nyår

ska dra till helsingborg snart, taggar i pyjamas!
som för den delen är skitsnygg!

bhof med johanna och katarina


merry x-mas outfit


merry x-mas to all of you!

Önskar alla en världens bästa jul!
Vi firar jul 3 gånger i min släkt.. Så en igår, en idag och en imorgon.
Efter det lovar jag er att ni ska få bilder på allt jag fått.
pusspuss

♥thailand 2009

Nu mitt i julen ska jag ta upp Thailand..
Mmmmm! För jag saknar Thailand så äckligt mycket,
för världens bästa Frida var där och hon saknar
jag sådär mycket, när jag bara tycker att allt annat
blir för mycket. Hon är så bra, till hon kan man säga allt!
Hon är galnast i världen, min Frida!
Så Frida, ÅK NER HIT FÖRFAN!
Och stalkers kan kolla hennes blogg:
http://ffridap.blogg.se/


mmmm!  jag och foki är nästan lika coola.

såhär såg himlen ut första kvällen. och det bara fortsatte.









lille julafton

Inatt sov jag hos Fani, hennes bror väckte mig för Stefan var inte hemma så stod han bara där och grät.. Tyckte riktigt synd om han. Så vid 3 kom Matilda och vi stack till väla. Hittade en bh och en mössa, och nu har jag nyss ätit lite julmat med min familj som för den delen inte är på bra humör. Fattar noll, kanske är det jag som är jävlig.. Snart ska jag iallafall få en julklapp. Det har jag blivit lovad, utan att be om det till och med. Imorgon är det julafton och det är mysigt och hade snön varit kvar hade det varit ännu mysigare. Fanny fyller också år! Så grattis till henne. Puss
denna mössan köpte jag, babyblå är den i verkligheten..

och om man har tråkigt

http://www.felsms.com

några exempel:



har man tur, eller har man tur?

Kollade på dom här skorna idag, och tänkte köpa dom. Men vi hade brotom så jag struntade i det. Tur var väl det, vem vill gå i samma skor som kissie går i? Ingen, precis. Det var det jag tänkte.

juligt i mitt hus


julhandel och inslagning.

detta var vad jag köpte till mig själv.
trots att jag inte skulle köpa något, det var julklappar.. julklappar!
men dom kommer här:







en lista ifrån mig till er

Nämn något som gjorde dig glad igår: Snön

Vad gjorde du kl 08 imorse: Kollade på klockan, vred mig lite, och somnade om.

 

Vad gjorde du för 15 min sedan: Hjälpte min pappa med granen som blev helt sne.. 

Det sista du sa högt: Jo men detta blev ju bra pappa!

 

Det senaste någon sa till dig: Skratta du bara..


Vad har du druckit idag: Vatten.


Vad var det senaste du åt: Lussekatt


Vad var det senaste du köpte: Delade en bakadpotatis med Sandra i fredags.


Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit


Vad är det för väder hos dig nu: Snöar, mysigt!


Godaste glassmaken: Jordgubbe.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej.


Sover du tungt: Verkligen inte.


Drömmer du mardrömmar: Aldrig


Trivs du med ditt jobb: Mhm jobbar jag? Jag trivs på skolan.


Favoritklädsel: Jeansshorts, rayban! allt man kan ha på sommaren. snygga korta klänningar.


Favoritlåt just nu: Madonna - revolver


Vad ser du om du tittar till höger: Nattduksbord och garderob.


Vad gör dig glad just nu: Massor.

Vad ska du göra härnäst: Duscha.. Sminka mig och klä på mig.


Höger eller vänsterhänt: Höger


Humör just nu: Inget humör alls, mys-sovhumör,


Favoritgodis:


Kläder just nu: Tjocka strumpor, trosor, mössa? och linne.


Sommarplaner: Ingen skola ;) smart..


Hur många kuddar sover du med: 3 just nu, innan 1..


Spelar du något instrument: Nix


Morgon eller nattmänniska: Natt, kan vända på dygnet hur lätt som helst.

Vad är viktigast för dig: Mycket.


Är du kittlig: Jag trodde inte jag var det.. Men jag kanske är det, lite.


Snarkar du: Nej


Stjärntecken: Skytte.


Äckligaste insekten: Finns inga äckliga insekter, såvidare inte fåglar räknas. men det gör dom väl inte..


