no time!

Nej jag har inte skrivit här på hundra år! i know..
Men jag hinner inte.. Har jobbat nu fredag-söndag och 1000kr till mig, heltokej kan jag tycka, har varit på väla och köpte nog halva väla.. Nu kom jag nyss hem från vår sommarstuga där jag tillbringat dagarna med Olivia! :) Hahah, nu ska ni få höra, att olivia är en galen människa, hon kan man verkligen skratta åt.. Och det bästa är att hon bor i ramsjö hela sommaren, happytime! Vi satt tillexempel och diskuterade mjs död och hon satt och lyssnade, efter kanske 5 minuter frågar hon: vadå har han dött?!  haha, nog dum.. Iallafall nu ligger jag och solar med min mamma och ikväll ska jag sova hos saga och vi ska nog till simon. Ja saga och simon har jag varit mycket med! vi firade midsommar, det har ni nog inte hört om? vi gjorde kransar, dansade och jagade griser i 10 cm höga klackar och det var onyktert, gick inte såvärst bra! Nu tänker jag sola vidare! puss.

tisdag-onsdag

hej! jag har ingen tid och så är det! :)
i måndags vet jag inte vad jag gjorde..
tisdags var det marknad med bex ellie saga frida simon och tilda, tror jag.. haha det var heltokej på kvällen cyklade vi med adam och shomme till vedby och sen till foff och sen hem igen, motion! idag gick jag och saga till bex sen bort till preem och jag gick till fani, nog kul vi hade! jag skrattade åt allt, trött? nejdå. Iallafall vi cyklade till vedby och tillbaka, ännu mer motion ;) bort till läder? livat väre killar, och sen ut med bex saga simon och träffade lite folk i parken och nu tänker jag sova! min kamera är isönder, gud vad lycklig jag är! :D hahah.. fuck!
väla imorgon iallafall, och jag har gjort om mitt rum, gillar det! :) puss.


veckan i bilder.


liseberg


liseberg


liseberg


spexvecka


spexvecka


lärarmiddag


lärarmiddag


lärarmiddag
bilder från avslutningen kommer snart!

en hel vecka.

Mmm jag har inte orkat blogga eller haft tid!

Iallafall i söndags sov alice här och sen stack vi till Liseberg med klassen, planerande skolan.. Vi var en timme förtidiga och vi var där i 5 timmar. Nu ska jag inte klaga för vi hade riktigt roligt, stackars folket som satt fast i kanonen, fast jag måste erkänna att vi skrattade lite, men vi tyckte faktiskt väldigt synd om dom! Iallafall påvägen hem var vi övertrötta, ina skratta så hon grät, jag "sov" men kunde inte hålla mig när ina skrattade åt heltsjuka saker. Iallafall så vid vi hemma redan 8 och jag tror jag somnade haha,

Tisdagen hade du utklädningsdag, det var inget speciellt med det faktiskt, jag var typ "tjej-kapten" och det var väl också heltokej. Sen slutade vi vid 12 och jag stack och klippte mig så kom ellie och julia dit och dom skulle på bal, och ja sen stack jag hem till min farmor där sara var, så snackade vi lite och sen cyklade jag väl hem, kommer faktiskt inte ihåg!

Onsdagen var jääääätte onödig, iallafall i skolan..  Började halv 11 och slutade halv 12, städade skåp. Så efter det skulle vi cykla till frisören för jag skulle betala sen igår, så kör jag rakt fram och ina svänger, får knogen i ett järnrör och jag skrattade så jag inte fick luft, och skrattade också tills hon fattade hur ont hon hade, så började hon nästan gråta och jag skrattade frotfarande lika mycket, hon sa hon hade brötit det osc.. så cyklade vi vidare, och efter 20 minuter cyklade vi till vårdcentralen haha, väntade en hel timme, sen fick hon en sån metalskiva som skulle hålla fingret på plats, haha! Efter det cyklade vi hela vägen hem till ina och sen stack vi till familia, inget kul med ina hittade en klänning, sen vid 9 var vi väl hemma och ja jag somnade.

