.ja.

jo man kan faktiskt köpa lycka.
vem som helst hade förståt det med dessa i garderoben.

.rain.

hejhej! Idag börjar jag halv ett, nej börja nu inte gissa på att jag inte går i skolan längre.. haha! vaknade såklart tidigt, kvart i 8. score! kollade ett avsnit bigbrother, sedan stack jag upp och sola, nu sitter jag här med en kopp te och väntar på att tiden ska gå, tänkte hoppa in i duschen snart, sedan göra något att äta. och dra bort till skolan, vi tänkte gå dit igår kväll, men nu regnar det så får bli taxi. vad ska man äta då? har hemskt mycket hemma i och med att jag inte gör så mycket mat själv, eller för den delen äter så mycket. hoppas ni har en bra dag!

.99 luft ballons.


.coolercouleur.

Cooler couleur whatever You're a happy teenager You're sliding like on butter Next step is touching her butt What the fuck You have the look To party with the Crookers In a costumethèque. TUR EN VISS TJEJ SKA KOLLA LITE PÅ DOM I SOMMAR. (tur jag blivit mac nörd med.. dubbelklickar caps när jag ska skriva stort)

.surtjej/gladtjej.

yes! drar till cajsa om ett tag, ska äta godis. haha. katarina är och tränar, jag kollar på bikini, kan vara bra inför sommaren, letar som en galning efter allt som är lite annorlunda och modernt, hard life.

.vaken om natten.

Ja jag kanske inte har bloggar så mycket, men nu är min praktik slut och jag är i skolan. Anledningen till att jag nu bloggar är för att jag inte kan sova, Katarina smsade mig, försökte tvinga in henne så vi kunde sova ihop och umgås, i och med att ingen av oss kan sova, vet inte alls varför.. är törstig med.. åh. har kollat spy kids 2 i hopp om att somna, sedan boys dont cry. känns som jag legat här as länge.. gick och la mig vid halv 10.. ingen aning varför, i brist på annat! Idag har jag ätit tacos, mejlat hyresvärdar, hängt med vänner, varit i skolan såklart, hälsat på Katarinas kusiner, kollat världens bästa hotell. vad ska man nu göra?

.tåg och hjärtan.

ibland är jag riktigt töntigt rädd, sådär så att jag känner mitt hjärta slå hårda slag, typ två slag hinner jag känna sen är det över, och det är när jag ska tjuvåka på gamla kort.. haha, jag är en riktig mes.. det är nästan pinsamt. det tar verkligen 2 sek för dom att kolla men ändå hinner jag märka dessa två hårda hjärtslag.

.åh åka pendeltåg, jag är en loser baby, jag har inget körkort..

idag har jag jobbat, nej Emmie har du? du jobbar väl inte? nej jag gör ju inte det. hmm.. 10-18, nu sitter jag på tåget, rullar väl in i Göteborg om ungefär en timme. då ska jag köpa läkerol, har mina stövlar idag (har ett par, första gången jag använder dom denna vintern, ja kolla ut, fortf vinter..) igår klippte jag mig, nej inte jag, saga klippte mig. ska langa en bild när jag växt till mig och skaffat tid, har nog inte använde min data på 3 veckor. "iphone iphone, what are u doing to me?"

.update på mcd (work) inlägget.

åt på max idag, sallad. 1-0. ska ut imorgon. ok, åt kebab i sallad med, men i sallad är det chilli. puss

.work.

yes! jag har praktik, var? at H&M. Och, jag stortrivs! tomorows big problem är, mat. jag slängde en tanke till vårt kylskåp och räknade lite lätt ut att jag kommer få köpa mat imorgon. (om ni nu är smarta räknar ni såklart ut att det inte fanns någon kvällmat heller). så imorgon hade jag en plan om att man kan köpa lite sallad och såna kyckligbitar (inte nuggets) på mcd? öö mcd, äter inte det. slutade med det igår, en gång i månaden. högst! ok sallad. go! & min bästaste vän har fått körkort, vi lekte med det igår. så grattis life!<3

RSS 2.0