Längtar du mest efter just nu: Nyår, mer än jul till och med..


celebration

Godmorgon.. (kollar på klockan.) Nu ska jag på kalas, och inatt somnade jag när jag camade.. Inte okej. Somnade vid halv 4 och vaknade vid halv 9 och upptäckte att jag fortfarande camade. HAHA, stängde av och somnade till klockan 1. Nu ska vi på kalas och sen får jag väl se vad som händer.. Imorgon ska vi fira Johanna!

extra puss på att vi har jul lov!




jul kväll, marknad.

Eftermiddag nu, har haft två lektioner idag. Svenska är gjort och uppläst. Provet är avklarat. Ett nytt imorgon iofs. Men jag får faktiskt lov sen! Slutade för någon timme sedan och nu sitter jag bara här, borde städa.. Men det ska jag snart (: puss.

tisdag

Vaknade vid 8, hade prov 20 över åtta i scenografi och det gick bra! Sen har vi haft håla tills nu klockan 11. Då ska vi vissa upp vår svenska. Efter det slutar jag, då ska jag sova. puss på det. Ikväll kommer min mamma och Katarinas mamma. Mysigt!

homework

Idag har jag haft två lektioner, det är jag ganska glad över. Nu ska jag snart äta och efter det ska jag skriva klart en uppsats till svenskan som jag ska prata om imorgon i fem minuter. Pepp!! Men inte nog med det, jag ska plugga på scenografi också. Men jag kan det utantill, inte orolig! Men tänkte läsa igenom det ändå. Katarina är fortfarande inte hemma.. Jag vill bara sova, min ögon samarbetar inte!

crazy morning

Inte okej dag! I alla fall somnade vid 2.. Vaknade klockan 6, packade, åt och tog tåget med Jennifer och Katarina. Börjar med att tåget är försenat men det är inget att klaga på, sen står tåget stilla i 15 minuter. Klagar fortfarande inte, kanske tycker det är lite segt. Så kommer vi fram och då vill Katarina äta på mc donalds, hon beställt en mac toast? Och tjatar om denna macka i säkert 5 minuter, om hur god den är och att jag borde springa tillbaka och köpa en. Så ska vi sätta oss ner och vänta på tåget.
Hon har bara hunnit ta två tuggor på mackan och den glider ur pappret och hamnar på golvet inne på knut punkten. Hon börjar skratta, och gråta samtidigt. Och jag får inte luft för hon ser så förtvivlad.. Så säger hon: det ända rätta nu hade varit om någon halkade på den!! Och jag fortsätter skratta, just då anländer ett tåg och det kommer fult med folk, vissa upptäcker mackan och vissa har turen att inte trampa på den. Men såklart är det någon som måste ha oturen... Så en kille sätter foten mitt på och osten är ju smällt så den kasar. Han lyckas som tur är inte sätta sig på rumpan. Men jag och Katarina skrattar så vi inte får luft.. Så ska vi in på tåget, hittar två platser. Så är det en tant bredvid och jag frågar om det är ledigt. Då blir hon jätte sur och tar alla sina saker och går, haha! Så står jag där och ser dum ut.
Somnade nog inte på tåget, och iallafall när vi kom fram bestämde vi oss för att sova, vi missuppfattade såklart varandra och ingen av oss vaknade när vi skulle.. Skönhets sömn ska man inte störa! Så min första lektion var dans, och nu har vi nyss ätit och nu har jag håla sen har vi bild och det är inte alls en jobbig lektion. Så på något viss jämnar den här dagen ut sig! Katarina är i Helsingborg ända tills fem ikväll.. Men vi ska ändå ha sång lektioner så det kvittar det också.. Nu kommer nog Olivia snart, hör henne i koridoren. Och om hon nu gör det kan jag säga er att då ska jag ha bild. puss

björket.

igår var bra! idag blir bra!

midnight 02.33

Nu har vi avslutat sms-roulette! haha, riktigt kul! Som vi har skrattat idag. Jag och katarina har inte varit helt ok! Först kollade vi på paradise hotel när kajsa kommenterande en riktigt rolig sak, så jag blev rädd bara katta rörde sig. Efter det skulle vi ha smör, så vi skulle in till nya för att hitta vanessa.. så sprang vi bort och snackade med anton och dom som hade cyklat hem ifrån gympan till båstad, vilket tar 20 minuter med buss.. dom cyklade.. så blev alla sura, men vi skrattade bara åt dom.