Torsdagen fixade vi bara och vi hade brännboll, och vi vann och en sak till, jag ogillar brännboll. Iallafall vi fixade lite med bord och sån sen hem och duscha och sen kom jennifer fixade hennes hår lite och sen kom ina och jag fixade hennes hår också, och ja mitt egna så vid 6 kom ronny och körde oss till skolan för det regnade som ja jag vet inte vad. Lärarmiddagen var kul och jag fick diplom för "sms-drottning" ;) 

Fredag började vi halv 10 och några sjöng och sen fick vi betygen, jag fick 205 poäng, så från 150-205 ska vi inte klaga. Ett mvg lyckades jag också med i syslöjd! Sen körde vi bort till min farmor och åt glass och sånt, och sen hem och duscha, och efter det slängde jag på mig kläder och stack till blomster affären med ellie där vi fick vänta i en halvtimme, sen jävlar sprang vi, rakt igenom klippan och regnade ja det gjort det! När vi kom fram väntade vi på emil och sen gick vi för att kolla släppen och så fick alla sina blommer. förutom fippe, för smid är galna.. Vi gav han en blomma och blev ner sprutade i champange. Tacken killar! Så gick jag med jimmy och hans kompis och åt kebab /  "frukost" och då var väl klockan 4 och så fick jag duscha igen, och så fixa mig och sen hämtade vi ellie och körde till östra, möte hennes mamma och fick rickis present, (black tower) Sen hem till ricki och det var trevligt, vid 9 gick vi över till ted, och ni som inte vet så för att lättast komma dit springer man igenom en annas trädgård, och ja det gjorde vi, plastglas med dricka ösregn, gräsmatta och klackar på 10cm klack! grattis. Jag tappade skon och spillde ut drickan och ellies paraply fastnade i häcken, och jag bara tryckte på hela och det vändes ut och in. hahah!

Så ja jag tog på mig skon och vi gick vidare till ted, satt mest där och pratade och sånt, så skulle vi tillbaka till ricki men då var dom i helsingborg så min mamma kom och hämtade oss och när vi ska gå/springa, kanske 2 meter innan den där häcken, bryts min klack. Jag höll på att dö så mycket jag skrattade, fick inte luft. Så jag fick springa barfota och in till ricki hämtade min väska, så var min mamma där och körde oss hem så jag fick byta skor, sen vidare till danne och foff där vi var hela kvällen, och det var väldigt kul! Så vid halv 3 tror jag kom min mamma och hämtade oss och jag hade överenergi och städade mitt rum, så somnade jag väl vid halv 4, och alla ringde mig. Thour ringde och vet inte vad han ville? och Danne vet jag inte heller? paggad.. Ricki ringde senare iallafall och frågade om jag sov, haha. Sen bad han om ursäkt 1000 gåger för att han väckte mig.

Nu väntar jag bara på att ellie ska vaknade och så ska vi snacka telefon i flera timmar! och sen blir det dansupv ikväll, :)
puss.

helgen med ellie och bhof

just like this things never happend to me..

Jag har inte orkat blogga, iallafall vi skulle ju springa i fredags. Det var okej att gå, vilket vi gjorde vi var inte sist och gick i normal takt i och med att vi mest ville komma fram, när vi väl kom fram möte vi alla som redan var klara, dom sa att prisutdelningen redan varit, fast att vi hade blivit lovade att vi skulle vänta på alla innan vi delade ut priser, och vi blev lovade korv, och det var en stor anledning till att vi var med! Iallafall vi är påväg in till åbyvallen och vi säger: nu är säkert korvarna slut, så alla bara: då dör vi.. Så ja går vi in och ina frågar om det är korvar kvar, nej det var där inte!! så blev vi rimligt sura, för alla ska ha mat! så är det bara. Min äckliga lärare som jag slipper när som, säger med äckelröst: jag hade klarat det baklänges, jo men du är ju överlägsen.. Pft, vi blev sjukt arga. Mest för att vi inte gillar han, så stod alla våra lärare och var såna kaxiga och sånt, så dom bara ja då får ni äta på skolan så vi stack dit och då fick vi inte äta, så var alla (3stycken) riktigt sura på lärarna så vi gick raka vägen till rektorn, klagade och hon tyckte vi hade rätt! tillslut fick vi både mat och lärarna på plats.

