lördag-fredag med ina och ellie

jag orkar inte skriva.. men i fredags blev det helsingborg med ina och sen när vi var hemma kom ellie och sen stack vi hem till henne och fredagen var inte jättespeciel.. vi satt och snackade och provade kläder, hemma vid 12 väckt vid 2 och 4, och sedan 8 och då var det bara till att gå upp. Morgonen var inget specielt och vid 12 fixade jag mitt löshår och köpte blomma till min mamma, för det är faktiskt morsdag! och sen vid 2 tog jag tåget till prp och var där till ja 9 då, hade dansupv och det gick heltokej. (Ellie har bilder) iallafall efter det stack vi till ekebo haha, det var faktiskt heltokej där med. Hemma hos ina vid halv 2 och åt och snackade lite och somnade, nu är vi vakna och jag ska hem snart för ´vi ska till min farmor eller likanande, dom skulle vara hemma hos oss? fattar ingen men vet att dom måste ha min hjälp för det fick jag klar lagt igårkväll.. haha, puss på er.


ina och ellie för er som inte vet vilka dom är.


Jag har no och nu kom Alice hit

Godmorgon! Ja jag har no nu, fysik faktiskt och vi snackar om gravitation och går igenom massa tråkiga.började nyss och nu vill dom att vi ska ha rast, så ja nu gick alla men jag och å sitter kvar, hon skriver mvg inlämning och jag bloggar. Igår hade jag dansupv och det gick bra men jag orkar inte skriva om det med iPhone för det är väldigt segt om jag ska klaga lite lite. Men nu är jag ledig fram tills på lördag eftermiddag. Och jag ska nog ta det väldigt lugnt får se om det blir fest på fredag, annars slutar väl allt på ekebo fast det är iofs på lördagen. Annars blir det helsingborg på fredag och handla lite, måste in på twilfit för att köpa fashion tejp och sen tänkte jag köpa löshår tills vårt spexfoto, det får bli en liten överaskning för er. Nu måste jag nog ha no, sen lunch och efter det arbetspass. Puss

dans och dans och mer dans,

idag var det skola som vanligt, och det var ingen specielt. Slutade 20 över 3 och hem snabbt och käka och sen tog jag tåget 4 över 4 till perstorp dansade till halv 5 och sen stack vi till abf och dansade ännu mer, sen var klockan halv 8 och vi drog tbx till aulan och dansade där, och vid 9 var vi tvugna att sluta så följdes med alla hem och sen kom min mamma vid halv 10 och nu har jag nyss varit hos sofie och hämtat saker till imorgon och så har jag hämtat min cykel, himlen öppnade sig dirr.. haha, genom blöt var jag när jag kom hem. Duschen direkt och nu sitter jag här och ska äta mat som min mamma har gjort, hon hade sagt: du måste klippa dig! i en minut, jag skämtar inte 7 gånger och hon håller fortf på och tjatar om mitt hår, lös hår, starkt hår, växer inte, och om hon betalar. hahah! jag svarar inte. Nu ska jag väl äta och tänkte bara säga hur allt blir imorgon, jag ska gå upp kvart över 4 och sen ta tåget 4 över 5 och dansa i abf med alla andra tills halv 8 och då ska vi powernappa lite och sen dra till aulan och sminka sönder våra huvun och sen blir det dans upv, efter det vid 11 tror jag, ska jag ta tåget till klippan och gå i skolan som vanligt folk, ;) sen har vi faktiskt ledigt i 2-3 dagar. och sen dansupv på lördag. Nu ska jag äta klart och sova om jag ska orka upp om några timmar. PUSS

jobbat hela tiden och ljudbangen med bex!

ja jag har inte skrivit på evigheter, men i onsdags hade vi sån knäpp dag, med wookmat, mums! och så hade vi vatten krig.. som slutade med att jag såg ut som en dränkt katt. Sen på kvällen blev det torekov och bara sov, sen jobba i 3 dagar med olivia. kul har vi faktiskt haft! :) 9-6 har vi jobbat så jag har inte gjort så mycket annat om jag ska vara ärlig. Kom iallafall hem i fredags och då blev det match med bexkex och sen hem till min kusins mormor och morfar och äta. Sen mitt i natten körde vi ut till sommarstugan igen och så jobbade jag ännu mer och fick massa pengar. Sen hem och duschen direkt, luktade rökt lax osv.. Härligt doft, haha. Iallafall vid 7 var jag och bex i ljundbyhed där vi träffade massa folk och så åkte vi hem vid 1 tror jag, sen fick två herrar för sig att sova hos mig och bex. Så det fick som, slutade med att jag fick trängas i soffan med en av dom medans dom andra två hade hur mycker plats som hellst, snällt.. Så somnade vi väl vid halv 4 och konstigt nog vaknade alla exakt samtidigt vid 9.. Jättehungriga var vi, så pappa körde oss till fenix och sen stack dom hem sen städade jag rumet och stack med becca till fanis dansupv, bra var ni! :) Nu har jag varit hos bex, och ska sova när som! kan väl säga förlåt för dålig update.

