helgen och thailand imorgon.

Hej!
I lördags drog jag fani jonna och matilda konstigt nog till ekebo. Och vi hade såklart sjukt kul! :)
Så vi var hemma vid 2 och jonna sov här, så på morgonen drog vi tills fani pappa och hämtade saker och sen efter det kom Sofie till mig, och så stack vi till frida för att baka när vi bakar står frida och kollar ut, Så ser hon en massa utländska barn. Så säger hon: dom har ändå ganska bra samanhållning. Jag och Sofie hade ingen aning om vad hon snackade om så vi bara kollade på henne och typ: va? ;s hon bara. Ja blattarna! hahaha, lätt så sjukt dumt.. Så iallfall drog jag och frida hem till mig och sen åt vi och stack ut med zemi och tobbe, kanske 10 minuter och sen gick jag och hon upp till henne där vi städade hennes rum! Galet bra resultat! :)

Och idag har jag varit i skolan, och det var sjukt tråkigt. Så nu har jag alla mina läxor hemma, så efter skolan hann jag hem tio minuter och sen skjutsade pappa ner mig till kocks där bex satt och väntade. Så fikade vi där och snackade allmänt mycket skit. Efter det kom min mamma och vi stack till Familia där jag hittade ett par skor och hårband, fast skulle egentligen ha shorts i och med att mina som jag har beställt kommer till lilla Klippan exakt samma tid som mitt plan lyfter! Bra planering, Så iallfall körde mamma oss till Bex och sen hem Bex till Martin. Så när jag kom hem gjorde jag klar min matematik och efter det kom Alice och åt pizza med oss, sen satt vi här och skrattade ihjäl oss. Och sen cyklade jag hem till Fani där jag var till halv 11 och nu sitter jag här och tänker sova när som.
Ja och jag åker imorgon, så vi hörs och ses! kan ju skriva något. Bara så ni ser att jag lever (a) PUSS.
FÖR NU SKA DET SOLAS!

fredag kväll hos jönsson

Jag är lite halvsur på min design i och med att den hängde sig helt.. Anyway, idag har jag varit hos med Alice och sen hemma hos min farmor och ätit, sen hem till måns, där jag stannade i 10 minuter så drog vi ut och träffade en massa och david är frisk! Så efter ett tag stack vi hem igen med Pontus och dom. Så i och med att mina föräldrar var hos dom så satt jag bara där och var allmänt social och skrattade åt allt konsitgt dom snackade om.

Så vid 12tiden tog vi taxi hem och när vi sitter där börjar min pappa snacka om varför vår gata heter som den heter och att det är klippans gamlaste gata osv? jag och mamma bara skakade på huvudet och sket i vilket. Sen blev han helt tyst, och bara: VI HAR ETT PROBLEM! då hade han inte pengar.. haha, men det fixade vi och nu har jag duschat och ska upp halv 7 imorgon, så det är nog ganska bra om jag sover nu. Puss!

moget bloggen

Min blogg har fått ett litet bakslag. Men jag orkar/vet inte hur, jag ska fixa det. Så jag skiter i det just nu. Ni får helt enkelt leva med det. För jag tänker sova. PUSS :)

onsdag eftermiddag med alice och våfflor.

Hej alla! :)

Nu sitter jag här med Alice, hon skaffar blogg. Så nu får ni börja kolla hennes också. Just nu sitter vi här och kollar på Oprah, och kollar en massa bloggar. Jag var varit på Kupolen nu, och kollat mina knä, det mesta berode på mina skor och på hur jag växte. Så skulle vi kolla mina knä, fick jag gå upp på en pall typ, så säger han att jag ska ställa mig på tå. Så det gör jag, PÅ tå. Hahah, han bara: du dansar inte balett? jag bara: har gjort :$. Så efter det var jag hungrig så jag stack till skolan för att äta. Sen cyklade jag och Alice ner till gymnasiet för att hämta en tröja, vi var väääldigt  pigga.. Så nu sitter vi här och vi ska såklart göra våfflor, ska ni äta våfflor idag? :)

Våfflor!

Du behöver 125 g smör eller margarin
 2 dl gräddmjölk (helst gammaldags ekologisk mjölk)
4 dl vetemjöl
2 ägg
1 tsk bakpulver
2 dl iskallt vatten.