Knackade vi på hos vanessa och hon öppnade inte. Så gick vi och pratade med tessie om något som hon tydligen tyckte vara jättekul. Så hon skrattade så hon grät, lite konstigt att jag inte kommer ihåg det nu.. Men men så stack vi in i västra för att hämta smör som gått ut i oktober. Skar bort hälften och sen var den som ny.
Så duschade vi, och typ det är såna dubbel duschar, så börjar katta spruta massa vatten på mig fast att jag står och duschar, så vi har "vattenkrig" fast att vi är blöta.
Så kommer hon på att hon kan spruta kallt vatten. Så jag står där och tar all skit hahah! Sen kommer jag på att jag kan spruta tilbaka och då tyckte hon minsann inte det var lika kul.. Så började vi sjunga och någon knackade typ och vi vet inte vem det är.
Men vi trodde det var cajsa för dom skulle duscha efter oss, så går vi ut då, först har vi tänkt att kasta vatten.. Men det gick som det gick, så vi går ut där i handduk. Så kommer tessie upp från trappan. där står vi i våra handdukar och ser glada ut, så undrar hon om vi tänkt låta vattnet ligga där inne på duschen. Och ja det hade vi tänkt.
Men för en gång skulle hade jag använt en sån skrapa, vilket vi aldrig gjort annars. Så står hon där och snackar med oss och vi är fortfarande inte torra så det blir ännu mer vatten på golvet där vi står, sen så går vi in på vårt rum. Dansar lite, går tbx till viktoria och viskar en liten kul sak till henne. Som inte tessie ska höra, så kommer hon in.. Blev vi tysta, sen börjar hon fota haha.?
Iallafall så efter några timmar hamnar alla på vårt rum, oftast kollar dom inte om vi är vakna eller vad vi är. Men någon annan hade hållit på här, så hon kollade runder.
Så känner jag på mig att någon kommer, så jag frågar rasmus om dörren är låst, just då rycker tessie upp dörren. Typ allt som händer här efter sker under stora skratt attacker..
Hon snackar lite, vänder sig och går. Ber inte alla på rummet att gå till sina egna rum så vi blir jätteglada, så hämtar hon viktor som inte är på rätt rum.. In till oss igen, stänger om oss jag och viktoria gör high five och då kommer hon in. Men smidiga som är räddar vi situationen. Så säger hon till rasmus att gå, och vi säger att vi förbereder oss inför lucian.
Då säger rasmus: men jag ska vara tomte och går in på rummet snabbt. Så drar hon ut honom i hans hår. Vi alla
4 ligger ner i min säng och kan inte andas.
Ifrån att hon kom in första gången har det kommit en del roliga kommentarer, och vi gråter nästan. Fattar inte hur vi kan skratta så mycket..
Nej nu måste jag sova, hej mina 4 timmar. BRA DAG!
Tillslut ska dom ut och röka och jag och katarina följer med i bh troser och jacka.. Snyggt! Står där ute och snackar lite, skrattar. Viktoria håller på att trilla. Jag kissar nästan på mig och nu sitter jag här. Ska sova, med tanke på att om 4 timmar ska jag upp!

sms-roulette

Ikväll blir det sms-roulette med några kompisar här i vår korridor. Får väl se hur allt slutar och vad som händer senare. Men som ni ser på klockan har vi ingen brådska! Lucia imorgon, tänkte nog stå där och gäspa i takt med sankta lucia. gött.

want chicy things

http://www.chicy.se

learn it babe!

Nu har jag, dansat, sjungit, fixar teatern. en hel musikal eftermiddag jag fick till här.. Iallafall, nu är jag lite uttråkad så ni kan väl få läsa lite här.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person


KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[ ] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov 
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel
[x] Jag har struntat i ett prov
.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag kan inte svälja piller

[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm
[ ] Jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering
[ ] Jag är osäker över mitt utseende. 
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser 
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ]Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer
[ ] Jag har pissat på mej av skratt. 
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat- 
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats


torsdag

Godmorgon! Nu har jag redovisat min mattematik, har svenska snart.. Ska skriva om vallhall, det är väl ganska kul? Iallafall så måste jag fixa lite i min engelska ikväll, sedan träna på vår pjäs.. Och våra sånger. Jag har nog att göra, imorse var det svårt att gå upp.. Jag kunde inte öppna ögonen, så trött var jag. Sen utan att kolla ut klagade jag på att det var mörkt ute. Och det var det nästan också

long time?

