nu ska jag sova, ni får en lista.

Jag kommer från: klippan, eller sverige?
Jag heter: Emmie Sturén
När fyller du år? 23 november
Tycker du om någon just nu?  ja
Om sex månader: så är det bättre än nu? fett pepp.

Jag samlar på: inget

Gröna eller röda äppeln: båda.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? arg-katarina,johanna,pappa,farmor. ledsen-jossefin,adina,kaiza,katarina och johanna.
Gillar du golf? aa,fyfan. jag är bäst på det. eller kunde jag träffa bollen? nej jag gillar inte golf.
Vilken tid gick du upp idag? 09.20
Har du sovit i din egna säng inatt? nej, emil hugo och hermans soffa..
Har du sovit ensam inatt? hade gusten i andra soffan och flera andra i huset.
Har du strumpor på dig nu? nej

Hur svarar du i telefon? ja hej det är emmie. eller typ, halllåja.



Vad ska du göra ikväll? sova, när som..
Vad ska du göra imorgon? skolan och sova.
Var vill du bo när du blir stor? utomlands, la och så.
Är det okej att gråta? yes, men det förtjänas att gråta för.
När grät du senast? whop. today. (jag gråter inte ofta)

Vilken årstid tycker du bäst om? sommar
Laddar du ner musik och film från internent? nej,
Skulle du göra om du vann en miljon? spara dom, åka utomlands.


Bär du glasögon eller linser? inget av det. behöver inga

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? JAFYFAN!? haha. nej, man går väl i vad man vill.

Har du piercing? nej
Har du tatuering? nej
Vill du gifta dig? ja, för gud så fint det är.
Vill du ha barn? ja 
Solar du ofta? nej men händer
Är du bra på att laga mat? hahah.. tur katarina och johanna inte läser. jag är fettbra.!
Gillar du att dansa? somfan.
Hur vig är du?  cp vig. jadå!
Vilken är din favoritglass? ingen aning, lite olika
Tror du på ett liv efter döden? absolut.

Bor dina föräldrar tillsammans? yes.
Är du morgon eller kvällsmänniska? beror på jättemycket.
Vilken ögonfärg har du? gröna
Vilka hårfärger har du haft: blont, ljusbrunt, brunt (mörkare) mörkblondt och råttfärgat som det kallas i min värld.
Har du någon gång gråtit dig till sömns? yes. en eller två gånger.
Är du beroende av något? nej, mat kanske vore vettigt att vara beroende av?
Senaste låt du hörde? the show - lenka. (jonnas sång.)
Brukar du bädda sängen? yes, varje dag för alla sover där.. alltid..
Har du kysst någon den sista veckan? nej.
Vem kramade du senast? josse? adina?.
Var du glad igår? funkade.


s!esta 2010


.

What hurts the most
Is being so close
And havin' so much to say
And watchin' you walk away.

And never knowin'
What could've been
And not seein' that lovin' you.

kväll vs. morgon?

jag har vänt på dygnet rejält, fyfan. om man skulle prova att sova och se om det återgår? puss

jag hoppas du läser, du kanske har gett upp hoppet helt, eller så läser du fast att du get upp.

äh, skitsamma. vet inte vad jag ska skriva.

packar inför siesta.

Är det bara jag som lyckas? Frida var här nyss och vi satt och snackade om allt möjligt, fixade hennes lösnaglar, proffsigt av mig. Iallafall, vi hade limmet då och jag ville bita på något, TOG KORKEN TILL LIMMET,BITER,SKRIKER,SPRINGER. Sköljde munnen som en galning och det mesta gick bort iallafall. Nu borde jag verkligen ha packat inför SIESTA som är om 3 dagar, eller vi åker om 3 dagar. Men har jag packat? nejnejnej och det är en bra idé att göra det i och med att jag åker till båstad imorgon. Nu ska jag nog börja packa. Puss

by johanna

Det försvinner inte..


träning på den riktiga catwalken i rätt lokal.