Gör så här Smält matfettet och låt det svalna. Vispa samman mjölk, mjöl, ägg och bakpulver till en slät smet. Rör i det smälta smöret och vattnet. Hetta upp våffeljärnet. Grädda.
http://www.vafflor.se/Vanliga-vafflor-med-bakpulver



onsdag morgon

Godmorgon! :)
Nu har vi haft nationela part c och jag tyckte det gick bra. Men får väl se hur det blir.. Trodde vi fick sluta men det skulle vi inte.. Så nu har vi Tema och sitter här med 7:orna. Vi ska skriva om uppfinare. Så hittade Sofie en som hon ville skriva om så sökte hon på wikipedia. Så står där inte ens vad hon hade gjort, sofie bara: bra uppfinnare, bra (Y) .
Om några minuter kommer min mamma och hämtar mig för jag ska till kupolen med mitt knä. Får se om jag drar till skolan efter det, isf måste jag har svensk/engelska, men ett plus är att isf får jag mat. Det är nog bud på att dra hem.
Puss! :)

tisdag kväll

Ändrade planer idag, egentligen skulle jag iväg. Men jag satt vi datan då jag borde plugga. Och sen kom Mirza hir för att hålla mig sällskap, så fotade vi lite och sen gick vi bort till Spiroz som inte ville att vi skulle komma.. haha, så satt vi där och snackade tills 10 sen drog jag hem och nu har jag tråkigt.. Sovmorgon imorgon tänkte jag skriva, men det har vi inte.. Slutar vid halv 12 anyway.

Iallfall nu ska ni får höra en sak. Jag har problem med mina knä, det har jag haft i några år. För er som tror på detta och så, så står det i mitt "födelse-horoskåp" att jag kommer få problem med mina knä och att det kommer förstöra inom dansen. Men ändå, så i söndags började jag få ont när jag gick i trappor. Sen måndagen mer när jag cyklade. Idag när jag reste mig osv, allt förutom att gå. Nu när jag skulle gå hem fick jag sjukt ont i mina knä.. Kommer innan för dörren och tar av skorna och mina knä/ben bara böjer sig, tar några steg till och det händer igen. Jag gillar inte alls när sånt händer för jag blir så överaskad så jag blir rädd. Och det känns som kramp inuti knäet, så jag ville bara att ni skulle veta detta. Sen har vi beställt halva texfree tidningens spritavdelning. Jag är helt säker! haha. Nu ska jag sova. PUSS


måndag eftermiddag/kväll

Hej! :) Idag var det lång dag i skolan, sjukt segt. Så var hemma vid 3 och kollade på tv och tog det lugnt, sen "pluggade" jag jättemycket.. Eller inte för jag låg och sov. Så vid 6 tiden tog jag tåget till Perstorp för att dansa, så hämtade mamma mig vid 8 och körde ner mig till min farmor, så satt vi mest och snackade och lite så, sen spåde hon mig. Blev lite chockade på vissa saker, men allt gick ihop och allt handlade om dans,haha. Så skulle vi ta "ducorall" idag eller va det heter, så får man ju inte äta en timme innan/efter. Så min mamma sa att vi skulle ta den vid 10, var gör jag kvart i 10? jo, jag sitter och äter. Smidigt Emmie! så om ungefär 10 minuter ska jag dricka det, och om jag inte har helt fel så smakar det hallon, för det luktar så iallfall. Ja men nu ska jag stänga av datorn. Sovgott! puss

och förlåt, men jag har inga bra bilder..

söndag med alice och frida

Idag vid 1 kom Alice till mig,  vi tog det lugnt och kollade på massa kläder. Så vid halv 5 skulle hon träna så hon drog hem. Då kom Frida och vi gjorde våfflor, sen kvart i 7 gick vi till preem diskuterade våra mammor. Dom är så sjukt lika så man kan tro dom är syskon. haha, så träffade vi Robin och gick vidare, ännu bort till storköpet och då var mina skor så blöta så min pappa fick hämta mig på statiol. Sen dess har jag kollat wipeout och nu borde jag plugga fysik för jag har prov på tisdag och den boken har inte varit öppen på hela helgen. Men jag tänker inte plugga för datan är sååå mycket mer intresant. PUSS