ska bara vissa er detta (intresant som fan..)
för två veckorsedan skulle jag göra detta:

v.22
måndag: inget ännu, och dans.
tisdag: inget ännu,
ondag: inget ännu och dans.
torsdag: hk betygs inlämning!
fredag: inget ännu.
lördag: dans upv och ekebo utspark.

tänkte bara vissa hur det ser ut nu:

måndag: prov i atomfysik, dans klockan 4-9-
tisdag: förmodligen dans?
onsdag: dansupv och måste vara ledig.
torsdag: hk betygs inlämning.
fredag: dansupv
lördag: dansupv
söndag: morsdag och dansupv.
kul att man har koll ;)


tisdag med josse och marigona.

Hej, idag skolan.. Började med att jag kom 25 minuter försent pga att jag inte hade nycklar och fick inte tag på en levande själ.. Men kom iallafall till skolan och hade no nationela, som är helt över nu! tack. Och musik, där min lärare säger att jag kan få ett vg, så ska nog ta ett snack med han. På rasten sprang vi bort på nova och köpte en klänning till mig och sen hade vi beachvollyboll, gud vad jag är sämst..

Sen precis när vi slutade kom marigona och josse! så gick vi hem till mig och snackade och sånt, sen åt vi lite och gick till statoil utan skor, för att marigona hade skoskav och kunde inte ha mina, så det fick gå utan, hela klippan rakt igenom, och sen tillbaka också, hemma åt vi och elin och filip kom en runda, jag och elin skrev en super bra historia till josse och marigona som dom skulle lämna in, den handlade om ett troll.. haha! Sen efter det lämnade jag dom vid bussen, stack upp till frida och sen hämtade min mamma mig så jag kunde fixa sullor till mina skor, för mina knä är som dom är. Så nu är det fixat och jag ska nog ta och sova snart, har egentligen sovmorgon men nej, jag ska ha idrottsdag eller vad det heter.. Vet inte ens när jag börjar.. Jag och frida kör på mjukisbyxor det är en sak som är säker!


här är klänningen jag köpte, den är faktiskt från only.
kanske ska ha den på ena avslutningen.



denna klännigen fick jag uppsyd i thailand,
vet inte om heller om jag ska ha den. Men det kommer jag väl fram till.
(riktigt kass bild)


måndag skolan och match med bex.

Idag har jag varit i skolan, sjukt varmt!  (:
Så solade jag en halvtimme och cyklade till bex så snackade vi och åt lite, sen duschade hon och vi stack hem till mig så jag också kunde få duscha och fixa mig, sen köpte vi klubbor och väntade på att klockan skulle bli sju, så vi satt bara uppe hos bex och snackade om allt möjligt. Sen matchen har jag ingen aning var den blev, men det var väl kul, fani matilda och elin kom,och sen sebbe också! Sen kom alla på att cityakuten började om 3 minuter, så vi cyklade snabbt som fan och nu har bex stuckigt och jag sitter här och har allämnt tråkigt, nationela imorgon! taggad som fan..
puss på er.


bara en månadsen hade jag snygg färg, den är borta!
det är solarium fejk nu, gillar det.


helgen med bex och ellie med flera.

Jag har iallafall kommit fram till att jag aldrig hinner blogga på helgerna, inte för jag tror att ni har missat det!