Ush ni vet inte hur glad jag är för att slippa våra lärare! iallafall efter det stack ina med mig hit och vi kollade på twilight och åt thailänskt, mmm. Sen kom ellie vid 7 och vi fixade oss och sen vid halv 10 satt vi på bussen till bhof, dubbeldäckare till och med, haha! Bhof var ute vilket inte vi fattat. Men det var riktigt kul,  bästa fredagen på ett tag! tack till er. Så på vägen hem, fanns det ju ingen dörr på bussen, och vi satt precis där, jag och jimmy frös ihjäl och tillslut flyttade vi vidare, sen var vi framme i klippan. Ska det vara så kallt 3 på natten när det är juni? Iallafall somnade direkt och vaknade vid 12, hamnade hos mina kusiner vid 2 och var där till 5, sen hem och sånt sen om jag ville ha mat fick jag då komma till mina kusiner så min mamma hämtade mig,

och efter det stack jag till ellie och hon skulle röka, så öppnar jag ballkongen och där ligger en fågel! för er som inte visste har både jag och ellie stor fobi för fåglar, vi hade rysningar och skrek haha! sen kastar ellie en sten på den och jag trodde den levde så jag skrek ännu mer.. Iallafall var vi påväg att ta tåget till åstorp med det struntade vi i och satt hemma hos ellie, sen vid 12 skulle vi hem till gustav, anton trodde han skulle fixa det, vilket han inte gjort. Så skulle foff fixa det, men han lyckades inte heller, så vid 1 gav vi upp och stratade en film, sen vid halv 3 kom ellies mamma hem så snackade vi lite med henne och sen somnade vi! Imorse vaknade vi av kyrkoklockorna... Yes! Iallafall idag har jag bara varit hemma nu har jag nyss kollat twilight och ätit glass med alice, jag somnade. Men nu är det hon som sover, Liseberg imorgon! puss.
förlåt för jag skriver mycket.


fredag med ellie och jag ska springa nu.

Godmorgon nu är klockan lite över 9 och jag sitter och väntar på ina, som kommer när som.
Iallafall vi ska springa, (jo visst.. vi ska gå) idag, 7,5 km. Och sen ska vi äta grillad korv, jäkla fantasi våra lärare har, men iallafall efter det så slutar vi och då ska jag med sara till helsingborg, efter det blir det bhof med ellie! :D

Igår var jag bara hemma hos ellie, vi satt och snackade och sånt, sen handlade vi och ted kom, så vid 9 körde vi hem till mig för att hämta twilight och så kollade vi på den. I början var det liksom: men sååå snygg var han faktiskt inte! och han blev bara snyggare och snyggare genom filmen.. Hans personlighet säger vi inte nej till! Cyklade hem vid halv 12 och det var full måne. haha, jag är töntig.. Nu kom ina så nu ska jag springa! puss.