helsingborg med fani

Idag vid 13.04 tog jag och fani bussen till väla för att jag skulle hjälpa henne att handla.
Vi kom in på hm och var sjukt hungriga så vi gick ut därifrån och åt wokat, fullt med människor så vi fick vara goda och slå oss ner vid ett par gamlingar som vi dessutom blev vänner med, och sen ett par tjejer i 12-13 års åldern. Dom var så lika mig och fani så jag nästan grätt så mycket jag skrattade, men jag skyllde på att maten var för stark. Så säger den ena (som berättar om en lång kille) han är typ två meter. Men är man lika liten som du, hade jag nog satsat på 3 meter. Det är liksom exakt en sån kommentar jag hade kunnat säga till fani. Sen gick vi vidare. Fani provade en snygg klänning från polo inne på solo. Jag gillade den men vi köpter inget.. Sen ringde fanis pappa och bjöd oss på middag vid 5, så vi fick springa till bussen och hann med den konstigt nog. Så åt vi och sen fick fanis syster utbrott.. Trodde jag skulle kissa på mig så mycket jag skrattade.

Hon är sjukt gullig, och hon kan säga emi. Så hon är ännu gulligare för det, så iallafall skulle vi göra ansiktmask. Har dom det i klippan? självklart inte. Så vi gick hem igen och gjorde inget alls. Vi bästämmde oss för att hyra en film, så vi gick upp till preem och när vi var där fortsatte vi till storköpet där vi träffade simon och elvis, så köpte vi våfflor och när vi hade gått en bit, kom vi på att vi glömmt glass så vi fick vända. Efter det gick vi hela vägen hem och ni vet faktiskt att det är en bra bitt att gå bara sådär. Sen kollade vi tv och jag somnade.. Så kom min mamma och hämtade mig och nu sitter jag här och gör ingenting. Denna helgen har varit sjukt lugn och det kan vara skönt ibland. Imorgon vet jag inte vad som händer, för det beror mycket på vädret ska jag säga! :) sovgott, puss.

fredag med alice i malmö

Igår vid 1 tiden stack vi, jag och Alice till Malmö för att kolla på nyöppnade Entré. Pappa skulle handla jacka, så stack först in om min farbror som inte var i affären, så vi åt upp alla kakor som fanns och hälsa på en jättesöt hund. Sen när han kom, och allt var klart körde vi vidare till Entré, sjukt härligt ställe och såklart SJUKT mycket folk, det var svårt att verkligen kolla kläder i och med att där var så många. Men jag hittade en vit tunika från cubus. Mango finns där, och det är ett stort plus! Så vid 6 tiden körde vi in i stan för att äta, åt på Jensens. Sen vid 9 halv 10 var vi hemma och då hade vi ingen aning vad vi skulle göra. Så vi startade något melodifestivalen spel och spelade det haha! Sen somnade jag såklart, ovanligt att jag lägger mig ner i soffan och bara somnar. Men Alice väckte mig var 5 minut typ. Sen vid 1 sov båda två och min mamma bara stäng nu av tv, då vaknade vi och Alice stack hem. Nu har jag sovit, städat mitt rum och lagt in bilder sen igår. Och om en timme ungefär ska jag ta bussen med fani till väla, ska väl vara moraliskt stöd eller liknande. Puss! :)


ett snyggt linne från gina tricot.



haha! jag har väldigt ful minn. Men det får ni leva med.

hemma igen.

The studio.


Här fixade vi håret, vi blev sminkade bredvid och samma på andra sidan.
    När vi var färdig sminkade och väntade på att bli fotade.
Bilden blev ganska kass när jag laddade upp den,men så här är det.

En till bild,  ganska kass upplösning.

och en till.

utanför turning torso när vi var klara.

när vi åt på casamia. alice mamma och min mamma.

Nu ser man inte så bra på den här bilden. Men där flaggan är är Perstorp
Åstorp vänster om flagan och under det är Helsingborg och Landskrona.
Förstår inte vad vi gjorde där, för vi var i Åstorp och körde neråt. haha!


onsdag eftermiddag

Nu sitter jag i skolan, fick mvg på vår teknik där vi gjorde en mobil. Har ingen sladd här så jag kan inte lägga in bilderna.
Allas datorers internet funkar inte. Men mitt gör :D haha. Så alla sitter och slår på sina datorer. Nu kommer en lärare så vi får inte sitta här mer.. I eftermiddag hade jag planerat att ta det jättelugnt. Men jag ska plugga massa no och hemkunskap med Sofie, som jag ska lämna in imorgon.. PUSS

onsdag skoldag

Nu ska jag dra till skolan, ska ha teknik första lektionen då vi ska "designa en mobil"
Jag och Sofie är bäst på det. Sen blir det svensk/engelska.. Och efter det ska vi ha
världens längsta pass so, kanske bloggar då! :) puss på er.

onsdag morgon och tisdag kväll.