Jag har fått för mig att jag slutar ettan snart! Enligt mig är det inte alls långt kvar, haha.. För tänkt såhär, att höst terminen är alltid tråkigare det vet alla. Och man har inte många lov och fridagar.. Men så får man jullov, och början den 11 igen, sen går man januari ut. Hela februari har vi apu, precis hela. + ett sport lov då. Sen blir det mars, och livet rullar på. April och det blir värmare har vi inte ett påsklov? och jag gillar det mycket.. 1 maj och i maj brukar vi har några lediga dagar. Sedan kan jag säga er att det blir juni, mer värme och vi ska bara gå några dagar. Sen har jag ett sommarlov, då kommer jag sakna alla jättemycket.. för mycket, men så i augusti har jag ett eget hem med katarina kanske? det blir bra detta! ja, puss på att livet är heltokej! jag vill ha sommar.. detta vädret deprimerar mig en hel del. Matteredovisning imorgon! GÖTT!!
några bilder från dom första veckorna här.

x-mas cleaning

Godkväll! Nu har jag haft matteprov, det gick nog bra faktiskt. Ett problem mindre, vem vet. Ska duscha lite senare, ikväll vet jag inte vad som händer. Pepparkaks bak är jag sugen på, men vet inte vad katarina tycker. Kan väl rätta mig lite efter henne. Om ni undrar är det bra att bo här, vill vi göra något får vi nästan alltid göra det! Typ bara komma på en idé att göra lussekatter då har dom allt man behöver. Igår skulle vi göra pepparkaks hus, det gick dock inte lika bra.. Haha! Pepparkaks delarna gick i flera delar.. Väggar vänder ut och in och det såg mest för skräckligt ut! Nu kom Lena in och gav oss ett brev, så blev jag väldigt glad. Läste och blev helt plötsligt inte lika glad:

lät du henne komma närmre

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

jag har hittat veckans finaste låt.. melissa horn hon, hon kan!

candy

Hej allihop! Idag hade jag sov morgon till halv 11, vilket gjorde att jag somnade ganska sent. Kollade på teater igår, den var heltokej. Nu är katarina och tove i stan och köper godis. Så jag väntar bara på att dom ska komma tillbaka och sedan ska vi ha basgrupp, dans, engelska, matte prov.. Går säkert bra! Ikväll ska jag ta det lugnt, skriva lite på min engelska och umgås med katarina! puss på er.

have a lot to do

tisdag: svenska synonymer, teater
onsdag: matteprov
torsdag:
fredag: lucia, engelska bok redovisning, engelsk pjäs.
måndag:
tisdag: prov i scenografi, svenska myter redovisning.
tordag: musikaldag
fredag: jullov
jag tänkte stå ut!
Det som är lite kul i detta, är att vi inte haft en ända läxa på nästan hela terminen. Men nu fick vi helt plötsligt en del. Tycker inte det är jättemycket, men ifrån att inte har gjort något till detta..

good day?

Kan börja med att vi sov inatt! Men klockan 6 började det vibrera i en av våra lådor... Fattade ingenting men jag vaknade. Frågade Katarina vad fan det var? Hon svarar: håll för öronen. Jag är trött och gör helt ärligt som hon säger. Somnar om, efter tio minuter händer det igen. Jag fortsätter med den nya stilen "hålla för öronen" och lyckas somna om. Sen händer det en gång till då är det Katarina som inte följer hennes exempel och springer upp, drar ut lådan rotar upp mobilen. Föresten, vad gör den i lådan? Iallafall så stänger hon av ett alarm.. För det behövs nog klockan sex på morgonen.. Vaknade 8 över 8 idag, och vi börjar 12 minuter senare. Men jag hann, hade lite genomgång och sen håla.. Nu har vi haft svenska och snart ska vi gymma. Sen slutar vi och ikväll ska vi iväg och kolla på teater och alla andra ska pyssla.. Inte rättvist! Inte nog med det, knackade på vår dörr nyss. Jag skrev kom in, ingen kom in! Dom knackade igen och jag skrev väldigt irriterat KOM IN! Vem tror ni det va? Katarinas lärare. Jo minsann..

should we sleep?