Igår stack jag upp till Viktor och satt och snackade lite sen kom Tessi och snackade och så stack jag ner till Johanna och Gusten, så kollade dom på film. Och vi ville inte se så jag somnade hos Viktor, sedan på något sätt hamnade jag hos Johanna, helt ärligt. Jag vet inte hur jag hamnade här, men jag vaknade av att Johanna kallade mig Katarina och Gusten skulle ha sin mobil och skor. Efter det hade jag dans för egentligen ska vi vara med barn och dansa imorgon för det är barnens dag. Men jag och Anna fick ledigt, iallafall. Sedan hade vi matte och efter det åt vi och sedan kollade jag och Anna sex and the city. l-o-v-e.

Sedan stack vi upp där vi ska gå catwalk imorgon, sjukt snyggt säger jag bara. När alla hoppade av bussen och kom in bara stannade alla upp och stirrade, haha. Riktig wow-känsla. Så övade vi lite ingångar och så och sedan åkte vi tillbaka till skolan, hade en lektion i sång och nu har vi ätit grillat ute, tack gud som skänker sol! hihi. Nu har Johanna duschat och vi ska dra och äta och så nu. Puss

tisdag

"jag ligger och pluggar lite salt" haha. Nej katarina är på träningsläger och jag har flyttat ner till Johanna, Gusten är här och ja, det är han som pluggar salt. Men nu ska jag lämna han och Johanna till deras pluggande. Så jag tänkte gå upp till Viktor och prata lite. Slutar vanliga lektioner vid 12 imorgon, sedan genrep inför modeveckan. puss


minus

- siesta biljett funkar inte att beställa för att jag inte kan.
- ingen hemma där jag är nu.
- det är MAJ men vi har väder som i MARS.
- jag skulle vara snäll att städa rummet här, men det har jag inte gjort.
- jag tror inte jag har de pengar de borde vara på mitt kort.
- ett tält hade inte suttit fel.

Måndag i båstad

Mmmmm blev ingen mat på stranden och allt det där, men iallafall så har jag gjort min engelska läxa nu, kollat på vänner och suttit här, ja det är vad som har hänt idag! Skola imorgon iallafall, Amelies lillebror har ritat en teckning till mig, och den är fett söt tycker jag. Han var här inne nyss och försökte stjäla godis.. Annars tänkte jag nog kolla vänner nu det är kanske dax att byta skiva i dvdspelaren för jag lyckades med att kolla hela skivan bakifrån. Såhär var det att jag startade den och så började jag titta därifrån, visste ju inte om det var början eller slutet. Och så tog den slut så då körde jag bara om ifrån början, sedan när det var slut och jag fått ihop alla händelser byter jag sida på skivan och då får jag början där slutet borde vara. Så allt blev helt enkelt fel.Puss

ledig ifrån skolan

Hej nu är det såhär att jag måste börja med att, i förgår var jag och adina hos mia och det var trevligt. Tack för vi fick komma. Vaknade hos adina som hade dansföreställning, så fick skjuts in till klippan vid 12 och så kom alice och så vid halv 1 stack vi och kollade på dansföreställningen i 3½ timme. Sedan hem snabbt och packa och så hann jag äta lite, byta kläder och stack och träffade min saknade syster, och det var trevligt! Sedan hem på 10 minuter och ta min packning och sedan byta kläder och på tåget, som tur var hade jag Lina där, och då blev jag himla glad. 

Så åt vi på mcd, och sedan blev det fest och jag var inte alls pepp och hade kunnat lägga mig och sova när som, så vid 2 drog vi hem och somnade, nu sitter jag här själv för alla andra är i skolan, funderar på vad jag ska göra. Jag ska typ, städa min väska, kolla på vänner och kanske städa golvet här, för en viss person tror att golvet är en garderob, ojojoj.. Så ser min dag ut, eller iallafall 5 timmar framåt, sedan ska jag var lite social och efter det ska jag möta några vänner för att äta lite, och blir vädret lite bättre ska vi väl sätta oss på stranden och snacka, men nu är frågan vad jag ska ha på mig, jag tänkte sno något härifrån. Yes! puss.

the week

Var ska jag börja? Vi kör ifrån måndagen, genrep, genrep, genrep. Började skolan vid 9 och slutade vanliga lektioner vid 3 och efter det genrep till 10 ungefär, lika dant på tisdagen, men hade lite scenbygge och sedan modevisnings prövning, kläder och så. Slutade vid halv 11, började färga elins hår med adina, det tog ungefär en timme att dra slingorna, undrar om vi är dåliga eller om hon har tjockt hår.. Sedan duscha först Linnea, sedan jag och så kollade vi lite dh, och elin duschade och sedan kom viktor och rasmus och började hälla vatten på oss, så tänkte jag och linnea att nu var det krig, så vi tog is. (allt detta händer i handduk/underkläder..) dom låser sin dörr så vi inte kan komma in.  
 