Idag börjar jag halv 11 och nu är klockan 9. Så jag tänker ta det ganska lugnt. Igår hängde jag med Sofie till väla, jag hade redan bestämmt att jag inte skulle köpa något.. Men det gick som det gick med det, det blev ett linne från gina som man även kan ha som klänning, så köpte jag en tröja/jacka man kan ha på sommaren som var mörkblå med rött, jättesnygg! sen köpte jag ett par skor,  för dom vita är helt gråbruna äcklig färg. Så jag köpte ett par gråa helt! Nu borde jag städa mitt rum.. Men det tänker jag inte, puss! :)


måndag

Nu är jag suuuuuur! för jag hade skrivit en massa, och då särar blogg.se så äckligt mycket!
Fick till det?    har blogg.se missat att det finns många bloggare? uppdatera sidan eller något liknande?
Iallfall idag vid 11.10 satt jag och Alice utan för tandläkar-stationen som jag kallar det för jag vet inte vad det heter. Så blev vi inkallade och dom berättade att jag var tvungen att borre för att allt av plomben hade inte gått av. Så ville jag inte att dom skulle det så jag sa bara nej och skrattade. Tillslut gick jag med på det, min tandläkare bara skrattade åt mig och frågade om jag skulle ha bedövning? bara för att vara lite exkta jävlig sa jag att jag inte ville ha och att hon skulle borre försiktigt. Det gjorde hon och heltplölstigt hade jag en normal tand och var på skolan och hade matte där jag inte gjorde ett skit, kanske ett tal? sen hade jag matrast då jag åt ett knäckebröd och drack mjölk med Alice, sen blev det svenska som var rikitgt tråkigt..

Sen kom Alice och hämtade mig och vi stack hem till henne och åt lite och kollade på tv sen vid 4 körde hon hem mig och direkt efter det stack jag hem till min kusin och var där med Lucas till 20 i 6 då stack jag hem för att hämta Jonna Ls klänningar jag hade lånat av henne. Så kom jag ner till stationen och möte andra Jonna och hann snacka med henne i kanske 2 minuter? sen kom tåget och då satt jag och snackade med Nico som också skulle till Perstorp. När jag kom fram hade vi upvärmning i en timme och efter det satt jag och snackade med Johanna och Cornelia om livet. Så vid halv stack jag och Jonna ner till tåget och hon fick sina klänningar och jag åkte hemåt. Nu har jag duschat och ätit och sitter här och ska lägga in bilder sen idag. Bilder en igår lovar jag att ni får imorgon! :) PUSS





helgen med ina/katarina/alice.

I fredags stack ina med mig hem och och så duschade jag och sen hem till henne. Tog det bara lugnt och satt vi datan sen fixade vi oss och gick bort till Caroline, så kom lite folk som stack sen och då skulle vi köpa godis med Putte och Adam (ska nog inte ta upp vad vi gjorde..) men iallfall vi hade 4 flaggor och när vi kom fram hade vi 1.. Och vi sprang en bra bit på gräset och en bil jagade oss. Men tillslut när vi kom hem till Carro då var huset fullt, satt nog ute en hel timme och snackade med Ellie, haha. Så vid 1 stack vi därifrån för Carros pappa skulle sova eller liknanade. Så kom vi halvvägs till Ina och då träffade vi Sofi och Jessica och snackade med dem i säkert en timme, Sen hem till ina och åt glass. Hahah, lite kallt men det var heltokej. Sen kan jag säga er att jag sov. På morgonen målade vi såna glasfärger haha.
Jätte söta blev dom


Så vid 4 hämtade mamma mig och vid 6 kom Katarina och vi tog det lugnt för vi hade ingen aning om vad vi skulle. Så hittade vi en fest så vid 9 tog vi tåget till Perstorp och Katarina skulle envisas med att inte ta biljet, men det fixade vi ju!
Sen när vi hoppade av orkade vi inte festa så vi köpta chips och stack hem till henne. När vi kom hem åt vi och kollade på melodifestivalen.. pinsamt. Sen kollade vi på en film som hette typ rally brudar? en ny film. Men den var inte bra så vi somnade. haha! Vaknade vid 10 och kollade på one tree hill sen satt vi vid datan och kollade klänningar.