I fredags vaknade jag vid 8 och började fixa mig med Ina, det blev svarta höga skor en svart penn-kjol och en blå/vit skjorta. Sen kom pappa vid 10 och så hämtade vi ut blomorna och sen körde han oss till kyrkan där elin och hennes familj redan var. Begravningen var jättejättefin! och det var jättemånga blommor, har aldrig sett så många och jag har trots allt varit på 8 stycken begravningar. Ja den var himla fin iallafall! :)  (min mobil vill inte, så kan inte lägga upp bilder) iallafall direkt efter det fick vi skjuts av inas mamma hit här, men ville inte vara här så stack hem till bex där fippe var, spelade vi lite gh och sen kom filip och ellinor också, jimmy med tror jag. Så skulle vi till preem, jag jimmy ellie och fippe,så när jag skulle hoppa in i bilen fattade jag inte ett skit? såg inte att där fanns 4 dörrar så jag typ stod och skrek på jimmy att han skulle flytta mig och ingen fattade,sen bara öppnade ellir dörren och alla asg. Så stack alla, jag och bex halv fixade oss och sen cyklade vi till carsano så jag fick äta, sen kom ellie och vi cyklade ner till vedby, det är faktiskt en bit, och hela den vägen fick jag höra på bex och filip som snackade om en kaka, men världens sämsta röster, typ: jag vill ha kakan!  den är i min mage och i himmlen! så hämtade vi upp emmab och emman, träffde elin och dom där nere och det var sjukt kallt!  så vi gick mest runder för man orkade inte sitta stilla så kallt det var, sen skulle vi hem också..

Fixade oss lite sen kom dom som var där innan hem till oss och vi sjöng singstar och drack lite, kortspel, efter ett tag blev allt som allt blev,  anton trillade i trappan.. hahah. Vid 4 stack alla hem, jag visste fortf inte var jag skulle sova. Men jimmy och anton bara stack, så vi cyklade efter och letade efter dom, hittade inte dom. Stod vid preem ett tag och jag kom med flera olika förslag på var vi skulle sova, tillslut hamnade vi på badvägen hemma hos filip. Så jag och ellie tog hans säng och låg och snackade om allt tills klockan vid 6, tror vi. För sista samtalet vi ringde var vid halv 6 och vi kommer ihåg att vi snackade efter det. Iallafall ett tag var vi påväg att dra. vet inte varför? iallafall så vaknade jag av att ellie var vaken, då var klockan halv 7? haha, så vi somande om. Efter en halvtimme väckte jag henne för att min mobil låg på golvet, Så hon gick upp och drog ut hela sängen.. Sen somnade vi om igen och vaknade vid 9, åt frukost och fippe kom, klarade inte lukten av vodka så han sprang ut och höll på att spy, skrattattack.

Sen vid 11 stack dom på årsmöte och jag och ellie cyklade hem till mig fixade oss sen ut en runda, sen kom matilda och fani och hämtade mig för jag skulle på jonnas konfa. Ångest i bilen dit, haha! men iallafall konfan var seg, prästen var typ hög.. Och det fanns ingen täckning, jag hade jeans och alla andra klänning, kände att jag passade in jättebra, sen hem till jonna och åt god mat och sen vid 6 tog vi bussen till klippan, så var jag tvungen att hämta min cykel och sen fixade jag mig snabbt och sen till bex, så cyklade vi till fippe och sen hem till ellie och visste inte vad vi skulle. Så först åt vi såna tableter man blir pigg av, dom hjälpte inte.. För jag och ellie jäspade varje minut, så det blev melodifestivalen, och vi gissade på 8,10,12 och hade nästan rätt hela tiden! tänker inte säga grattis till norge för den delen och min pappa är där. skitsamma! iallafall sen när det var slut var jag säker på att jag skulle sova hemma! så vid 2 somnade jag och vid 11 vaknade jag, tog tåget till dansen vid 3 och hem igen vid 6. Sen kom bex och vi hämtade alla mina saker som var hos alla möjliga personer. Och ja nu är jag jätte trött, jag har prov imorgon! jag har inte pluggat och detta kommer inte gå bra!  sjukt trött är jag också för den delen.. Men tack för helgen snyggingar! :D sjuktbra. <3

torsdag med ina

Skolan idag, på hemkunskapen gjorde jag ingetalls för mina paper låg hemma, haha! Så satt lite vid datan där och sen hade vi inlämning på atomfysik, fick 1 poäng från vg och 4 från g. Det är ett konstigt sätt att räkna, men det är närma vg,  faktiskt svårt att förklara. Sen skolan var väl inte så jättekul, som vanligt. Sen hade vi gympa och jag var inte med pga mina knä, och jag ska alltid fuska med gympan, så iförgår skulle vi ju orientera och nu kom min lärare på att jag använde öronhänge, haha! Så skulle vi läsa världens tråkigaste kapitel, så skrev av alla svarden på min mobil och satt sedan och svarade på dom, sjukt bra var jag!