Godkväll, natt? Katarina har fått ett flipp. Inte nog med att hon vaknade 4 i morse och kunde inte somna om. Utan hon ska vara vaken inatt. Eller vi ska det, vilket vi inte kommer vara säger jag. Vet dock inte hur hon ser på det hela. Men det kommer jag nog fram till så småning om. Ni tänker att det måste eller iallafall borde finnas en riktigt bra anledning till detta. Hon säger såhär: Det värsta är att vakna på morgonen och veta att det är skola. Så om vi är vakna kommer vi inte vakna! Är hon inte smart? Det tycker jag.. Annars kan man se det som att hon är trött på skolan. Det gissar jag på, för nyss undrade hon var fan hon skulle göra i skolan. Jag står ut!! Katarina också. Det förstår hon när hon läser detta. Godnatt på er som ska sova så kan vi ju se hur det går för oss. puss

break

Imorgon är det ny vecka och jag orkar inte! Vill verkligen ha lov nu.. Har ett prov på onsdag, sen ska jag ha ett till nästa onsdag. Kanske hade varit lika bra om jag gjort det bra ifrån början. Iallafall, har en inlämning på fredag. Vet inte ens om jag hållit mig till vad jag ska, men det kommer jag nog fram till. Sen har vi någon svenska, men det är inget som tynger mig. Skulle bara säga att jag behöver ett lov så att jag kan börja om ifrån noll. För nu rasar det fan bara. Matte inlämning imorgon också ju, ska man inte glömma! Bara ge mig lite lov nu.. Och inga mer läxor, jag vill inte!
haha, fan vad sur jag är..

underhåller mig själv.

1. Favoritsysselsättning just nu? inte plugga.
2. Har du gott bordsskick? ja, om jag vill funkar det! annars kan jag lägga upp benen på bordet..
3. Vilka färger på kläder undviker du? Orange, skrik grön. ö!
4. När skaffade du mobiltelefon? När jag var 10-11? kommer inte ihåg. det var en nokia3310 såklart.
5. Vilken smak är det i din mun nu? tandkräm
6. Ditt längsta förhållande? nu jävlar! 3 månader?
7. Vad gjorde du igår kväll? jag firade min pappa, och sedan johan, martin och josefin.
8. Är du en bra flickvän? jag hoppas på det.
9. Vad har du gjort idag? sovit, träffat saga, ätit på resturang.
10. Vad vill du helst ha nu? allt förutom plugg! 
11. Vad lyssnar du på nu? mina tankar.
12. Var är du nu? på mitt rum.
13. Saknar du någon nu? nej
14. När fick du senast en present? igår.
15. Vad har du för planer till helgen? tänkte fira lussevakan?
16. Längtar du till nästa födelsedag? nej.
17. Vem pratade du med senast? min mamma.
18. Vad pratade ni om? att jag skulle åka imorgon.
19. Använder du lipsyl? yes i do.
20. Gillar du att bada? absolut!
21. Är du arg ofta? njae.
22. Vill du ha barn? klart att jag vill. ska bara hitta dom en bra pappa. dåva!
23. Borde man röka på pubar? rökrum.
24. Är du stolt över ditt liv? jag är nog det.
25. Vad köpte du senast? en present till johan.
26. Har du nytvättat hår? igår, så nej..
27. Vad luktar du nu? parfym.
28. Vilket är ditt livsmål? dont have any.
29. Vad har du för puder? puder är ett lager. ö?
30. Hur många speglar finns i det rum du är i nu? 2.
31. Har du bråkat med någon idag? ja, min mamma.
32. Röker du? nejnejnej.
33. Dricker du alkohol? yes i do.
34. När var du i en affär senast? jag var inne på rasta och bytade kläder. affär som affär? 
35. Mötte du någon du kände då? möte och möte. jag hade elin med mig! hon kände jag igen.
36. Tycker du om dina grannar? ja dom är heltokej!
37. Hur många datorer finns i ditt hus? jätte för många!! 6, vi är 3..
38. Har du några högklackade skor? nej? he he he.. jo det har jag!
39. Har du en hårborste i din väska? nixpix
40. Är det många som alltid läser din dagbok på internet? en del.
41. Har du rakat dina ben någon gång? never? senast igår.
42. Vilka språk kan du prata? svenska, engelska, danska. 
43. Skulle du kunna ha silikonbröst? ja.
44. Hur många hål har du i öronen? inga alls.
45. Brukar du bada i sjöar om somrarna? brukar och brukar, det har hänt.

out and eating


50/20


Hur tänkte ni här?

rare fashion 500:- nelly 1600:-
bilden tagen ifrån nelly.se

home

Godkväll! Nu är jag hemma efter kryssningen. Eller jag kom hem igår men nu är jag hemma hemma, och är ledig imorgon och det är jag väldigt glad över! Idag har varit en seg dag, och jag har pluggat och det har gått i slow motion. Hjärnan hänger ikke riktigt med idag! Har haft musikal ämen idag mellan 11-5 och det tycker vi om. Tacos till middag, vad mer ska jag bejära? Läxfrit kanske.. puss.
Bilder kommer imorgon tänkte jag.

RSS 2.0