Sen var det menningen att jag skulle dansa men jag blev medbjuden till Malmö - The studio. Av Alice som hade en inbjudan. Så jag valde faktiskt det istället. Och vi tog tåget vid 20 i 2 och jag var hemma redan 2. Slängde ner alla mina kläder och hann äta sen gick jag och min mamma bort till Alice för att hennes mamma skulle köra, Så var vi då i Malmö vid 4, efter många om och men. Vi gick då in på Turning Torso och hissen upp gick sjukt snabbt. Var bara tvungen att berättade det. Så åkte vi med en man eller något, som skulle till våning 29. Men det fanns bara till 12, så det gick vi och tänkte på hela dagen. Vi fattade också att Turning Torso är högre än 12 våningar men det var ändå konstigt. Kom vi in där då och fick skriva in oss i en data. Sen satt vi i 30 minuter ungefär och väntade, sen blev vi sminkade. Riktigt kul, Han som sminkade mig, sotade mina ögon något otroligt men det var faktiskt snyggt sådär en timme efter. Sminkningen gick riktigt snabbt och blev ändå väldigt bra.

Sen var det ännu mer väntan, men det tänkte vi inte på, för vi stod och fixade håret unden den tiden. Sen blev det vi och vi fick byta en massa kläder, det var också väldigt kul. Jag lovar att lägga in bilderna en dag! :) När vi var klar fotade var klockan omkring 7 och vi fick vänta på att välja ut våra bilder men när allt var klart och vi hade ett par bilder stack vi därifrån och drog in till Malmö för att äta. Alice: vi ska äta på max, börjar leta i gps:n men hittar bara mcd och burger king. Så kör vi in på lilla torg och då ser vi både max och burger king! Då skrev vi av glädje. Men Alice skulle helt plötsligt äta på CasaMia så det gjorde vi. Vid halv 10 satt vi i bilen och skulle hemåt. Stälde då in gps:n på ljundbyhed i och med att vi skulle hämta Adam hos sin mormor. Så ska vi då köra eslöv-röstånga-skäralid-ljungbyhed. Men nej då svänger Alice mamma inte när vi ska.. Så vi kommer iallfall ut på någon väg och kom bort till Åstorp. Då säger vi att vi skulle kört Eslövs hålet för att det hade gått snabbare i och med att vi var i malmö. Då väljer dom en väg där det står typ Eslöv, det gick vi med på. Ist för att köra Åstorp-Klippan-Ljhed, så efter ett tag när vi kollar på gps:kartan då har vi kört ner möt malmö igen och har åstorp en bit bakom oss.

Vi var mitt ute i skogen mellan Helsingborg och Landskrona. HAHAH! så säger Alice sväng vänster här framme i och med att det stor på gps:n så kör alice mamma bara förbi och säger: var det där jag skulle svänga?? haha. Vi pallade inte mer, sprang ut ur bilen mitt i skogen nu asså, där låg ett ändå hus, Sätter oss precis utanför deras utfart och kissar. hahhaha. Sjukt kissinödiga vi var, Men efter många om och men var vi framme, dock 45 minuter försent. Vilket är typ 23.15, Alla går med in för att hämta adam och annika bär ut honom. Alice mormor säger att hon ska ta det försiktigt i trappan nu när hon har klacke skor och adam i famnen. Så min mamma går med dom och håller lite halft i Adam om Annica nu skulle trilla, och vi väntar. När allt är under kontroll och dom är "nere" hör vi bara att dom trillar.

Spranag ut och där ligger Annika på marken och adam sprang in i bilen och min mamma ståd bredvid och får inte luft, Jag och Alice bara kollar på varandra och typ tror vi ska dö.. Så reser Annica sig upp och dom båda står så att dom håller på att kissa på sig + att dom inte får någon luft, väl inne i bilen skrattar dom fortf.. När vi sedan kom hem jag alice och min mamma. Berättade allt för min pappa som skrattade ännu mer och kollade på bilderna vi hade fått. Sen gick jag och alice upp och sov ganska gott. Nu är vi vaknade och vi börjar 11.10 då jag ska till min tandläkare!  Nu ska vi ner och äta frukost. PUSS

onsdag morgon

Hej! :)
Nu sitter jag i skolan med Sofie Assarina och Anton,
vi har egentligen gympa, men som sagt jag ska inte vara med.
Så vi fick gå tillbaka till skolan. Men ina var snäll och körde så
nu sitter vi här och har väldigt tråkigt.. Ikväll ska jag iallafall ner
till dansen. Puss.