Sen efter skolan skulle jag sola med det hann jag inte, så hem snabbt bytade tröja och sen på möte på skolan, typ hur det går för mig och betyg och lite sånt. Efter det hem till min farmor med hjälpte henne lite och hämtade ut medicin med min pappa och sen hem och äta, sen kom ina till mig och hennes mamma körde oss till filip så spelade vi lite gh och sen kom ellie, efter det gick vi ut och träffade adam "och en massa" vilket vissade sig vara skog och shomme. Satt och snackade lite och sen kom in mamma, rensade ut min garderob för att hitta kläder tills imorgon, jag och ina hatar kläder.. Efter lite panik hittade jag något som kanske funkar, och nu har jag nyss duschat och ätit med ina och vi ska nog sova snart tror jag för vi ska upp vid 8. puss! :)

heltgalet!

Detta måste ni se, jag satt och kollade lite på http://foki.blogg.se/ och jag har allmänt tråkigt faktiskt, jag borde sova egentligen. Men som vanligt ska jag alltid vara uppe när jag borde sova, så satt jag nyss och tänkte på om jag skulle bli som kissie och skriva saker jag inte menar och som inte är sanna. Blir en tjej som alla stör sig på och därför kollar hennes blogg, för det är väl så det är? Iallafall svaret blev heltklart nej! men ändå, jag kan inte släppa tanken med att "det hade varit coolt."

Dominoes Everywhere


ledig onsdag med bex

Ja idag skulle jag egentligen med alice, men någon var ju tvungen att gå ut med min hund, så jag fick skita i det. Men vid 12 cyklade jag hem till bex och sen cyklade vi vidare till filip, där andra filip var. Spelade gh och sånt, jag är inte alls bra!..
Sen fick jag och bex köra hem till mig för att gå ut med min hund. Sen handlade vi massa godis på netto och sen tillbaka, och där var jimmy så vi fortsatte att spela och ja jag och jimmy är riktigt sämst, fippe är inte så bra han heller. Men vi är riktigt kassa, haha.

Iallafall vid 4 tror jag cyklade vi hem till bex, och hon fixade sig och sånt. Sen stod jag där dom äter och där kan man se rakt ner, så såg jag att dom under (blommsteraffären) hade skrivit något, så jag och anton (bex halvbror) var tvungna att springa ut på balkongen och kolla. Och där stod, CIMÅNA 9. vi fattade inget, men skitsamma. Sen vid 5 stack jag hem, men kom inte så långt för jag bestämmde mig för att sola 30 minuter, så det gjorde jag. Och sen tänkte jag köpa något att äta, men då var det stängt? Så fick jag cykla hem och äta och sen till dansen, Och när jag kom tbx till klippan träffade jag sofie och linnea. Så hade jag följe med dom hem och nu sitter jag här. Imorgon har vi nationela i biologi. Jajajaj! tur att dom inte sätter betyg, för det kommer gå rakt åt fel hål! Inlämnings upg i atomfysik har jag också. Den är inte klar, men det hinner jag. puss!


kass bild, men guitar hero ändå.


kanske lite svårt att läsa det.

ledig onsdag

Godmorgon, vaknade nyss. Här är sjukt varmt på mitt rum och jätteljust, så nu är jag vaken. Sitter och äter mackor och myser med min hund, men hon tigger mest.. Idag vet jag inte hur det blir, om jag ska med alice till hbg eller om jag ska vara med bex. Föresten har jag världens fetaste skoskav, det gör jätteont.. Får nog gå barfota! :) puss på er.

tisdag i skolan och med bex.

Ja nu är det kväll.
Idag började vi med biologi nationela, precis som att jag verkligen gillar no-ämnena? nej.
Men iallafall det gick faktiskt heltokej, efter det tyckte jag och ina att vi var förtjänta en glass, så vi satt ute och åt glass. Efter det jobbade vi litelite med no och syslöjd. Och efter det hade vi mat, äckligt! Sen på svenskan och språket kollade vi på film, "låt den rätte komma in" sjukt menningslöst faktiskt och väldigt konstig film.