torsdag förmiddag med teknik

Så nu är jag tillbaka, vi fikade i skolan och nu ska jag göra det sista på min teknik..
Som jag har jobbat med sen halv 9, skitsamma. Vi slutar 11 och har lunch och efter det matteprov och sen slutar vi och då ska jag nog va med sofie! :) nu ska jag skriva klart så jag kan få detta skitet inlämnat! haha. puss


onsdag i malmö med alice

Idag i skolan var det snack om min svenska, ligger på jättestarkt vg och är galet närma mvg, så vad får jag? vg.
Och jag kunde inte ens få en chans att göra en upg så jag kunde fixa det! åh, lämnade in min so idag, tiden rinner iväg och jag hade ingen aning om att den skulle vara inlämnad, men det blev faktiskt bra! hoppas på det bästa, imorgon är en knäpp dag, vi har 3 timmar teknik där jag ska bli klar, för det ska vara inlämnat och sen har jag matte prov efter det, sen slutar jag. haha, skönt väl, men jag hänger inte med! :) idag blev det malmö med min kära alice, och vi har lyckats med att inte handla. Förutom mat. nu ska jag sova! :) puss


jätteglad var jag.


jag gillar mina byxor väldigt mycket nu, dom är ifrån dr denim.


sen åt vi, och jag får ju inte äta ketchup eller cocacola.
fanta och tora pommes! mums..

ja alice var lika glad som jag, men vet inte hur nöjd hon är med denna bilden.

tisdag kväll med ina

Nu ligger jag i min säng med ina brevid mig, hon kom hit vid halv 9 och vi har pluggat i ungefär 30 minuter och pratat i 2 timmar. Så gick det med det, vi ska ha prov och lämna in so:n imorgon, kan ju ge oss ett lycka till iallafall! :)
Efter skolan imorgon blir det malmö! torsdag har jag matteprov.. puss


charmigt. (;


tisdag i ängelholm

Hej! i skolan idag gick brandlarmet och jag har vg i båda syslöjd och musik, litet grattis!
Iallafall vid 3 stack jag hem och åt och sen åkte jag och mamma in till Ängelholm för att snacka med en sån doktor, och jag vet inte vad det låter som, men det är en sån doktor som har naturliga läkemedel och det är typ så man mår bättre osv och hjälper mot mycket olika, bara så man mår allmänt bättre och så jag kommer överens litelite bättre med min mamma, iallafall när vi kom hem så bara släppte min mamma av mig för hon skulle till ljundbyhed och min pappa var inte hemma för han målade tiger of sweden i malmö..

Ja det var ju kul, så nu får jag ingen mat för jag är såå kass på att göra egen mat, alice kommer nog sen och då tänkte jag ta vattenmellon av dom :D så får det bli min mat, nej men jag ska fixa något att äta, nu kollar jag på gamla avsnitt från the hills, haha. Iallafall jag får inte dricka cocacola/pepsi eller äta ketchup eller mint, och mint finns ju inte i tuggumi, och jag äter ju alllldrig tuggumi? pepsi gillar jag ju inte heller?  bra, men det är för att min medicin hjälper inte fullt ut annars. Så lika bra att strunta i det :b  (ofta jag klarar det)  puss på er.



forsmöllan och sol med dom bästa :)

Tänker sova när som,
idag efter skolan kom viktoria och fani och vi cyklade till forsmöllan där alla andra var. 31 stycken kom vi fram till att vi var. Iallafall badade, hoppade från klippor och gick till bryggor och solade så klart. Det var mer än okej, för jag blev brun! :) inte jätte, men färg är färg. Emil hoppade i vattnet och jag och fani visste båda att det fanns folk i vattnet, så båda bara fick värsta paniken och skrek akta! med samma stämmor, nog taskigt det lät.. Iallafall så ska han ta en stor padda, jag och fani bara: släpp den osv och skrek när han klämde den och allt sånt, så ringer min mobil och samtidigt slänger emil paddan ungefär 4 meter uppåt och 3 meter bortåt, och vem träffan han, jo fani på benet. Hon böllade och jag fick ärligt inte luft.. och paddan fortsätter leva, hahaha. Iallafall cyklade vi hem vid 7 och åt på carsano med hälften, sen satt vi i parken och bara snackade och sånt mysigt. Sen vid 9 cyklade jag och alexander hem för det var för kallt.. tack för dagen alla! sjukt kul och det blir bättre imorgon. puss på er alla.



jag i gult,





RSS 2.0