friskis nu

Onsdag imorgon, har varit hemma från skolan nu i två dar.  Så det blir skolan imorgon, har haft riktigt ont i halsen, så jag har bara kollat massa filmer och jag grätt till high school musikal 3, bra emi! ;)  Annars har det inte hänt mycket.. Jonna kom hit idag för att träna sång med mig, slutade med att vi bara satt och sjöng helt konsitga låtar. Imorgon är det iallfall skola och egentligen har vi sovmorgon till halv 11. Men nej nu ska vi simma? idiot idé. Så nu har min mamma skrivit lapp och jag tänker inte alls delta! Nu ska jag nog ta och kolla kläder och sen ska jag faktiskt sova. PUSS


bilden är sen i fredags.

lördag med fani och söndagen med ina.

Igår var det såhär att jag stack hem till fani och där var jonna, så fixade vi oss och sjöng singstar, vi är bäst! efter det skulle vi egentligen på fest i åstorp, men vi visste inte var vi skulle hoppa av. Så hoppar några killar på som vi blev vänner med, men vi dissade dom och hoppade av på stationen där vi väntade i 10 minuter på bobby mattias och hampus. Så tror bobby att vi ska med det tåget som står på andra sidan, så han och matta springer över och vägrar komma tillbaka, men tillslut kom dom och vi var inne på tåget, så kommer konduktören och alla vissar biljeterna förutom mattias som "sover" jag och fani höll på att skratta ihjäl oss iochmed att han låg där och log varje gång hon snackade med honom.. Så hoppade vi av tåget och han tar en cykel och bara börjar gå jätte långt med den.. Sen gav han upp och då möte vi hanna och carro, så stod vi ute och snackade med dom i 30 minuter typ, sen kom niklas och putte och vi gick hemåt, när vi var 10 meter från fanis dörr, vill alla ha oss till preem.. Så det var bara till att börja gå, när vi väl var där var det inte så kul, så vi stack hem redan vid halv 12 tiden. Hem till fani och jag dejtade deras soffa ganska snabbt, sen kom fanis pappa hem och snubblade lite i trappan och sånt, haha! och under hela natten ringde markus p men jag kunde inte svara i och med att jag hade väckt hela huset..

Så vid 10 tiden stack jag bort till dom igen för dom "festade" fortf. Så kom mamma vid 12 och sen blev det duschen och beck, så vid 2 stack vi till gästis för att fira min farfar, så det blev massa god mat och sånt trevligt. Min släkt är värst, jag är säker.. Sitter typ sara: "kollar mot höger - kan jag få din sparris, så vänder hon sig mot andra hållet, kan jag få din, då svarar lucas 5 år, ja om jag får din kyckling. Det går idioten med på.. Tillslut satt hela släkten och bytade, då kom pernilla och jag på att det hade nog sett ganska snyggt ut om vi hade varit på nobellmiddag, så det får vi nog satsa på! Sen som vanligt, saknade vi vår farbror, han vet inte vad datum eller klocka är.. Så ringer vi han, han bara är det idag? så iallfall kommer han, då säger han att farfar inte fyller år förens nästa vecka,jävla bra koll!

Iallfall sen går lucas in till dom som jobbar och bara ber om fler klubbor, och säger att det är sören som vill ha dom, en man på 40 år eller liknanade. Så hela släkten fick klubbor. Sen blev min mamma och pernilla sugen på sån glass som vi fick, så råkade min mamma beställa in en till, så dom krängde den snabbare än jag och sara hann blinka. Sen efter det kom Assarina, och vi tog det ganska lugnt och sen stack vi ner till chaplin och åt pizza. Och nuär det så att jag sitter här, imorgon ska jag till doktorn.. För jag har sååå ont i min hals. :/ PUSS.