Sen hade vi gympa, jättetagad, alltid! Nej inte riktigt, så gick jag och sofie med en lärare, han bara att vi inte skulle gå tillsammans och sånt, möte vi alice på vägen, båda bara: du har mobil med dig va? haha. Sen kommer vi typ fram, dom bara ni ska inte gå med varandra! vi bara: nej absolt inte! exakt samtidigt och samma tonläge. haha, sjukt fult lät det. Men iallafall vi kom en bit (50 meter?) och hittade max och anton, då hade anton och sofie samma och mot vänster och vi hade rakt ner typ, så jag och max går asså max 50 meter till och träffar alice som redan sprungit hela alltet. Så vi tog hennes underbara öronhänge och tryckte lite på våra papper, det blev faktiskt likt! Sen kom vi på att vi hade gjort alla stämplar på 3 minuter. Så vi tänkte att då fick vi hitta anton och sofie. Så sprang vi faktiskt en bit, sen ser vi dom. Världens jättestor äng imellan oss, och max bakom mig som är rädd för ormar? haha.. Ja men det var bara att springa,så kom vi fram och fick gå igenom en sopptip. Och sen rakt över där alla småbarn hade lådbilsrally.

Sen var vi väl klara, och sen när jag kom hem blev det tv och jobba lite med min sysjöld. Sen duschen och bex kom och så åt vi lite, sen gick vi en runda och köpte glass, klippte min lugg lite gjorde vi också. Sen hem till henne och kollade ugly betty, och satt lite vid datan, och ja nu är jag här. Sjukt med skoskav jag fick på vägen hem.. Aj!
tur det inte är skola imorgon. Nu tänkte jag gå ner och se om det finns något att äta. puss på er.


favorit byxorna just nu.


vi hittade sånt löshår man hade när man var liten, och jag var tvungen att testa.

face it baby, min kalender!

Ja nu tänkte jag vissa er att jag har massor att göra.

v.20
måndag: 2 nationela i matte och engelska. ingen dans.
tisdag: nationela i bioligi.
onsdag: studiedag, malmö? dans.
torsdag: inlämning världsrymden, nationela i biologi.
fredag: ledig pga, begravning.. <3
lördag: jonnas konfirmation, ekebo?..
söndag: freeee!
v.21
måndag: prov på atomfysik. dans
tisdag: inget alls
onsdag: hälsodag i skolan, och dans på kvällen.
torsdag: lediga från skolan, jobba i torekov.
fredag: lediga från skolan, jobba i torekov.
lördag: jobba i torekov. fani dans upv, hinner jag?
söndag: fanis dansupv om jag inte hinner på lördagen.
v.22
måndag: inget ännu, och dans.
tisdag: inget ännu,
ondag: inget ännu och dans.
torsdag: hk betygs inlämning!
fredag: inget ännu.
lördag: dans upv och ekebo utspark.
v.23.
onsdag: so
fredag: matteprov.
v.24
måndag: liseberg med klassen.
tisdag: spexfoto med klassen, vad ska jag va?
torsdagen: lärarmiddag.
fredag: sluta 9a!

Sen är det faktiskt lugnt, men asså om ni nu tycker detta är "inte så farligt"
så ska jag hinna köpa skor/löshår och en klänning till.
Och jag har en dans upv och jag är 100% säker på att jag kommer ha 136 extra träningar.






måndag med alice

Hej på er, imorse var jättesegt att gå upp men jag hann precis i tid till första lektionen med mentor snack. Efter det hade jag och ina nationela engelska diskution, vg och tack för det! Efter det hade vi elevråd, jag och alice är väääldigt insatta i det!
Sen hade vi so och jag satt med haidar och jeppe, så vi jobbade inte allt för mycket, matten var jag jättebra på. Känner mig stolt över att ha jobbat på matte lektionen. Iallafall sen åt vi och hade svenska, kommer inte ihåg vad jag gjorde. Eller jo lyssnade på musik och snackade med Ina.

