och men, då även jag varit upp och ner, åkte dom ut och vi kunde sova. hade sovmorgon till halv 10, så vid 9 stack jag bort till viktoria och cajsa, så körde vi till skolan. hände där med matte b, (yes, vi är tighta.) så var det sparrissoppa. fanns inget val än att åka till sibylla. så gjorde det. hade bara teater snack hela efter middagen, (vi låg på golvet och lyssnade) sedan kör. och sen stack jag hem till sofie, och gjorde vår redovisning. dansade lite, kollade på 11 september filmen, och åt natchos med dip, (kan nog leva på det) nu ska vi sova, jag bor hos katarina denna veckan, det är is på mitt rum. livet som en student..

.teater.

jag hookar en runda till förslöv med viktoria och cajsa, vi ska kolla teater. (obligatoriskt tydligen) iallafall, idag i skolan har vi haft workshop med en av huvudrollerna i teatern vi ska se. det var fett, vi garvade. och vi har ätit jäääääättemycket blåbärspaj today. så sickt.

.karlek♥.


.lycka.


.adams-ray.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

.idag satt vi rekord.

emmie: det var en spännande morgon.
katarina: den var snabb om man säger som så..
ja lite lätt och rätt räknat kan ni gissa på att vi försov oss, skarpt. vi sov, det var cpskönt. man ville verkligen inte gå upp. katarina frågar vad klockan är i sömnen typ säger jag, att jag inte vet. hon bara kolla då: jag bara 8. båda helt yrvakna reser oss och springer runt i hela huset, klär på oss i köket och springer ut mot bussen. visst hann vi. nu har vi käkat lite lätt för ikväll ska vi faktiskt till mcdonalds med cajsa, viktoria, rasmus, sofie, katarina och amelie. fast först: paradis hotell.

.duschen.

nu har jag hängt hos felix med katarina, vi gick en lång runda först. kollade på paradis hotell.
knappt tröga. den ena tjejen såg en spindel, någon tar bort den. och hon avslutar riktat mot spindeln: det där är bara dålig respekt. så tänkte jag och katarina: ja, spindeln tänkte nog mycket på vad som var respekt och inte respekt innan den satt sig där..
nu har vi käkat glass, jag tänkte hoppa in i duschen nu och ladda ett avsnitt l word, och somna. är riktigt trött.. xo

.<3.

grattis på 20 årsdagen, marcus. jag tänker på dig..
vila i frid. saknad.

.Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks..

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I’mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.





.daniel adams-ray.

idag har jag lyckats med att.
°
GÅTT UPP (alla klappar händerna)
DUSCHAT
DANSAT
REDOVISAT KOMEDI (filmkunskap)
ENGELSKA (failat totalt)
LS8 (skaffade vi för vi blev tvingade)
LEKTE PÅ LS8 OCH GARVADE
ÅKTE HEM
ÅT NÅGOT GOTT (bröd typ)
SKRÄMDES&SKÄMDES (pga katarinas matlagning)

.101010.


.im home.

jag har sovit länge, hängt vid datan och kollar rebecca&fiona show om och om och om igen.. hela tiden! sen åkte jag en runda till helsingborg med jennifer för att fika, jag fick med mig en mössa hem. den är sweet! vi käkade fett med kekab och gravade sönder, sedan så hamnade jag här. nu ska jag väl kolla harry potter för jag har för lite med liv och imorgon ska jag sola! och leka med mina vänner. coolt! puss
ps. sassa åkte ut ur idol, inte okej inte okej..
och hon kunde mycket mer, dum idol.

.rebecca&fiona.

det finns inget annat, vad ska man säga. love

.vårt internet "hemma" funkar inte, men nu är jag hemma hemma. så inga problem.

ok, jag har varit konstigt sjuk denna veckan, jag har inte ätit och haft feber på nätterna, konstigt. men jag är ju inte den som är den, jag har hängt på skolan ändå. iallafall stack hem idag, nu har jag hängt med min mamma och pappa och jag har blivit förlorad på harry potter filmerna, fan jag inser hur mobbad jag är nu.. så nu tänkte jag starta 6:e harry potter filmen för 2:a gången och kolla på den! (för jag är tönt) och igår, så hade vi klassfest. det var kul och jag somnade sent, iallafall vi hade frågesport typ, jag kunde en grej. vilken porrskådis skrev boken "att älska som en porrstjärna" (man bara, grattis emmie tur du har koll på något) NEJ MEN HARRY VARE, HARRY BLIR E! puss

.idag med sofie.

så i helgen har jag varit hemma och träffat alla jag saknat, vi har varit ute, och vi har ätit som fan. och min mamma körde mig till båstad, jag sov på VÄRLDENS stökigaste rum, någonsinn. jag vaknade imorse. tog mig väska and grabd some clothes, och dog. kom på att jag inte hade något alls att ha på mig, vårt internet funkar inte.. så jag gick till skolan, fast det låg en död mus utanför vår dörr. dum katt. idag ska jag leka med sofie. vi ska baka kanelbullar och äta som fan, bloggar när jag är där, för nu ska vi åka buss. puss

.river en vacker dröm med the knives och ett glas vin.


.pojkar pojkar.


.min fråga.

asså ska jorden gå under 2012 eller inte??? man vill ju få ett litet tecken så man kan hoppa av skolan och blaza istället..


RSS 2.0