Så fick jag en smart ide att om jag låtsades låta om att vi båda gick ner för trappan skulle dom öppna, och det gjorde dom och linnea fick in en full träff på Rasmus, så står vi och asg så kommer Rasmus ut med ett fett glas och häller över linnea som ligger på golvet och försöker hålla i sin handduk, och jag står nedanför trappan och asg. Sen blir alla andra som bor i samma koridor skit sura för att vi står och skriker 1 på natten. Så då var det slut med det, och vi låg och snackade och somnade vid 3? Sedan på  morgonen hade vi nationela och det gick väl bra hoppas jag. Efter det började vi ha genrep, och det ösregnade så två timmar innan premiären flyttade vi alla kuliser osv till en inne scen.  
 
Men allt gick bra, jag lyckades snacka i micen (trodde inte den var igång) in för hela skolan, det var sådär kul. En sak till, på tisdagen var alla helt slut efter att ha repat och vi frös och vissa sov och allt var bara kasst. Så får vi ett ryck och börjar dansa, alla var så trött så vi knappast kunde stå på våra ben men vi dansade och det finns klick på facebook. Inget jag rekomenderar att se, men fan vad kul vi hade! Sedan hade vi en upv till och den gick bättre, sedan stack vi hem och jag somnade.  
 
Sedan på morgonen stack jag och träffade Rebecka, stannade hela dagen och sedan stack jag hem till Alice och bara tog det lugnt och sov där, sedan på morgonen stack jag och Oskar till stan och handlade lite, blev två klänningar och en blus och sedan en god lunch, perfekt! Efter det stack jag inom min farmor och sa hej och sedan vidare och kollade på dansrepetition med Josse och direkt när den var slut kom Rickard och Markus och hämtade oss och så stack vi till någon Linus, men vi blev utslängda så stack vi och sa hej till Niklas och sedan em och så somnade jag direkt.  

Nu har jag nyss vaknat och varit och solat, nu sitter jag hos min farmor och chillar för hon är snäll. Puss

 


så ja

Om du frågar en fråga som du inte vill ha svar på, var då beredd på ett svar som du heller inte vill höra.

världens finaste ängel...

Vill egentligen hem på tisdag, dagen jag egentligen inte alls längtar till.. Men såklart vill jag dit, det är det närmaste jag kan komma.. Egentligen vill jag också bara sova rakt igenom hela dagen.. Och sedan vakna på onsdagen och låtsas som inget, men ändå ha tanken där. Den tanken som alltid finns där.
Det finns så mycket jag vill skriva men inga ord räcker till..



vi ska till båstad baby.

As usual, nu drar jag snart till båstad. Eller ja snart, om 1½ timme. Blir att möta Viktoria och Cajsa i Ängelholm och sedan får vi se hur allt blir. Var jag ska sova? vet jag inte. Och om jag har världens minsta packning? Ja det har jag. Har ju inte 3 prov på tisdag och ett på onsdag så känner att veckan blir ganska chill. Haha... Har nyss varit med min mamma och adina och kollat på musical high lights, gud så duktiga alla är! puss

kolla filmen "närkontakt" med alice nu.

Måste säga att jag är stolt över mig själv, jag lyckades ladda ner vlc media player och filmen fungerade. Mmmm, it's big for me så skaratta inte. Nu väntar jag på Alice så jag kan starta filmen, har nyss varit hos henne och ätit pannacota och haft det mysigt, men nu är hon här. Så nu tänker jag starta filmen på riktigt och vara stolt för vad jag åstakommit. puss


valborgs natt.

Jag kan börja med att bara för att jag skriver detta inlägg mitt i valborgs natten betyder det inte att jag är full. Så har vi det avklarat. Så tänkte jag bara säga godnatt tror jag, puss. Och så skulle jag säga att jag blir såååå frustrerad av att kolla på Cimon Lundberg.

RSS 2.0