Sen hade vi nationela diskution i matte, 4 g och 1 vg fick jag på det. Sen slutade vi och jag stack hem till alice och gjorde lite no som jag ska lämna in.. Och sen kollade vi tv och åt. Sen hem till mig och jag jobbade med min syskit. Som ska vara klar nästa fredag eller likanande. Och åt gjorde vi igen och nu har jag fixat mina naglar och har lite tid över, skulle egentligen dansat idag med det blev inget. So now im free! :) puss.


dagen outfit:
skor: hm
jeans: crocker.
jacka: hm
skärp: ingen aning.



söndag kväll

Ja jag borde sova nu om jag ska orka gå upp 8 imorgon, för det ska jag! eller kanske 10 över, men saksamma. Iallafall alice kom efter maten och vi har umgåts lite sådär inget speciellt, orkar inte lägga in bilder.. Så stack hon och jag tänkte att jag skulle inte starta datan, så gick jag upp.. Såg att jag hade massa syskit jag måste göra, satt med det i 5 minuter och sen kom jag på att jag ville höra en låt, så nu är datan igång också, och när jag skulle borsta tänderna hittade jag nagellack, så jag ska fixa det också tänkte jag, sen har jag faktiskt ett rum som ingen är nöjd med.. Måste städa snabbt innan mamma blir mer sur, Så ja jag har en full späckad natt framför mig! glöm det.. ska sova snart! :) puss på er.


lördag-söndag med bex

Ja i lördags kom sofie till mig vid 1, så gjorde vi pannkakor och tog det lugnt. Vid 3 stack jag till min dans och kom hem vid tio i 6. Halv 7 hade jag duschat valt kläder och sminkat mig och var i stidsvig hos rebecka, Så efter ett tag gick vi ner till anton för att grilla med han och emil. Och måste bara säga, dom har jättefint hus, och en söt lillebror. Så det blev grillnig film och sånt. Sen vid 12 var vi väl hemma satt vi datan och snackade och sen somnade vi väl vid 2. Morgonen var mobbad.. För jag vaknade halv 11 och bex 20 över 10. Så gick hon ut och jag låg kvar och sov, Så vaknade jag och starta min mobil och tänkte att jag inte skulle väcka henne. Typ 3 kvart efter skulle jag väcka henne, nej men då ligger hon inte i sin säng? haha, nej för då var hon ute. Så iallafall käkade frukost och sen vid 1 stack vi hem till mig och solade och babade. Sen käkade vi på sibylla.. haha, och åt glass. Och sen stack vi till åbyvallen för att kolla match. Så träffades vi sebbe och snackade med han lite. Sen nu är jag hemma, och bex ska väl hit och hämta sina 3 väskor med kläder. Iallafall en bra helg, och nu blir det grillning! puss.

fredag hos bond.

Igår blev det skola, gjorde inte för mycket.. Hade syslöjd och slutade vi 2, när jag kommer ut står ricki och martin där så fick alice ta min cykel och dom lurade i mig att du skulle till stockholm..haha, men iallafall så körde vi hem till mig så jag fick byta kläder, sen drog vill till väla! för vi var ju inte där igår? och ingen av oss hade pengar, men det var väl heltokej ändå. Sen var vi hemma vid 4 och då stack dom hem, Sen blev det duschen och ina kom och åt som skjutsade mamma oss till bond och sen var vi där hela kvällen, bilder kommer! Men så skulle min mamma upp sådär tidigt, så ville jag slippa att frysa i hjäl, kom hon och hämtade mig vid halv 12. När jag kom hem kollade jag på mr & mr´s smith, eller vad den heter. Men ja.. Jag somnade, så det var bara att gå och lägga sig. Men nu är jag ju vaken och sofie kommer snart.








tråkig torsdag

Nu är det sådär sent, så det kommer bli segt imorgon.
Iallafall skolan i dag var jätte tråkigt och lång. Och vid halv 6 stack jag med sofie och hennes syster och mamma till väla för det var sån vipkväll. Så vid halv 11 var vi hemma igen och nu tänker jag sova.


tröja och byxorna från gina.
bikinin och trosorna från h&m.