emi och fani för er som missat.
inte stor risk, men det kan hända :)

fredag hos assarina

Godmorgon! :)
Igår stack jag och min mamma och pappa till ett ställe och åt,
efter det stack jag hem till assarina, vi satt och lekte vid datan och
sen kollade vi på film, som vi spolade tbx 100 gånger i och med
att vi inte lyssnade eller kollade på den. Så vid tolv hämtade min
mamma mig och sen kollade jag på film, och somnade.
Men nu är jag vaken! huvudsaken i det hela.  Har nyss snackat
med fani i telefon och ska väl städa mitt rum och fixa mig snart.
Sen kommer elin till mig, och sen får vi se hur allt blir. PUSS :)


våren

Hela veckan har varit dans dans och kompisar.
Så igår stack jag till frida och var där hela dagen.
Städade till och med hennes rum och allt sånt snyggt.
Sen vid 11 bigbrother och somnade vid halv 1. Så idag,
första lektionen var jag och frida hos min farmor och åt frukost.
Sen hem till Alex och sen ica och efter det blev det skolan, sen
hem till anton och hela matte lektionen snackade vi om pizza..
Sen på syslöjden ja då syde jag om en jeans jacka, riktigt snyggt! :)
Nu har jag varit hos nikki och ina stack nyss hem och min pappa
kom hem idag! :)  Jackan jag skulle få, det blev inget med den.
För den var inte som jag ville.. haha, så fick en harley davidson bikini
och en hard rock cafe tröja, så det är heltokej med mig.
Får se hur allt blir ikväll, ska iallfall käka med min pappa i think,
men han sover ju.. Jaja, i onsdags var det en bra dag, vår och sånt (a)
Så därför får ni outfit på det:


Halsduken: indiska
Linnena: hennes&mauritz.
Koftan: Saint Tropez, eller liknande.
Jackan: hennes&mauritz.
Jeans: J lindberg.
Skor: hennes&mauritz.

min helg med katta! :)

fredags: Skolan som vanligt sen cyklade jag med assarina till gymnasiet för att fixa biljeter.
Och sen stack nico med mig hem för jag skulle klippa honom, blev bra faktiskt! Sen kom
Katta vid 6 tiden, började fixa oss och vi åt. Sen gick vi mot bussen, utan jacka? eller ja hon
men inte jag för jag hade hjärnan med mig.. Tackar folket på bussen som spyde, härligt!..
Jaja, sen pissepaus, tappade hela 20 kronor och träffades jennifer från åstorp.
Sen väl inne på bhof var det trångt och kul. Träffade massa människor med vi var mest med
josse och marigona. Så fick katta och marigona damp på en kille.. Så dom puttade ner
honom,jag blev skit arg och räckte fuck you till oss i säkert flera minuter! och sen anklagade
han mig och josse, haha. Sen slutet vad heltokej. Sen somnade vi vid 4 tiden och sen vid 2
stack katta hem och jag till mina kusiner.

På kvällen kom katta igen och vi ville inte sitta hemma, så vi bagav oss till åstorp utan att
veta vart vi skulle. Men vi hade turen att träffa Becca och 2 till som inte heller visste var
vi skulle, men det fixade katta och hon andra tjejen, dom gick fram till typ alla och frågade
var dalalokalen låg, och ringde till och med på folks dörrar. Men tillslut hittade vi dit och där
var marigona, katta terade sönder allas mobiler speciellt dom som verkligen inte kunde
svara.  Så vid 11 gick jag med på att ta tåget hem, men bara om jag fick ringa ett samtall
och såklart fick jag det (jag vill inte veta vad jag sa) så skulle vi ta bussen hemma men
så blev det inte för my och andra becca stoppade oss. Men sen fick vi skjuts av
Beccas låtsaspappa till stationen där katta frågade 3 personer vilket tåg vi skulle ta
på mindre än en minut, som tur var en av dom utsatta "en" tågvärd som sa att vi fick
värma oss på tåget,  vi hade jättetråkigt, så vi tog en massa bilder. Sen vid 11 var vi
hemma i Klippan, då bestämmde vi oss för att vi skulle dra ut senare för att möta
några kompisar. Så vid halv 1 låg båda 2 i sängen och sov, så vaknade vi vid 2 och
läste alla sms om att vi skulle komma ut osv.
men vi orkade inte ens svara så vi somnade om..

Söndagen blev bara upp och dansa hela dagen, 13.00-18.00 utan att ha ätigt något
på hela dagen!  Men det var heltokej,  jag har bästa minnet asså jag cyklade till
stationen men ställde cyklen vid min farfar. Så hämtade mamma mig på dansen
så jag tänkte inte mer på cyklen, sen skulle vi hämta min farfar för måns pappa
skulle ha massa saker? skitsamma, så väntar vi där och så. Så bara kollar jag ut,
och där står min cykel.. haha! ingen tanke på att ta med den hem?


bilder sen t3.. jävligt snygga, men det skiter jag i, för kul hade vi! :)

RSS 2.0