onsdag eftermiddag/kväll

Idag var det skola, började inte förens 10.20 och ja skolan var som vanligt, jävligt segt och gjorde inte mycket. Sista lektionen halv surade jag på min lärare, (synd om han nu läser här, men jag skriver vad jag tycker) och ja han är äcklig! iallafall dum är han också, lisseberg?  och allt annat. snackade vi om celest, han bara: då har vi fixat mat då. ina: nej? vet du inte vad celest är? han: jo. (väntar 5 sekunder) vad gör man där då? Så gick vi egenom massa planering osv, hade min mobil uppe och la inte allt, skällde han ut mig, och jag ska alltid va halvkaxig sådär, han bara: sluta smsa!  jag bara: jaaaaaag plaaaaaaaanerrrraaar!  tänker inte lägga ner den! Sen slutade vi 10 över 3, och klockan var 13 över. jag bara vi har slutat: han bara: ja. jag bara rester mig upp och gick, sen hem och ät pannkakor med min mamma. Sen innan tåget möte jag katarina! och sen tåg till perstorp för att dansa, gick inte alls bra för det funkar inte att koncentrera sig. Sen hem igen och ner till fani där matilda var cyklade ner till olycksplatsen där massa andra var. Tände ljus och sen satt vi alla där och bara pratade. kändes jätte bra, sen vid halv 10 stack vi hem till fani och sen fick jag cykla hem, storm/motvind mot lilla mig, så tillslut kom jag hem och nu sitter jag här och äter baguet och dricker vatten. Och om jag ska orka gå upp 8 imorgon ska jag nog ta och lägga mig. puss! (: (funkar inte att lägga in bilder, jag struntar i det.)

bra dagar, och helvetes dagar.

ska se om jag får ihop allt nu.

I torsdags åkte vi till lalandia utan måns och dom.. När vi väl var framme drog vi till tyskland och handlade lite och sånt. Bara det att vi körde 2 bilar och lyckades inte ens komma på samma båt.. Så tillbaka i danmark åt vi och sen satt vi bara hemma och snackade. Fredag morgon vid 11 gick vi till badlandet. Och vid 12 kom Sofie och hennes familj som en räddning. Så sofie räddade min helg för er som inte hänger med. Så badade vi och sånt, och en badvakt, han var snygg.. bara kollade på mig hela tiden, asså hela tiden. Så vi tyckte han var konstig, för ibland log han och ibland kollade han bara. haha, så iallafall kvällen där blev grillning och sånt.

Lördagen badade vi 6 timmar i sträck, det gjorde vi iofs på fredagen också. Så på kvällen blev bowling och mat, sen skulle vi egentligen träffa våra coola badvakts kompisar. Men vi hittade inte dom. Så det blev inget med det, och söndagen skulle vi egentligen hem. Men jag stannade med sofies familj och blev ännu mer kompis med badvakten, har blåmärken över allt, efter att ha fått sofies knä i ryggan exakt på samma ställe 4 gånger under en timme, fått helt ärligt, 4 personer över mig, x antal blåmärken av bara det. knäna ska vi inte snacka om för att när man åker sån flod, åker man på knäna, och ja man åker in i allt som finns.. en gång landade jag på min tå, så ja har ont i den också, sofie ha rivmärken på sina ben efter mina naglar. fattar inte hur det gick till, men det såg ut som en tiger hade atackerat henne.. 

Så iallafall var jag hemma vid 9, och detta var den hemskaste natten hittils. Jag vägrade att tro på det, och jag har fortfarande inte förståt att det har hänt. Så mitt i natten var hela huset väckt och sånt, morgonen var jag typ tvingad att gå till skolan där frida var och tack till henne! hon är bäst. i skolan där jag inte gjorde ett skit. hade ett vit papper framför mig i 2-3 timmar,  orkade bara till 12 och sen gick jag hem till min farmor där sara josefine lucas och bo var. Så körde vi och köpte blommor och sen när till olycksplatsen direkt. Träffade mia och massa andra där. Kändes jättebra att vara där och se alla fina blommor, men det är fortfarande overkligt. Så kom byrlen med martin ricki och filip. Sen fick jag och filip skjuts till gymnasieskolan och så skrev jag i boken som låg där. Sen cyklade vi hem till filip och sen köpte vi blommor och ljus, cyklade ner där igen och så kom fani dit. Och ja så många andra, sen kom min pappa och hämtade mig och fani och sen var väl den dagen slut,

imorse var segt.. Men i tid kom jag, nationela och jag gjorde så gott jag kunde, kan ju inte göra mer. Så hade vi rast en timme och ina var i skolan. Snackade om alla minnen vi hade med honom.. Sen vid 1 kollade vi på joseph musikalen som dom sätter upp här i klippan, det är stora saker om man säger så. Den var jätte bra,  efter det gick jag hem till fani så möte vi martin och stack till snygga, ner till olycksplatsen och satt nytt ljus och tände dom som slocknat. Stod där ett tag och träffade många, sen gick jag och martin hem till fani och vid 6 stack han hem, då var vi vid statiol ett tag och sen cyklade vi till preem för att äta. Sen blev det o.c med fani och mattias.





















RSS 2.0